براي اينكه دوستان كيفيت عكسهاي 6230 رو ببينن يه سري عكسي كه با گوشيم گرفتم مي زارم اينجا اميدوارم خوشتون بياد و با كيفيت عكسبرداري اين گوشي آشنا بشين اين عكسها در حالت نرمال گوشي گرفته شدن :happy:
به نظر من در حد يادگاري خوبه :happy: نه بيشتر البته عكس پرتره هم داشتم كه به دلايل خاص از گذاشتن در اينجا معذورم بهرحال اينم در نظر داشته باشين كه دوربينش مگا پيكسلي نيست :lol: :lol: :lol:
البته بايد عذر خواهي كنم چون دست من لرزش داشته بعضي از عكسها بواسطه لرزش چندان جالب نشده از دوستان ديگه هم مي خوام اگه مي تونن عكسهاي دوربينشونو بزارن تا دوستان با قدرت دوربين موبايلشون بيشتر آشنا بشن بعد در مورد عكسها بحث مي كنم و به نتايج خوبي مي رسيم :happy: :happy:
آره بي زحمت عكساتونو بزاريد فقط لطف كنيد عكسها از لوكيشنهاي متفاوت باشه :happy: :happy: مي دونيد مثلا منظره برفي كلا سخت در مياد يا ديتيل يه موضوع و.بناهاي معماري . فضاي سبز .محيط داخل اتاق و......
به نظر من كيفيت عكساي K700 من واقعااااااااااااااااااااااا سره ! اصلا قابل مقايسه به هيچ عنوان نيست ! :wacko:
حالا نمونه عكساشو ميذارم اينجا انشاالله ...
شاهد :lol:
به نقل از cesoot :
آره بي زحمت عكساتونو بزاريد فقط لطف كنيد عكسها از لوكيشنهاي متفاوت باشه :happy: :happy: مي دونيد مثلا منظره برفي كلا سخت در مياد يا ديتيل يه موضوع و.بناهاي معماري . فضاي سبز .محيط داخل اتاق و......