سلام
تجربهای که من توی خرید هاست از شرکتهای مختلف دارم اینه که بهتره از خدمات هاستینگهایی استفاده کنید که بیحاشیهتر هستند و یه گوشهای از بازار رو دست گرفتند و خدمات خوب و باکیفیت ارائه میکنند.
چیزی که توی خدمات هاست و سرور مهمه، پشتیبانی هستش؛ بنابراین دقت کنید از شرکتی خرید کنید که تیم فنی قدرتمندی داره. این رو میتونید از محصولاتی که ارائه میدن تا حد زیادی متوجه بشین؛ مثلاً شرکتی که بیشتر تمرکزش روی سرور مجازی و سرور اختصاصی هستش، احتمالاً تیم فنی قدرتمندتری داره نسبت به شرکتی که صرفاً چند محصول هاست داره (نظر شخصی).
در نهایت من هاستینگهای زیادی مثل میهن وب هاست، ایران سرور، سرور پارس، هاست ایران و... رو تست کردم. تا وقتی بازدید پایینه اکثراً اوکی هستند اما همین که مصرف منابع یکم بالا میره مشکلات شروع میشه. من سالهاست از خدمات هاست و سرور مجازی شرکت فراسو استفاده میکنم و راضی هستم. خیلی سال هست که فعالیت دارند. انصافاً پشتیبانی بسیار خوبی دارند و از نظر فنی سطح دانش بالایی دارند و همانطور که گفتم بیحاشیه هم هستند و کاری به کسی ندارند و مشغول ارائه خدمات خودشون هستند. جالبه که به خاطر همین بی حاشیه بودن هم اغلب نمیشناسنش
آدرس سایتشون:
www.faraso.org
موفق باشید