• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عكاسي هنر است يا تكنيك

marzban

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
مدتي بود كه بع دليل مشكلاتي نتونستم به اينجا سر بزنم.
دلم براي تك تك شما عزيزان خيلي خيلي تنگ شده بود.
حالا گفتم بعد از مدت طولاني كه دوباره برگشتم يك بحثي را اينجا راه بندازم.
حالا نظر شما در اين مورد چيه؟
عكاسي را هنر مي دانيد و يا تكنيك؟

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
نظر من اینه که اول مبسوط توضیح بدی ببینیم کجا بودی

MCP

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از marzban :
با سلام
مدتي بود كه بع دليل مشكلاتي نتونستم به اينجا سر بزنم.
دلم براي تك تك شما عزيزان خيلي خيلي تنگ شده بود.
حالا گفتم بعد از مدت طولاني كه دوباره برگشتم يك بحثي را اينجا راه بندازم.
حالا نظر شما در اين مورد چيه؟
عكاسي را هنر مي دانيد و يا تكنيك؟

دقيقا مثل علم بهتر است يا ثروت! :rolleyes:

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
اول اينكه دوباره خوش اومدي مرزبان جان.
...
به نظر من هر كسي با ديد شخصي خودش ، نظر خواصي هم داره! بعضيها براي حال عكس ميگيرن. بعضيا براي خوش گذروني ، بعضيا براي پول، ...
من خودم هر جفت اينها رو درست ميدونم (هنر است يا تكنيك) + اينكه با عكاسي زندگي كرد كه البته خدا رو شكر براي اين كار نياز نيست حرفه اي باشي. حتي اگر آماتور هم باشي ميتوني باحاش حال كني، زندگي كني!

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
خوش اومدی مرزبان جان . راستی چرا سایتت رو ادامه نمیدی ؟

amirhoman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
عکاسی هنر هستش و راه و روش بهتر عکس گرفتن تکنیک.

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
عکاسی هنریست که با تکنیک عمیق تر میشود!!
14.gif

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
عکاسي هنريست وابسته به تکنيک .عکاسي که تکنيک رو ندونه کارش وابسته ميشه به شانس و حالت اتوماتيک دوربينش . هر دو نياز يک عکاس هستن اولي رو نياز داره براي ديدن(هنر ديدن) و دومي رو براي گرفتن چيزي که خوب ديده شده. اصلا" نميشه از هم جداشون کرد.

adeliry

کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از phoyo_live :
عکاسي هنريست وابسته به تکنيک .عکاسي که تکنيک رو ندونه کارش وابسته ميشه به شانس و حالت اتوماتيک دوربينش . هر دو نياز يک عکاس هستن اولي رو نياز داره براي ديدن(هنر ديدن) و دومي رو براي گرفتن چيزي که خوب ديده شده. اصلا" نميشه از هم جداشون کرد.

حق مطلب رو ادا كردي ارسلان خان.

marzban

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر اين مطلب بستگي داره به اينكه ما چه تعريفي از عكاسي داشته باشيم.
اگر ما عكاسي را صرفا ثبت يك لحظه خاص برروي نگاتيو،اسلايد،سي سي دي و يا سي موس بدانيم بهتر از عكاسي نام برد زيرا كه در اين تعريف عكاسي كاملا وابسته تجهيزات مي باشد.معمولا كساني كه اين تعريف را دارن عقيده دارند كه هميشه بايد از بالا ترين مدل هاي تجهيزات استفاده كنند(البته درسته كه در مورد عكاسي خبري اين مطلب به وضوح ديده مي شود).
ولي به نظر بنده عكاسي در واقع خوب نگاه كردن است.و مهم دانستن هر چيزي كه در اطراف انسان مي گذرد.تا وقتي كه كسي ديد مناسبي نداشته باشد هيچ گاه نمي تواند عكس بگيرد چه رسد به اينكه عكاس شد.
حال اگر كسي چنين ديدي داشته باشد دا يك تكه كاغذ هم ميتواند كه نماي فوق العاده ببندد.
پس به عقيده عكاسي يك هنراست.
يك بار ديگه تكرار مي كنم
عكاسي هنر ناشناخته است

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
درست ميگي مرزبان عزيز . من خودم دقت کردم که ديدم با تمام اطرافيانم متفاوت هست به خيلي چيزا دقت ميکنم ريزترين چيزها رو ميبينم و اصلا" با يه ديد ديگه به دنيا نگاه ميکنم . تا حالا 1000 بار برام پيش اومده يه عکس گرفتم نشون بقيه دادم گفتن اااااااااااا اين همون فلان چيز که هر رزو ميبينيم اااااااااااااااااااااا چقدر قشنگه . براي مثال ما تو حياطمون( که بزرگ و ويلايي و همه جور چيزي توش پيدا ميشه) قورباغه زياد داريم هيچکي به اينا توجه نمي کنه اصلا" کسي بشون نگاه نميکنه من چه روزها که با اينا ور نرفتم و باشون بازي نکردم تا بالاخره چشماي زيباشون برام يه سوژه خوب محسوب شد رفتم و ازشون عکس گرفتم هر کي ميديد ميگفت ااااااااااااااااااا اين قورباغه هاي خونه خودتونه اااااااااااااااااااا چه چشمايي دارن . پس بهتر بگم و حرف اخر رو همين الان بزنم . اگه احساس ميکني که به عکاسي علاقه داري و يا خودت رو عکاس ميدوني با يه ديد ديگه به دنيا نگاه کن . يا علي.

ramin_njf

کاربر فعال
لایک‌ها
5
برای من مدتی هست این سوال پیش امده که وقتی شما یک عکس زیبا می بینید می گید چه عکس زیبایی گرفته

شده ولی اگر بفهمید این عکس عکس واقعی نیست و با نرم افزار ی مثل فتوشاپ دستکاری شده یه مقدار

ارزش عکس وعکاسی کم میشه

می خواستم نظر شمارو بدونم که با دستکاری کردن عکس موافقید یا اینکه نظرتون اینکه عکس باید با هنر عکاسی زیبا بشه نه هنر گرافیست

من از فتوشاپ خیلی خوشم میاد ولی اگه بخواهیم با ان سر بیننده کلاه بذاریم مخالفم

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
منم با سر کار گذاشتن موافقم .اما براي خيلي کارها بدون اديت اصلا" نميشه عکس رو استفاده کرد براي مثال چاپ عکس رو نميشه بدون اديت رنگي فتوشاپ انجام داد . در ضمن ما در نگاتيو هم اينکا رو به مراتب انجام ميداديم . براي مثال براي تنظيم کنتراست ميذاشتيم نور بيشتري بخوره کاغذ و يا يه جايي رو نور بيشتر ميداديم يه جايي رو کم نور ميداديم و خلاصه بگم اين دو هنر با هم موازي هستن و نميشه بيخيال قسمت گرافيکي شد . اينم در نظر داشته باش که شما ميخواي يه حالت و در واقع يه لحظه رو ثبت کني و اين باعث ميشه که خواه ناخواه حواست از عوامل جانبي پرت بشه و خوب شما نياز داري عوامل اغتشاش تو عکستو درست کني . از اين امکانات بايد استفاده کرد تا عکس تکميل بشه نه تغيير کنه. موفق باشي.

marzban

Registered User
لایک‌ها
0
من با دستكاري روي عكس به شكلي كه هم اكون رواج پيدا كرده است كاملا مخالفم
آخر وقتي كه شخصي اينقدر اطلاعاتش در مرود هكاسي ضعيف است كه نميتواند يك كادر خوب ببندد چطور ميتونه با كراپ كردن عكس را هبتر كنه و يا عاس خوبي بشه.
و يا مثلا اين آتليه هاي عكاسي ديجيتال اينقدر مياند روي صورت سوژه كار ميكنند كه اصلا حالت طبيعي را از دست مي دهد.
آن ها معتقند كه بايد كه تمامي عيب هاي صورت بر طربف شود كه اين كار بسيار غلطي است.
در عكاسي با دوربين هاي مكانيكي نيز روتوش وجود دارد ولي نه بخ اين صورت بخ طوريكه عكاس يك عكس را ميگرد و با برنامه ريزي قبل از عكس 40 درصد كار را در مرحله چاپ انجام ميدهد.نه ويرايش كلي عكس

بالا