• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

علاقمندان درآمد به ازای نمایش بنر بخوانند.

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
سلام دوستان یه سایتی خارجی پیدا کردم CPM کار میکنه یعنی پرداخت به ازای نمایش آگهی این سایت فوق العاده سبک هستش و جالب این که بنر آگهی های بسیار زیبا و سبکی هم داره و از همه مهمتر نمایش ها هم داری قیمت خوبی هستن

به نظر برای درآمد از اینترنت به دلار فکر کردن خیلی بهتره تا با ریال کار کردن
و دارای پرداخت روزانه و بسیار کم هستش

و پرداختش هم به این صورته:

آلرت پی حداقل 1 دلار
پی پال حداقل 5 دلار
لایبرتی حداقل 20 دلار که این بانک همگان مستحضرید اکانت وریفای نمیخواد و این که پولش راحت خرید و فروش میشه.

به نظر من این سایت رو از دست ندید و حتماً ثبت نام کنید

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
چرا لینک عضو گیری خودت رو توش زدی ؟ میخوای زیر مجموعه بگیری : دی نکن زشته لینکت رو کوتاه کردی : دی شیطون باحال بود و لی قدیمی شده اینجا پی تیـــــه

دوستان آدرس سایت اینه

http://cpm.biz

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
مرتضي نون مردمو آجر نكن .........

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
برای ای پی ایران چطوره وضعش؟

به درد آسیا کلا نمی خوره. توی صفحه FAQ هم این طور نوشتن:
The best results are offered for traffic from the countries like Colombia, Usa, Finland, Netherlands, Norway, Great Britain, Canada, Brazil, Germany, Spain, France, Switzerland, Australia, Denmark, Italy, Belgium and Austria. In case the advertisers are interested and large campaigns for the traffic from other countries are purchased, we will inform our publishers. We are sorry to tell you we cannot accept too much traffic from Asian and Arab countries. Unfortunately, we do not have enough advertisers for these countries.

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
سلام

این سایته در عوض با کل دنیا مشکلی نداره ... من چند تا تبلیغ ایرانی هم دیدم که توش کردند ... به پرفکت مانی و لیبرتی ریزو هم واریز داره ...
حتی تو قسمت ایجاد کد تبلیغ می تونی مشخص کنی که اگر تبلیغ فارسی موجود بود اول اون رو نشون بده ...
پرداختی برای هر کلیک هم فکر کنم تا حداکثر 3.5 سنت باشه برای هر کلیک (با توجه به کلمات کلیدی و تبلیغ و ... متفاوته )
حداقل مقدار درخواست برداشتش 20 دلاره ...
تبلیغات مختلفی هم داره ، متنی، بنر و ترکیب متن و بنر و ...
این سایت براش فرقی نداره از کدوم کشور باشی ... برای همه کشورها یه جوز حساب می کنه کلیکها رو ...

از الان میگم بعداً حرف در نیارین واسه آدم ! یا این که برین آدرس سایت رو کشف کنین تو پست بعدی بنویسین!!!
از لینک پایین برین من معرفتون میشم و هر چی در آینده در بیارین من هم 5 درصد اونو میگیرم ... از درآمد شما هم یه قرون کم نمیشه چه من معرفتون باشم که نباشم !!! والا !!!

Ads Home

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
تاپیک رو iranbus زده . کاسبیشو Amir9891 میکنه !

elnaz85

Registered User
لایک‌ها
1
برای سایتهای فارسی همچین سیستمی وجود داره؟

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
از الان میگم بعداً حرف در نیارین واسه آدم ! یا این که برین آدرس سایت رو کشف کنین تو پست بعدی بنویسین!!!
از لینک پایین برین من معرفتون میشم و هر چی در آینده در بیارین من هم 5 درصد اونو میگیرم ... از درآمد شما هم یه قرون کم نمیشه چه من معرفتون باشم که نباشم !!! والا !!!

pantherAds Home

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
تاپیک رو iranbus زده . کاسبیشو Amir9891 میکنه !

تو هم فضولیش رو می کنی ؟ :hmm:

سایتی که استارتر معرفی کرد به درد سایتهای ایرانی نمی خورد و من سایتی معرفی کردم که هم به درد استارتر بخوره، هم به درد بقیه دوستان ...
هم این که لیبرتی و پرفکت و ساپورت می کنه و مشکل تحریم ندارن بچه ها باهاش ...

برای سایتهای فارسی همچین سیستمی وجود داره؟
چرا سایت ایرانی آنتورک هم هست ولی من باهاش کار نکردم تا حالا ...
اینو نمی دونم ولی معمولاً سایتهای ایرانی کلاً کلیکا رو کم حساب می کنند ...

Last edited:

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
با تشکر از تمامی دوستانی که کامنت گذاشتن
اولاً اینو عرض کنم خدمتتون که تو دنیای اینترنت ما نباید به هم حسادت کنیم تا دست به دست هم پیشرفت کنیم
اگه من لینک عضو گیری گذاشتم تو قوانین فروم هست که سایتی که برای اولین بار تو فروم معرفی میشه اشکال نداره که لینک عضو گیری بذاره تازه اگه زیر مجموعه همدیگه بشیم که به زیر مجموعه ها ضرر نمیزنه من هروقت میبینم از دوستان کسی سایتی معرفی میکنه حتماً سعی میکنم با لینک زیر مجموعش عضو شم بخاطر اینکه میگم حتماً زحمت کشیده واین سایت رو پیدا و کرده و همچنین کار من هم برای گشتن راحت کرده چیزی که از من کم نمیشه.
این اخلاق باعث میشه که کسی بدونه واقعاً کسی زیر مجموعش میشه میره و یه سایت مطمئن و جدید پیدا میکنه.

من هم مثل شما تازه دارم با سایته کار میکنم و فکر نکنم چیز جالبی در بیادش ولی سایت پانتر ادز که دوستمون معرفی کردن یکی از سایتهای مطمئنه که من تعرفشو چند جا دیده بودم پیشنهاد میکنم با لینک دوستمون Amir9891 عضو بشید

ضمنا این لینک رو هم نگاه کنید
40 High Paying CPM Advertising Networks to Make Money in 2011

دوستانی که انگلیسیشون خوبه بررسی کنن ببینن کدوم یکی از این سایتها بدرد بخوره لینکشو بذاره من حتماً زیر مجموعش میشم

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
حالا همه این سایت ها رو معرفی کردید ولی هیچ کدومتون پرداختی داشتین؟یعنی تا بحال به حساب هیچ کدوم از شما واریز شده که تایید بشه و قابل اطمینان باشن؟(حتی با اینکه واریز کنن باز هم تجربه نشون داده نمیشه 100 در صد اطمینان کرد):S

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
خوب شما بلدین بهترش رو معرفی کنین...:)

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
پیرو بیانیه پی ام ، :D من پستمو پاک میکنم ، شما هم اگر لطف کنی و پاک کنی دوباره برای کسی سوء تفاهم پیش نمیاد.

بالا