• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عكاسي از آتش بازي

marzban

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان سلام
اگر موافق باشيد در اين تاپيك كمي در مورد عكاسي از اتش بازي هم صحبت و تبادل نظر داشته باشيم
براي شروع كار يك دونه از عكس هاي خودم را براي شروع كار قرار ميدهم وبعد هم عكس هاي بعدي.
فقط الان كمي دچار كمبود خواب هستم پس توضيحات كامل را به بعد موكول ميكنم
فقط اين را عرض ميكنم كه اين عكس را با دوربين مكانيكي گرفتم
نظرتون در مورد اين عكس چيه؟
star.jpg

rafifar

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از marzban :
دوستان سلام
اگر موافق باشيد در اين تاپيك كمي در مورد عكاسي از اتش بازي هم صحبت و تبادل نظر داشته باشيم
براي شروع كار يك دونه از عكس هاي خودم را براي شروع كار قرار ميدهم وبعد هم عكس هاي بعدي.
فقط الان كمي دچار كمبود خواب هستم پس توضيحات كامل را به بعد موكول ميكنم
فقط اين را عرض ميكنم كه اين عكس را با دوربين مكانيكي گرفتم
نظرتون در مورد اين عكس چيه؟

من كه از عكاسي چيزي حاليم نيست!!!
اما عكست خيلي قشنگه

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
دوست عزيز جناب مرزبان ...

خيلي خوشحاليم كه تو اين فروم استاد و عكاس خوبي مثل شما رو داشته باشيم و از تجربيات و دانشتون استفاده كنيم .

براي بار هزارم از دوستان خواهش ميكنم تو reply with quote لينك عكس رو پاك كنن تا يك عكس دو بار لود نشه

جناب rafifar خواهش ميكنم پستتون رو اديت كنيد :(

Mirzaie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما هم كيف كرديم. :happy: با چه دوربيني گرفتي . لطفا مشخصات اون رو براي دوستان بنويس. :cool:

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
دستت درد نکنه
منم میخواستم یکی بذارم
ولی دیگه روم نمیشه

marzban

Registered User
لایک‌ها
0
ضمن تشكر از لطف همه دوستان بايد عرض كنم كه من عددي نيستم و براي من باعث افتخا است كه در اين سايت بتوانم از اطلاعات اساتيد استفاده كنم.
در مورد اون تقل قول دوستمون هم بايد هرض كنم كه درسته كه ممكنه يك نفر دچار اشتباه شده باشه ولي اين ويارياش را مدير بايد انجام دهد.مگر ايتجا مدير ندارد.
جناب ميرازئي خيلي دوست داشتم كه شما اول ميپرسيديد كه اين عكس را با چطوري گرفتم و بعد به سراغ دوربين مرفتيد.
خب اين عكس را با دوربين مكانيكي Braun SR 2000 گرفتم.اين هم لينكش
http://www.ciao.de/Braun_SR_2000_PK__490968
شناسنامه عكس:
فيلم:FujiFilm ASA 400
زمان نور دهي:حدود 18 ثانيه
ديافراگم:16
اين عكس را دهه فجر سال گذشته در در كنار پل خواجو-شهر خودم-گرفتم
نكته مهمي كه در اينگونه عكاسي است فقط هماهنگي زان نوردهي مناسب با درجه ديافراگم است
اين هم توضيحات كامل در همين چهر چوب:
احتمالا مواقعي پيش امده است كه بخواهيد از مراسم اتش بازي عكس بگيريد.خب با توجه به اينكه در آتش بازي هوا تاريك است حتما ممكن است سعي كرده باشيد كه با فلاش هاي بسيار قوي عكس بگيريد ولي بعد عكس خوبي از كار نيامده درسته نه؟
خب حالا چاره چيست؟
ببينيد روي اكثر دوربين هاي آماتور و به بالا امكاني وجود دارد به نام سرعت B اين سرعت به شما اين امكان را مي دهد كه تا زماني كه دست شما روي شاتر باشد عمل نور دهي انجام شود البته اگر دوربين بي نياز به باطري باشد.در دوربين هاي كاملا مكانيكي شما ميتوانيد تا بينهايت نور دهي كنيد.
اما در مورد آتش بازي
شما اول بايد دوربين را روي سه پايه نصب كنيد بعد دكلانشور را روي شاتر قرار دهيد سپس با انتخاب كادر مناسب كار را شروع كنيد.خب در اينجا بهتر است درجات بالاي ديافراگم استفاده كنيد به دو دليل:
1)براي افزاش عمق ميدان وضوح
2)با توجه با اينكه در آتش بازي تغييرات نور بسيار ناگهاني و شديد است بهتر است از درجات بالاي ديافراگ استفاده كرد تا اين تغيير ناگهاني روي يلم اثر منف نداشته باشد.

براي اينكه در اتش بازي نور محيط كمي پائين است بهتر است از فيلم هاي حساسيت بالا مثلا 400 استفاده شود اين امر موجب مي شود تا عكس شما هم از كنتراست خوبي برخودار باشد.
خب هنگامي كه همه اين كار ها انجام شد بايد اماده باشيد خب هنگامي كه فشفشه ها پرتاب شد شروع كنيد به نور دهي سعي كنيد نور دهي شما چيزي بين 5 تا 30 ثانيه باشد.البته اگر نور زمان نور دهي شما خيلي زياد است بهتر است در جه ديافراگم را تا آنجا كه كه جا دارد ببنديد.
البته در اينجا بايد كمي هوشياري به خرج دهيد تا بهترين زمان را براي نور دهي انتخاب كنيد و سعي كنيد زماني را براي نور دهي انتخاب كنيد تا بهترين تصوير را ثبت كنيد.

rafifar

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Niaz_Ch :
دوست عزيز جناب مرزبان ...

خيلي خوشحاليم كه تو اين فروم استاد و عكاس خوبي مثل شما رو داشته باشيم و از تجربيات و دانشتون استفاده كنيم .

براي بار هزارم از دوستان خواهش ميكنم تو reply with quote لينك عكس رو پاك كنن تا يك عكس دو بار لود نشه

جناب rafifar خواهش ميكنم پستتون رو اديت كنيد :(

معذرت مي خوام اگه ناراحت شديد!!!

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
اینم یه عکس
ولی خیلی بد در اومد
فقط در راستای تاپیکه
من اینو توی ترمینال تهران شب 22 بهمن و با دوربین کنون آ 60 گرفتم
Rotation of 109_0910.JPG

شرمنده ديگه
آدم وقتي از تو اتوبوس بپره پایین و یهو عکس بگیره از این بهتر نمیشه

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
با اجازه جناب مرزبان من فرمايشات ايشون رو به زبان ديجيتال ترجمه ميكنم :blush:

منظور جناب مرزبان از حالت B همون Bulb هست كه دوستان نيكون كار و فوجي كار شايد اين امكان رو تو دوربين هاشون داشته باشن

"دكلانشور را روي شاتر قرار دهيد" يعني حالت Shutter Priority رو انتخاب كنيد(S تو دوربين هاي سوني و Tv در دوربين هاي كانن) كه در اين حالت دوربين Aperture (ديافراگم) رو خود دوربين اتوماتيك انتخاب ميكنه ... يا ميتونيد از حالت full Manual استفاده كنيد كه تنظيم Shutter و Aperture هر دو به عهده شماست

دوستان ديجيتال كار هرگز از ISO هاي بالاي 200 استفاده نكنيد (مگر اينكه DSLR ) داشته باشيد ... ميتونيد براي تنظيم نور از EV ها استفاده كنيد ...

"بهتر است از درجات بالاي ديافراگ استفاده كرد" و "در جه ديافراگم را تا آنجا كه كه جا دارد ببنديد" يعني از Aperture هاي بالا استفاده كنيد ... گشادترين يعني كمترين عدد مثل f2.0 و تنگ مثل f8.0 ... اگر از حالت Manuall استفاده كنيد اينارو حتما طوري تنظيم كنيد كه جناب مرزبان فرمودن

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
به نقل از bahreyni :
اینم یه عکس
ولی خیلی بد در اومد
فقط در راستای تاپیکه

شرمنده ديگه
بحريني جان بگم چرا اين عكس شما مثل عكسهاي جناب مرزبان نشده؟

به خاطر اين :

Exposure time : 1/30 s
F-number : f2.8

يعني كاملا خلاف حرفهايي كه گفته شد
1.GIF
كاملا خلاف قوانين عكاسي از آتش بازي

اگر سه پايه داشتيد كه خودتون فرموديد از نون شب واجب تره و اگه مثلا از Exposure time : 5 s و
F-number : f8.0 استفاده ميكرديد عكستون خيلي عالي ميشد
3.GIF

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
به نقل از bahreyni :
اینم یه عکس
ولی خیلی بد در اومد
فقط در راستای تاپیکه

شرمنده ديگه
بحريني جان بگم چرا اين عكس شما مثل عكسهاي جناب مرزبان نشده؟

به خاطر اين :

Exposure time : 1/30 s
F-number : f2.8

يعني كاملا خلاف حرفهايي كه گفته شد
1.GIF
كاملا خلاف قوانين عكاسي از آتش بازي

اگر سه پايه داشتيد كه خودتون فرموديد از نون شب واجب تره و اگه مثلا از Exposure time : 5 s و
F-number : f8.0 استفاده ميكرديد عكستون خيلي عالي ميشد
3.GIF

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
نیاز جان من یه نکته رو فقط یادآوری کنم
من از آقای راننده اجازه گرفتم که از این منظره عکس بگیرم و خب طبیعی بود که نتونستم دوربینو خوب تنظیم کنم
البته
من تنظیم حرفه ای دوربین رو بلد نیستم

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
با اجازه جناب مرزبان من فرمايشات ايشون رو به زبان ديجيتال ترجمه ميكنم
ایول نیاز جان... خیلی با حالی :)
از صبح تا حالا توی خماریش مونده بودم که ببینم این "دكلانشور را روي شاتر قرار دهيد" یعنی چی؟!

marzban

Registered User
لایک‌ها
0
اين هم يك عكس ديگر نظرتون در مورد اين يكي چيه؟
يك چيز جالب من زمان 5 دقيقه حدود 30 فريك عكس تهي كرم تقريبا اكثر عكس ها هم خوب شد

star3.jpg

بالا