گفتي حرفه اي ها من خواستم نظرم رو بدمبه نقل از FARGO :زيباست
معايبشو حرفه ايها بگن.
بله برگ تو خوده عكس بودهبه نقل از daftarekhaterat :در ضمن نكته مهم اينه كه به نظر مياد با فتوشاپ توي عكس دست برده نشده. (كيفيت از خود عكسه)
لطفا منظورتون رو از جايگزيني توضيح دهيد و چرا الان عكس بد شده ؟ ( براي رفع اشكال دعوا ندارما ! ) دوربين خوببه نقل از ali206speed :ولي اگر بازم خواستي بندازي بايد بيشتر توي جايگيري دقت كني و دوربين رو جايي نگه داري كه عكس بهتر بشه
دوربين خوب هم خواستيد بگيريد Canon Ixus 500 بگيريد
نه عزيز جان دراز نكشيده بودم . دوربين رو زمين بودبه نقل از shifte shab :خوشكل بيد ... خودت تو چه وضعيتي بودي ؟؟؟ رو آسفالتا دراز كشيده بودي ؟؟؟
علم پیشرفت کرده LCD بعضی دوربینها از جمله همین 717 (فکر کنم) می چرخه!به نقل از shifte shab :خوشكل بيد ... خودت تو چه وضعيتي بودي ؟؟؟ رو آسفالتا دراز كشيده بودي ؟؟؟ :blink: :blink: :blink:
احسان جان شما درست مي گي اما من اين عكس رو با 717 نگرفتم و با BenQ گرفتمبه نقل از ehsan :علم پیشرفت کرده LCD بعضی دوربینها از جمله همین 717 (فکر کنم) می چرخه!
كم كه نمياره ! آقا اين عكسه رو كه منم بلدم بگيرم ! يه ضربدر كوچولوي قرمز هم اين حرفا رو داشت !به نقل از ehsan :آخه نوشته بودی 717 داری فکر کردم اینم با این گرفتی. الان دیدم همون بالا نوشتی که با BenQ گرفتی.
موفق باشی.
بالاخره هر انسان يا هر حيوان يا هر موجودي يه نظري داره . نه اينكه فكر كني بهم برخورده ها نه چون همبه نقل از Captain P@rsa :كم كه نمياره ! آقا اين عكسه رو كه منم بلدم بگيرم ! يه ضربدر كوچولوي قرمز هم اين حرفا رو داشت !
آقا ناراحت نشو براي من هم اين چيزا پيش اومده . جواب ابلاحان خاموشيستبه نقل از tintin :بالاخره هر انسان يا هر حيوان يا هر موجودي يه نظري داره . نه اينكه فكر كني بهم برخورده ها نه چون هم
اوله راهمه هم كلي حرفه اي و آدم حسابي تعريف كردند . تو هم اگه مي توني بگير و بذار تا ما واست كف بزنيم
بعدشم تعداد بازديدا رو يه نگاهي بنداز در حال حاضر حول و حوش صد تا ميشه بعد از چند روز ؟ 2 روز . ببخشيد
از همه بزرگان از جمله احسان خان من نمي خوام جوو متشنج كنم . اما انتقاد الكي رو نمي پذيرم و اجازه نميدم
كسي مسخرم كنه . اين آقا نمي دونم با همين اراجــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــيف
40 تا پست داره ؟ بهتره بيشتر خواننده مطالب باشي تا وراج . من هم شما رو ايگنور كردم واسه همين ديگه هر
حرفي بزني به گوش ما نمي رسه . مگه اينكه بري و با يه آي ديه ديگه بياي . ما كلي زحمت كشيديم اونوقت اين
جوجه فكلي اومده ميگه ضربدر و چرت و اينا !
عکست خیلی خوب بود همشهری ... ناراحت نشو شما مثکه تا حالا اسم پارسا به گوشت نخورده نه؟!به نقل از tintin :بالاخره هر انسان يا هر حيوان يا هر موجودي يه نظري داره . نه اينكه فكر كني بهم برخورده ها نه چون هم
اوله راهمه هم كلي حرفه اي و آدم حسابي تعريف كردند . تو هم اگه مي توني بگير و بذار تا ما واست كف بزنيم
بعدشم تعداد بازديدا رو يه نگاهي بنداز در حال حاضر حول و حوش صد تا ميشه بعد از چند روز ؟ 2 روز . ببخشيد
از همه بزرگان از جمله احسان خان من نمي خوام جوو متشنج كنم . اما انتقاد الكي رو نمي پذيرم و اجازه نميدم
كسي مسخرم كنه . اين آقا نمي دونم با همين اراجــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــيف
40 تا پست داره ؟ بهتره بيشتر خواننده مطالب باشي تا وراج . من هم شما رو ايگنور كردم واسه همين ديگه هر
حرفي بزني به گوش ما نمي رسه . مگه اينكه بري و با يه آي ديه ديگه بياي . ما كلي زحمت كشيديم اونوقت اين
جوجه فكلي اومده ميگه ضربدر و چرت و اينا !
شما گومونم یه ایرادی یا تو اینترنتتون وجود داره یا تو چشماتون :happy: :happy: :happy: :happy: آخه شما همیشه عکسها رو نمی بینید!! مرورگرتون چی باشه؟؟؟ :blink: :blink: :blink:به نقل از alpha :من طبق معمول مشکل دیدن عکس رو دارم !!!!!!!!
به همشهري ! شما اسمتون چيه اشنا نيستيم ؟ :lol:به نقل از ei_baba_bi_khial :عکست خیلی خوب بود همشهری ... ناراحت نشو شما مثکه تا حالا اسم پارسا به گوشت نخورده نه؟!