• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عطر یا ادکلن از کدوم فروشنده بازاچه بخرم ؟

Sadrapadra

Registered User
لایک‌ها
422
سلام دوستان
من قصد خرید عطر یا ادکلن دارم ولی نمیدونم کدوم فروشنده اینجا هم قیمتش منصفانست هم کیفیت کاراش
مثلا فلانی چرا انقدر قیمتهاش ارزونه و اون یکی چرا انقدر گرونه
لطفا یه فروشنده خوب معرفی کنید

helye

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
سلام دوستان
من قصد خرید عطر یا ادکلن دارم ولی نمیدونم کدوم فروشنده اینجا هم قیمتش منصفانست هم کیفیت کاراش
من تا حالا اینجا از کسی خرید نکردم.
اما چون بیشتر یه محیط دوستانست تا یه بازارچه فکر می کنم همه بجه ها اینجا راست بگن.
چون اگر دروغ بگن باید برن از اینجا و جلو بچه های یکم بد نام میشن. فکر نمی کنم کسی به خاطر یه عطر بخواد اینجا بد نام بشه.
اگر از جای دیگه خواستین خرید کنین اولین و مهمترین چیز این هست که نماد داشته باشه.
نماد برای اورجینال بودن مد نظر نیست برای این مد نظر که هر حرفی می زنه باید بهش عمل کنه اگر گارانتی اصالت می ده و عمل نکنه کافیه ازش شکایت کنین نمادش رو ازش می گیرن.

smaghoreshi

Registered User
لایک‌ها
536
سلام دوستان
دوست محترم سلام
خدمتت عرض كنم كه اگر يك ادكلن نو و آكبند ميخواهي اول بايد ببيني كه چه رايحه اي را دوست داري و پس از انتخاب نوع رايحه بايد اون را تست كني كه يك وقت از خريدش پشيمون نشي. بعد از انتخاب ادكلن كه يك نام مشخص داره اين نام را در گوگل بصورت : عطر " نام ادكلن " جستجو كن . يك عالمه سايت فروشنده اين ادكلن وجود خواهد داشت. با حوصله وارد تك تك اين سايتها بشو و قيمت آنها را يادداشت كن و از بين پايين ترين قيمت آن را انتخاب كن. شماره تلفن اون فروشگاه را يادداشت كن وبه اون زنگ بزن و راجع به اون ادكلن سوال بكن كه آيا موجود دارن و آيا تخفيف ميدن ؟ در اين صورت شماره كارت اونا رو بگير و پس از دادن آدرس و واريز مبلغ ادكلن و هزينه ارسال كار تمام است. در اين بازارچه هم ادكلنهاي اورجينال و آكبند فراوان است. اول نام و برندي كه ميخواهي بخري را انتخاب كن و در تاپيكهايي كه اكثر دوستان براي فروش ادكلن گذاشتند وارد بشو و دنبال اون ادكلني كه ميخواهي بگرد و اگر موجود بود براي صاحب تاپيك پاسخ و پيغام بفرست و اون جوابت را خواهد داد.
خوب بايد عرض كنم كه يك خريدار ميخواد ادكلنش اصل و با كمترين قيمت باشه. اين راه هم وجود داره كه از ادكلنهاي در حد آك مورد خودت را انتخاب كني . منظورم از در حد آك اينه كه درب جعبه ادكلن باز شده و بعد از استفاده مختصر از ادكلن ، صاحب ادكلن از اون خوشش نيومده و يا اصلا نيازي به اون نداره و ميخواد اون رو بفروشه. اين حالت براي يك مصرف كننده خيلي بهتره چون قيمت اين جور ادكلنها حد اقل 50 يا 60 تومن ارزانتر از يك ادكلن آكبند است.
در اين بازارچه معمولا افراد مختلفي براي فروش ادكلن هاشون وجود دارند. يك دسته اند كه كارشون و شغلشون اين كار است و كلا فروشنده عطر و ادكلن هستند كه از روي تاپيك هاشون و محصولاتشون كاملا مشخص است ، كه براي فروش هم اسانس دارند و هم عطر و ادكلن و در بين محصولاتشون هم ادكلنهاي اورجينال وجود داره و هم فيك و و درجه 2 و مشابه و ريو و ... . يك دسته هم به اصطلاح عطر باز هستند و در مورد خريد ادكلن و عطر معتادند و مرتبا ادكلنهاي خاصي را كه لازم ندارند مرتبا مي فروشند و به جاي آن يك ادكلن جديد ديگه ميخرن ، در اين دسته افراد محصولاتشون معمولا اوريجينال و مرغوب هست . چون خودشون اين كاره هستند و اطلاعات مربوط به عطر و ادكلنشون بسيار زياد و گسترده هست و معمولا انسانهاي صادق و مطوئني هستند و هدفشون سود بردن از فروش نيست و فقط ميخوان ادكلنهاي زيادي شون رو بفروش برسونند و ادكلنهاي جديدي بخرند ( پيشنهاد من به جنابعالي براي خريد ادكلني خوب و مطمئن ، خريد كردن از اين دسته است ) . يك دسته هم هستند كه مثلا يك ادكلن از كسي هديه گرفته اند و اون را نميخوان و اون رو ميفروشن . يك دسته هم هستند كه دنبال شيادي و كلاهبرداري هستند كه تعدادشون بسيار بسيار كم و اندك است و معمولا خود سايت نامطمئن بودن خريد از اين افراد را اعلام ميكنه.
در هر صورت اطلاعات مختصري بود كه در مورد خريد از بازارچه داشتم كه خدمتتون عرض كردم. اگر كمكي از دستم برآيد در خدمت خواهم بود.
با تشكر

بالا