• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عكس از بارون

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
سلام به همه ي بروبچ هنر دوست .

راستش من تازه كارم واسه همين زياد سوال مي كنم اميدوارم كه به بزرگيه خودتونو كوچيكه من ببخشيد .

خوب اول بگم كه مي خوام با دوربين فوجي s7000 كه سرعت شاتر رو مي تونه خيليييييييييييييييييييييييي پايين بياره از بارون عكس بگيرم اما خوب حتما مي تونيد حدس بزنيد مشكل كجاست

مشكل من نوره !‌ چون خوب هوا كه ابريه خود به خود نور كم هست بعد سرعت شاتر هم كه مي خوام خيليييييييييييي بيارم پايين باز نور كمتر هم ميشه . حالا من چطور مي تونم اين مشكلو حل كنم ؟‌

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
سلام به شما
اول بگم داري اشتباه ميكني سرعت شاتر رو بالا بايد ببري كه سرعت عكس گرفتن بالا بره در سرعت ژايين باران مانند خطوط ديده ميشن و در سرعت بالا به صورت قطرات اب و دوم اينكه ميتونيد از نورهاي چراغ برق استفاده كنيد اگه قصدتون اينه كه بارون رو نشون بدين ولي اگه كادر ديگه اي رو مدنظر داريد بايد از يه نور افكن استفاده كنيد كه قيمتش از 8000 تا 10000 تومان هستش موفق باشيد

راستي اگه ميخواي اطلاعات بيشتري داشته باشي از عكاسي اين هنر زيبا رو رو از كتابهاي موجود تو بازار ياد بگير اينطور علمي تره من تو تاپيك تهران برفي صفحه دومش چندتا كتاب مفيد معرفي كردم.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
اها منظورم بالا ميبره بود . دقيقا دنبال گرفتن عكس از قطرات بارون هستم . اها دقيقا منظورم اين بود كه با خود دوربين نميشه كاري كرد كه عكس خوبي در بياد چون من عكاس حرفه اي نيستم كه برم نورافكن بخرم :( راجب چراغ برق هم ممنون راه جالبي بايد باشه امتحانش مي كنم :)

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
خوب دوست خوبم باید به شما عرض کنم یه راه دیگه هم هست و اون اینه که شما میتونی با فلش تو محیط عکس بگیری و البته بایستی یه کار دیگه هم بکنی و اون اینه که باید یه چتر برداری بری زیر بارون با یه دست چتر رو بگیری و با دست دیگه دوربین رو و سپس عکاسی کنی این یه روش خوبه که من امتحان کردم البته چون دوربین شما یکم سنگینه میتونی از یه نفر برای کمک استفاده کنی که چتر رو برات بگیره البته EVهم کمکت میکنه میتونی اونو زیاد کنی تا مدت رسیدن نور به سی سی دی ببیشتر بشه و عکس روشن تر در بیاد که در این حالتم دستت باید خیلی کم تکون بخوره چون ممکنه عکسات بلور بشه من در خدمتتم یه کتاب بت معرفی میکنم هم ارزونه هم کم حجم برو بخر و حسابی چیز یاد بگیر ازش خوندنشم کاره 2 روزه

کتاب:کادر بندی در عکاسی تالیف و ترجمه: بهزاد موسوی امین قیمت :700تومان

این کتاب خیلی ساده و خوب کادر بندی رو اموزش میده موفق باشی

یه دو سه تا عکس گرفتم بعدا برات میزارم ببینی بای

بالا