• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عكسهاي جادويي - خيلي توپس....

MoZa

Registered User
لایک‌ها
8
عجيبا غريبا

آقا به جان خودم اين شوخي نيست و براي شوخي هم نمي نويسم. فقط يه نمه ايجاد معماي شيطاني كرد و به نظرم جالب اومد، اينكه، کافيه دکمه هاي CTRL+A روي کيبرد رو فشار بدين تا از توي اين عکسهاي به ظاهر بي ريخت يه سري غول بي شاخ و دم بياد بيرون.

اين عکسها خيلي با حال بودن، يه مدت پيش ديده بودمشون ولي خيلي دلم ميخواست خودم هم بتونم درست کنم. حالا که به تکنولوژيش دست پيدا کردم برام ور رفتن با هاش خيلي لذت بخشه، بخصوص که ميشه همه چي توي يه عکس به ظاهر ساده مخفي کرد.

!! توجه کنيد که اين عکسها اگه با اکسپلورر کار کنيد و CTRL+A (منظورم نگه داشتن دکمه کنترل روي کيبرد و فشار دادن کليد A هستش که منجر به انتخاب شدن متن و عکسهاي صفحه ميشه) رو فشار بديد ديده ميشن، من با FireFox امتحان کردم و جواب نداد، توي برنامه هاي ديگه تست نکردم.

Magic-CTRLA-01.gif

Magic-CTRLA-02.gif

Magic-CTRLA-03.gif

MoZa

Registered User
لایک‌ها
8
همينجا هم اعلام يک مسابقه ميکنم. هر کسي از اين عکسها درست کرد و دوست داشت توي مسابقه ما شرکت کنه، براي ما به آدرس Lost @ LostLord .com بفرسته، ببينيم عکس کي قشنگ تر ميشه. هيات داوران هم فعلا از من و جناب لرد تشکيل شده! عکسها هم در يک صفحه مستقل سايت بصورت نمايشگاهي در معرض ديد عموم قرار خواهد گرفت. اينطوري ميتونيد اسم خودتون و سايتتون رو معروف کنيد. لااقل تعداد بازديدکنندگان سايتتون چند برابر ميشه.

اگه اسپانسر هم پيدا کنيم، يه جايزه درست و حسابي ميديم. جدي ميگم شوخي موخي نداريم ها. مسابقه به اين سادگي تا حالا ديده بودين؟

از همين جا از همه خرپولها و يا شرکتهاي محترم دعوت ميشه در ازاي يه جايزه درست و حسابي به نفر(نفرات) برنده اسم خودشون رو در سايت بسيار معتبر ما تبليغ کنند. جهت اطلاعات بيشتر با ما تماس بگيريد Lost @ LostLord .com

روش آموزش درست کردن این عکسها رو هم میتونید توی سایت ما بخونید...

بدو بدو كه حراجه!! آقا يه برنامه درست كردم توپ، با این برنامه به راحتی میتونید از این عکسها درست کنید بدون اینکه هیچی از گرافیک و این حرفا بدونید...
کافیه دو تا عکس که اندازه هم هستن رو به این برنامه بدین، عکس اول که عکس زمینه است بهتره زمینه روشنی داشته باشه و عکس دوم باید یه عکس باشه با همون اندازه عکس اول، این عکس قراره مخفی بشه بعد میزان شفافیت عکسی که قراره مخفی بشه رو انتخاب کنید و دکمه GO رو بزنید. همین

میتونید این برنامه رو از اینجا دانلود کنید: Magic_Picture_Maker_Setup.exe

اگه کسی به برنامه نویسی ویژوال بیسیک علاقه داشته باشه میتونه سورس این برنامه رو هم از اینجا دانلود کنید.

برای کل این ماجرا و برنامه مربوطه یه سایت به زبون انگلیسی ساختم اگه خواستین اینجا رو ببینید:
http://www.lostlord.com/lost/Magic-CTRLA/index.htm

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
اتفاقا من همين مطلبتو تو وبلاگت خوندم .
اما خوب منظورتو از اين پست نفهميدم .
اگه اومدي ياد بدي خوب ياد بده اگر هم اومدي ندا بدي كه بلدي خوب خيلي خوشحالم كه به اين تكنولوژي دست پيدا كردي . اميدوارم بتوني كشفهاي بيشتري انجام بدي .
ضمنا وبلاگ بسيار زيبايي داري . موفق باشي .

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
ممنون از اموزشت . من پست قبليم رو همزمان با پست دومت زدم.

MoZa

Registered User
لایک‌ها
8
بابا دمت گرم, شما که لطف کردی مطلب رو خوندی, یه بار دکمه کنترل روی کیبرد رو نگه میداشتی و دکمه A رو ميزدي...

از لطفت هم نسبت به وبلاگ ممنون

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
اصولا دمت غيژ :cool:

MoZa

Registered User
لایک‌ها
8
اسپانسر نبود؟!!!

Pixar

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
19
كار بسيار جالبيه !!! :blink:

اگه لطف كنيد حداقل اسم اين كار رو بگيد شايد بشه يك جوريي تو مسابقتون هم شركت كرد ...

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
آقا حال كردم شديد !!! با اينكه مطلبت فارسيه ولي الان لينك ميدم بهش ... اگه بتوني يه انگليسي بنويسي شايد بتونم يه كم شلوغش كنم .

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58

Hercule Poirot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از daftarekhaterat :
يه كم هول هولكي شد. اما بالاخره گفتم شايد واسه شروع بد نباشه! :D :)
لطفا ctrl+A

239oy1
:happy: :happy: :happy:

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
ctrl + a پليز!!!
الان عكس رو ميزارم !
f4.jpg

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
ميتونيد اينارو نگاتيو كنيد ... به يه جاهايي ميرسيد :D :D

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از شايان :
ميتونيد اينارو نگاتيو كنيد ... به يه جاهايي ميرسيد :D :D
يعني چكارش كنيم؟ :rolleyes:

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
عكس عاديش كه هست ... Save كن تو photo shop با Zoom بالا نگاه كن ... ميفهمي ! :D

kasra_kh

Registered User
لایک‌ها
4
من قبلا يه همچين چيزي رو ديده بودم لاست جان
نميدونم توي وبلاگي بود يا يكي اينجا معرفي كرده بود؟
ولي اون موقع چون فتوشاپم خراب بود (شايدم اصلا نصب نبود!) امتحان نكردم
من تو بند و بساطم ميگردم شايد پيدا شد
ولي انصافا خيلي چيزه باحاليه ;)

MarcAnthony

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به دلیل اینکه از این تاپیک خیلی خوشم اومده و ارادت خاصی به لاست جون دارم
سعی کردم به دوستان به صورت ساده يه سری توضیح بدم:

چگونه تصویرهای جادویی درست کنیم

برای درک بهتر، من یک توضیح مختصر برای ساختن این چنین تصاویری با فتوشاپ،
خواهم داد.

1. فتوشاپ خود را اجرا نمایید.

2. عکسی را که می خواهید مخفی شود، open کنید.

3. تصویر المثنی ( Duplicate ) را با راست کلیک کردن، و انتخاب Duplicate Layer ایجاد کنید.

4. در قسمت لایه ها، لایه ی قدیمی ( Background ) را انتخاب کنید و آنرا Invert کنید ( به وسیله ی Ctrl + I ).

5. یک تصویر جدید ایجاد کنید، ( Ctrl + N )، به اندازه های 2 پیکسل در 2 پیکس. که شکل آن بایستی به این صورت باشد که نمایش داده شده است. ( توجه داشته باشید که بایستی background، Transparent باشد، ولی می توانید به وسیله ی ابزار Pencil Tool این شکل را خود ایجاد نمایید. که بتوانید آنرا با Ctrl + A انتخاب نمایید. ( اگر تصویر دو در دو پیکسلی ترنسپرنت خالی باشد نمی توان کل آن را با Ctrl + A انتخاب نمود.

SamplePattern.jpg

6. دکمه های Ctrl + A را برای انتخاب عکس جدید ( تصویری که در قسمت 5 ساخته اید ) می گیرید، و به قسمت Edit می روید. از آنجا به Define Pattern، ( که یک الگوی جدید بسازید ) و یک نام به دلخواه انتخاب می کنید و OK را می زنید. اکنون می توانید کل تصویر جدیدی را که ساخته اید ببندید ( تصویر قسمت 5 ).

7. یک لایه ی جدید به قسمت لایه ها، در عکسی که می خواهید مخفی باشد اضافه کنید، و از ابزار سطل رنگ paint bucket tool برای پر کردن این لایه ی جدید که ساخته اید، استفاده کنید. ( بایستی در قسمت Fill، Pattern انتخاب شده باشد.

8. اکنون، دکمه ی Ctrl را نگه دارید و بر روی لایه ای که هم اکنون ساخته اید کلیک کنید ( لایه ای که در قسمت 7 ساختید ). اکنون بر روی لایه ی Duplicate ای ( لایه ی المثنی ) که از لایه ی اصلی ساخته بودید، کلیک کنید، و دکمه ی Delete را فشار دهید، تا پیکسل های انتخاب شده پاک شوند.

9. لایه ای که با سطل رنگ الگو در آن ریختید را پاک کنید ( لایه ی قسمت 7 )، اکنون شما بایستی تنها دو لایه داشته باشید، لایه ی اصلی که inverted colors ( رنگ های آن برعکس شده اند )، و لایه ی المثنی ( Duplicate )، با پیکسل های پاک شده.

10. دو لایه ی باقی مانده با به هم متصل کرده ( link )، و آن دو را باهم Merge کنید ( Ctrl + E ).

11. به قسمت Image بروید، و از آنجا به Adjustments، و بعد از آن به Brightness/Contrast و contrast را به -30 برسانید.

12. عکسی که می خواهید بر رو قرار گیرد را باز کنید، و Ctrl + A را گرفته که همه ی عکس انتخاب شود، سپس Ctrl + C را بگیرید که همه ی آن کپی شود.

13. به عکس قبلی ( عکسی که می خواهید مخفی باقی بماند ) بازگردید، و دکمه های Ctrl + V را فشار دهید، تا عکس جلویی که انتخاب کرده بودید در اینجا بیاید.

14. در آخر Opacity یا غلظت عکس جلویی خود را در لایه ای که قرار گرفته است را تا 50% کاهش دهید ( توجه داشته باشید که در عکس های بزرگ امکان دارد عکس مخفی که می خواهید در لایه ی زیرین قرار بگیرد، به علت کم کردن غلظت عکس بالایی و همان عکسی که دیده خواهد شد، به صورت کدر دیده شود، که توصیه می شود، غلظت را تا حدی کم کنید که لایه ی زیرین دیده نشود. در اینجا نیز توصیه می شود که از عکس هایی با سایز کوچک برای بهتر شدن این فرآیند استفاده کنید. فرمت عکس می تواند به صورت های .jpg و .gif باشد )، عکس خود را save کنید، و کار شما اکنون تمام شده است.
توجه داشته باشید این فرآیند را فقط در بروزر مایکروسافت می توان دید. در فایرفاکس این اتفاق صورت نمی گیرد.

چاکر همه ی شما.

اینم لینک خارجی که از اونجا یه کمی ترجمه کردم ( البته با کمی اضافه کردن ).
لینک خارجی

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
كاش ميشد واسه لايه ها يه اسم انتخاب مي كرديد من كه گيج شدم !
:wacko: :wacko:

بالا