• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عكس از كودك شيطون

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
سلام دوستان هنرمند .
احوالتون چطوره ؟
انا يه سوال !
اقا من يه خواهر زاده دارم 1 سالش نشده از بس ورجه ورجه مي كنه نمي تونم عكس خوبي ازش بگيرم هر عكسي مي گيرم blur ميشه مي خواستم ببينم چه حالتي بهتره كه بتونم عكس بخوبي بگيرم من از اتوماتيك استفاده مي كنم . يعني طوري عكس بگيرم سريعتر شاتر بازو بسته بشه . چون خيلي طولش ميده تا عكسو بگيره :(
دوربينم هم فوجي s7000
لطفا مرا ياري كنيد . :D

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
منظورت چه مديه ؟ بگو شايد تو اين هم داشته باشه .

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
والا از پيچيده هم بدتره ! هر 40 تا عكس يكيش درست در مياد از بس تكون مي خوره :wacko:
منم مشكلم تو همون فوكوسه :(
( البته يه راه داره ببندمش عكس بگيرم !) اما راه انسان دوستانش به نظرتون چي مي تونه باشه ؟

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
اينكه ازش دور شي حد اقل 3 متر بعد زوم كني روش! ;)
البته يه راه هم هست كه ميگه ميتوني دستاشو با ميخ بكوبي زمين!! :D

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
خوب يكم راجب اينكه 3 متر ازش دور بشم توضيح ميدي ؟ اين با عكاسي از 1 متري مثلا چه فرقي مي كنه ؟ ببخشيد من سوال مي كنما! اخه انا خنگ! هيچ سر رشته اي از هنر ندارم ! بعد يه سوال ديگه . تنظيمي وجود نداره كه دوربين سريعتر عكس بگيره ؟ چون فكر كنم اگه سريعتر عكس بگيره مشكلاتم تا يه حدودي بر طرف ميشه :rolleyes:

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
اين تجربي بود!من امتحان ميكنم معمولا جواب بهتري ميده!همونطوري كه من هميشه ماكرو دوربين رو روشن ميزارم! :blink:
راستي نبايد اينقدرام مشكل داشته باشي ها!!چون بچه معمولا به چپ و راست حركت ميكنه نه عقب جلو!!!سرعت دوربينت رو هم ببر بالا ببين جواب ميگيري يا نه!
بچه هاي ديگه چيزي ميدونند؟

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از hwt :
سلام دوستان هنرمند .
احوالتون چطوره ؟
انا يه سوال !
اقا من يه خواهر زاده دارم 1 سالش نشده از بس ورجه ورجه مي كنه نمي تونم عكس خوبي ازش بگيرم هر عكسي مي گيرم blur ميشه مي خواستم ببينم چه حالتي بهتره كه بتونم عكس بخوبي بگيرم من از اتوماتيك استفاده مي كنم . يعني طوري عكس بگيرم سريعتر شاتر بازو بسته بشه . چون خيلي طولش ميده تا عكسو بگيره :(
دوربينم هم فوجي s7000
لطفا مرا ياري كنيد . :D
آقا چرا به صندلي با طناب نميبنديش؟ :D (شوخي) ;)

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
شرلوك جان چطوري سرعت دوربين رو مي برن بالا :blush: ؟

خوبی نکن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بهتره يک ساعت قبل بهش قرص ارامبخش بدی تا راحت بتوانی عکس بگيری

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از خوبی نکن :
بهتره يک ساعت قبل بهش قرص ارامبخش بدی تا راحت بتوانی عکس بگيری
:rolleyes: :rolleyes:
حالا شما اون بچه رو ول كنيد نظرتون رو راجب طرز عكس گرفتن بگيد :D

خوبی نکن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از hwt :
:rolleyes: :rolleyes:
حالا شما اون بچه رو ول كنيد نظرتون رو راجب طرز عكس گرفتن بگيد :D

دوربينتو روی گزينه اسپورت انتخاب کن سرعتش زياد ميشه علامتشهم يک ادمک در حال دويدن است ولی فکر کنم با ارامبخشی که بهش دادی روی گزينه حلزون مفيدتر باشه

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
دوربينت چيه؟
رو منوال كه بري گزينه داره كه هم ميتوني سرعتو كم كني هم زياد!
P هم معمولا بهتر از Auto توي سرعت عمل ميكنه اونم امتحان كن و همونطور كه خوبي كن گفت
اسپرت هم سرعتش اصولا بالاست اصطلاحا اگه اشتباه نكنم تو عكاسي ورزشي بهش ميگن فريز كردن!

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
ممون تستش مي كنم . :D

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
سلام دوست خوبم من چندتا راه حل دیگه دارم یک از خواهرتون بخواهید پشت سر شما باش بازی کنه باش شوخی کنه اینطوری هم هواسش پرت میشه هم صحنه های زیبایی از خندش رو ثبت میکنید دوم از عکسهای پیاپی استفاده کنید منوی را باید داشته باشید که بتونید 5 عکس یا بیشتر رو پشت سر هم بگیرید و سوم اینکه از صندلی استفاده کنید حرکتش رو کند میکنه چهارم به واهرتون بگید بره پیشش اینطور عکسها خیلی بهتر میشه البته اگه خواهرتون یه نگاه مادرانه بش داشته باشه و دستشو به سمتش دراز کنه خیلی زیبا میشه البته توجه کن که مثل پرتره نشه همیشه برای انجور عکسها سعی کن اشخاص رو تو حالت عادیش ازش عکس بگیری مثلا" عکس از یک مسگر که داره دیگه مسی میسازه زمانی قشنگه که داره چکش میزنه در حالت عادی که با ادم معمولی تفاوت نداره بذار تو حس و حال خودش باشه بشین و هی عکس بگیر تو خالات مختلف چیزی که در اخر داری یه صحنه ناب و بی ریا خواهد بود موفق و سر بلند باشی.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از phoyo_live :
سلام دوست خوبم من چندتا راه حل دیگه دارم یک از خواهرتون بخواهید پشت سر شما باش بازی کنه باش شوخی کنه اینطوری هم هواسش پرت میشه هم صحنه های زیبایی از خندش رو ثبت میکنید دوم از عکسهای پیاپی استفاده کنید منوی را باید داشته باشید که بتونید 5 عکس یا بیشتر رو پشت سر هم بگیرید و سوم اینکه از صندلی استفاده کنید حرکتش رو کند میکنه چهارم به واهرتون بگید بره پیشش اینطور عکسها خیلی بهتر میشه البته اگه خواهرتون یه نگاه مادرانه بش داشته باشه و دستشو به سمتش دراز کنه خیلی زیبا میشه البته توجه کن که مثل پرتره نشه همیشه برای انجور عکسها سعی کن اشخاص رو تو حالت عادیش ازش عکس بگیری مثلا" عکس از یک مسگر که داره دیگه مسی میسازه زمانی قشنگه که داره چکش میزنه در حالت عادی که با ادم معمولی تفاوت نداره بذار تو حس و حال خودش باشه بشین و هی عکس بگیر تو خالات مختلف چیزی که در اخر داری یه صحنه ناب و بی ریا خواهد بود موفق و سر بلند باشی.
ممنون از راهنماييتون .

s022

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزيز سلام
اگر اشتباه نكنم گفتي كه يه اس 7000 فوجي داري
اين دوربين پيشرفته است و مد هاي زيادي براي عكاسي با سرعت هاي بالا داره
كافيه نور محيطت كافي باشه تا بتوني سرعت هاي بالا حتي در حدود 10000/1 :blink: :blink: داشته باشي( براي توجهت عرض كنم كه با يه همچين سرعتي قطره آب كه داره از شير پايين ميوفته رو مي توني منجمد كني چه برسه به يه پسر بچه شيطون و اين سرعت بالا رو كمتر دوربيني داره)
علاوه بر اين همونطور كه دوستان گفتن عكاسي پي در پي هم راه حل خوبيه
همينطور مي توني فاصله ات رو باهاش زياد كني و با كيفيت بالاي بالا ازش عكس بگيري( در اين صورت حركات جزيي بچه تاثيري روي فوكوس نداره) بعد با فتوشاپ كادر مناسبي از عكس در بياري (البته اين يه راه غير اصوليه ولي در مقابل يه همچين بچه اي شايد كاربردي باشه) :lol:

nmroshan

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
1- اگر بچه به دوربين نزديك يا دور نشود و فقط دور و بر خودش جنب و جوش داره و يا حركت عرضي داره: براي فوكوس روي جسمي در فاصله مساوي با اون تا نيمه دكمه شاتر رو فشار بده و نگه دار و بعد با استفاده از حالت عكاسي پي در پي چندين عكس بگير و در نهايت عكسارو نگاه كن و بهترين رو انتخاب كن

2- سرعت بالا را براي شاتر انتخاب كن (حالت اولويت شاتر). البته لازمه اين امر نور كافي در محيط و يا استفاده از ايزو هاي بالا است.

اين مطلب رو هم نگاه كن
http://digitalcamera.akkasee.com/archives/000677.php

بالا