ضمن تشكر از لطف همه دوستان بايد عرض كنم كه من عددي نيستم و براي من باعث افتخا است كه در اين سايت بتوانم از اطلاعات اساتيد استفاده كنم.
در مورد اون تقل قول دوستمون هم بايد هرض كنم كه درسته كه ممكنه يك نفر دچار اشتباه شده باشه ولي اين ويارياش را مدير بايد انجام دهد.مگر ايتجا مدير ندارد.
جناب ميرازئي خيلي دوست داشتم كه شما اول ميپرسيديد كه اين عكس را با چطوري گرفتم و بعد به سراغ دوربين مرفتيد.
خب اين عكس را با دوربين مكانيكي Braun SR 2000 گرفتم.اين هم لينكش
http://www.ciao.de/Braun_SR_2000_PK__490968
شناسنامه عكس:
فيلم:FujiFilm ASA 400
زمان نور دهي:حدود 18 ثانيه
ديافراگم:16
اين عكس را دهه فجر سال گذشته در در كنار پل خواجو-شهر خودم-گرفتم
نكته مهمي كه در اينگونه عكاسي است فقط هماهنگي زان نوردهي مناسب با درجه ديافراگم است
اين هم توضيحات كامل در همين چهر چوب:
احتمالا مواقعي پيش امده است كه بخواهيد از مراسم اتش بازي عكس بگيريد.خب با توجه به اينكه در آتش بازي هوا تاريك است حتما ممكن است سعي كرده باشيد كه با فلاش هاي بسيار قوي عكس بگيريد ولي بعد عكس خوبي از كار نيامده درسته نه؟
خب حالا چاره چيست؟
ببينيد روي اكثر دوربين هاي آماتور و به بالا امكاني وجود دارد به نام سرعت B اين سرعت به شما اين امكان را مي دهد كه تا زماني كه دست شما روي شاتر باشد عمل نور دهي انجام شود البته اگر دوربين بي نياز به باطري باشد.در دوربين هاي كاملا مكانيكي شما ميتوانيد تا بينهايت نور دهي كنيد.
اما در مورد آتش بازي
شما اول بايد دوربين را روي سه پايه نصب كنيد بعد دكلانشور را روي شاتر قرار دهيد سپس با انتخاب كادر مناسب كار را شروع كنيد.خب در اينجا بهتر است درجات بالاي ديافراگم استفاده كنيد به دو دليل:
1)براي افزاش عمق ميدان وضوح
2)با توجه با اينكه در آتش بازي تغييرات نور بسيار ناگهاني و شديد است بهتر است از درجات بالاي ديافراگ استفاده كرد تا اين تغيير ناگهاني روي يلم اثر منف نداشته باشد.
براي اينكه در اتش بازي نور محيط كمي پائين است بهتر است از فيلم هاي حساسيت بالا مثلا 400 استفاده شود اين امر موجب مي شود تا عكس شما هم از كنتراست خوبي برخودار باشد.
خب هنگامي كه همه اين كار ها انجام شد بايد اماده باشيد خب هنگامي كه فشفشه ها پرتاب شد شروع كنيد به نور دهي سعي كنيد نور دهي شما چيزي بين 5 تا 30 ثانيه باشد.البته اگر نور زمان نور دهي شما خيلي زياد است بهتر است در جه ديافراگم را تا آنجا كه كه جا دارد ببنديد.
البته در اينجا بايد كمي هوشياري به خرج دهيد تا بهترين زمان را براي نور دهي انتخاب كنيد و سعي كنيد زماني را براي نور دهي انتخاب كنيد تا بهترين تصوير را ثبت كنيد.