• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

علت اختلاف قیمت هاستینگ ها اونم زمین تا آسمان

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
با سلام دوستان تو برخی سایت های فروش هاست می بینی هاست رو سالانه زده 60 هزارتومن بعد در هاستینگ های مشهور همون مشخصات رو میده ماهیانه 160 هزار تومن یعنی چند بابر علت این ارزانی چیه البته می دونم ممکنه کیفیت خدمات فرق بکنه اما منابع بلاخره صرف میشه

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
با سلام دوستان تو برخی سایت های فروش هاست می بینی هاست رو سالانه زده 60 هزارتومن بعد در هاستینگ های مشهور همون مشخصات رو میده ماهیانه 160 هزار تومن یعنی چند بابر علت این ارزانی چیه البته می دونم ممکنه کیفیت خدمات فرق بکنه اما منابع بلاخره صرف میشه
سلام
دلایل مختلفی داره

سایت های مختلف هزینه های متفاوتی دارند

شرکت های بزرگ تر هزینه های گزافی بابت پرسنل، اجاره دفتر (ممکنه مالک باشند و خب قطعاً سرمایه بیشتری رو صرف کردند) هزینه های نرم افزاری و سخت افزاری مختلف و.... دارند

در هر حالت امکانش هست که کیفیت خدمات یکی باشه .

iraniansatellit

Registered User
لایک‌ها
153
هاست سالی 60 تومن بدرد یه کسی میخوره که بازدید نداشته باشه و منابع بالایی از سرور را اشغال نکنه
فرض را بر این گرفتم که اون شرکت 60 تومنی پدر مادر دار باشه نه این شرکت های مدرسه ایی یا تابستونی

برای اطلاعات خودتون ارزش قائل باشید

upir

Registered User
لایک‌ها
184
تفاوت قیمت در صورتیکه معقولانه باشه به خاطر هزینه ها و پرسنل میتونه باشه
اما وقتی یکی هاست رو سالیانه به شما میده 60 هزار تومان بدونید هاستی که قابلیت میزبانی یه سایت با منابع باشه رو به شما نمیده و فقط دامینتون رو ست کردید روش برای یه سایت بسیار کم بازدید
اگر سایتتون بسیار کم بازدید هست و خاک میخوره و منابع درگیر نمیشه همون سالی 60 تومانی به کار میاد
اما کافیه کمی منابع درگیر باشه و بازدید داشته باشید اونوقت سه سوته سایت رو ساسپند میکنند و مجبور خواهید بود برید سمت همون هاستهایی که مثلا ماهی 100 تومان هستند به بالا

mohammad_rabiyi

Registered User
لایک‌ها
754
شما می تونید ببینید هزینه ثبت دامنه و انواع SSL اون هاستینگ ها چه قدر هست و اگر در چنین هزینه هایی هم اختلاف قیمتش زیاده مشخص میشه که تعرفه گرانتری از شما دریافت می کنند

aordibehesht

Registered User
لایک‌ها
90
سلام
تجربه‌ای که من توی خرید هاست از شرکت‌های مختلف دارم اینه که بهتره از خدمات هاستینگ‌هایی استفاده کنید که بی‌حاشیه‌تر هستند و یه گوشه‌ای از بازار رو دست گرفتند و خدمات خوب و باکیفیت ارائه می‌کنند.
چیزی که توی خدمات هاست و سرور مهمه، پشتیبانی هستش؛ بنابراین دقت کنید از شرکتی خرید کنید که تیم فنی قدرتمندی داره. این رو می‌تونید از محصولاتی که ارائه میدن تا حد زیادی متوجه بشین؛ مثلاً شرکتی که بیشتر تمرکزش روی سرور مجازی و سرور اختصاصی هستش، احتمالاً تیم فنی قدرتمندتری داره نسبت به شرکتی که صرفاً چند محصول هاست داره (نظر شخصی).
در نهایت من هاستینگ‌های زیادی مثل میهن وب هاست، ایران سرور، سرور پارس، هاست ایران و... رو تست کردم. تا وقتی بازدید پایینه اکثراً اوکی هستند اما همین که مصرف منابع یکم بالا میره مشکلات شروع میشه. من سال‌هاست از خدمات هاست و سرور مجازی شرکت فراسو استفاده می‌کنم و راضی هستم. خیلی سال هست که فعالیت دارند. انصافاً پشتیبانی بسیار خوبی دارند و از نظر فنی سطح دانش بالایی دارند و همان‌طور که گفتم بی‌حاشیه هم هستند و کاری به کسی ندارند و مشغول ارائه خدمات خودشون هستند. جالبه که به خاطر همین بی حاشیه بودن هم اغلب نمی‌شناسنش :)
آدرس سایتشون:
موفق باشید

aria95

Registered User
لایک‌ها
507
سلام
تجربه‌ای که من توی خرید هاست از شرکت‌های مختلف دارم اینه که بهتره از خدمات هاستینگ‌هایی استفاده کنید که بی‌حاشیه‌تر هستند و یه گوشه‌ای از بازار رو دست گرفتند و خدمات خوب و باکیفیت ارائه می‌کنند.
چیزی که توی خدمات هاست و سرور مهمه، پشتیبانی هستش؛ بنابراین دقت کنید از شرکتی خرید کنید که تیم فنی قدرتمندی داره. این رو می‌تونید از محصولاتی که ارائه میدن تا حد زیادی متوجه بشین؛ مثلاً شرکتی که بیشتر تمرکزش روی سرور مجازی و سرور اختصاصی هستش، احتمالاً تیم فنی قدرتمندتری داره نسبت به شرکتی که صرفاً چند محصول هاست داره (نظر شخصی).
در نهایت من هاستینگ‌های زیادی مثل میهن وب هاست، ایران سرور، سرور پارس، هاست ایران و... رو تست کردم. تا وقتی بازدید پایینه اکثراً اوکی هستند اما همین که مصرف منابع یکم بالا میره مشکلات شروع میشه. من سال‌هاست از خدمات هاست و سرور مجازی شرکت فراسو استفاده می‌کنم و راضی هستم. خیلی سال هست که فعالیت دارند. انصافاً پشتیبانی بسیار خوبی دارند و از نظر فنی سطح دانش بالایی دارند و همان‌طور که گفتم بی‌حاشیه هم هستند و کاری به کسی ندارند و مشغول ارائه خدمات خودشون هستند. جالبه که به خاطر همین بی حاشیه بودن هم اغلب نمی‌شناسنش :)
آدرس سایتشون:
موفق باشید

سلام
بی حاشیه، خوب بقیشون هم کاری به کسی ندارن. یعنی کلا هاستینگ چطوری میتونه کاری به بقیشون داشته باشه؟

میهن وب رو من قبلا که سایت داشتم خوب بود. هاست دی ال هم میگن خوبه ولی استفاده نکردم

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
سلام
بی حاشیه، خوب بقیشون هم کاری به کسی ندارن. یعنی کلا هاستینگ چطوری میتونه کاری به بقیشون داشته باشه؟

میهن وب رو من قبلا که سایت داشتم خوب بود. هاست دی ال هم میگن خوبه ولی استفاده نکردم
hostdl پلن دارم من ماهی 300 و خورده ای میدم. ولی تا 1000 آنلاین طبق گوگل آنالیتیکس بدون خوابیدن سایت جواب میده

aria95

Registered User
لایک‌ها
507
hostdl پلن دارم من ماهی 300 و خورده ای میدم. ولی تا 1000 آنلاین طبق گوگل آنالیتیکس بدون خوابیدن سایت جواب میده

بستگی به حجم محتوای صفحه هم داره دیگه درسته؟
موضوع سایت شما چیه؟

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
بستگی به حجم محتوای صفحه هم داره دیگه درسته؟
موضوع سایت شما چیه؟
بهینه بودن خیلی تاثیر داره. همچنین میزان درخواست ها
قالب من سبک و بهینه است اما
اون پلنی که من هستم 10 گیگ رم داره فقط و میتونم بگم منابع اختصاصی بالایی هم میده

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,448
به عنوان جمع بندی هاستینگ های خوب رو به ترتیب میگم
هاست دی ال
نت افراز
شتابان هاست
لیمو هاست

مشکلی که من با هاست دی ال دارم برای وقت هاییه که مشکلی مثل شیلترینگ یا تغییر دامین یا هر مشکلی دیگه به وجود میاد تیکت بزنی خیلی بی اعصاب و بد دهنن ولی پرفورمنسی عالین
سه بار برگشتم به هاست دی ال ولی بار آخر قیدشو زدم
بعد اون سرویس الماس نت افراز خوبه

و اون دوتای بعدی هم متوسط رو به بالا هستن خصوصا شتابان که پشتیبانی و سیستم بکاپ عالی ای داره

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
به عنوان جمع بندی هاستینگ های خوب رو به ترتیب میگم
هاست دی ال
نت افراز
شتابان هاست
لیمو هاست

مشکلی که من با هاست دی ال دارم برای وقت هاییه که مشکلی مثل شیلترینگ یا تغییر دامین یا هر مشکلی دیگه به وجود میاد تیکت بزنی خیلی بی اعصاب و بد دهنن ولی پرفورمنسی عالین
سه بار برگشتم به هاست دی ال ولی بار آخر قیدشو زدم
بعد اون سرویس الماس نت افراز خوبه

و اون دوتای بعدی هم متوسط رو به بالا هستن خصوصا شتابان که پشتیبانی و سیستم بکاپ عالی ای داره
موافقم
hostdl برای سایت های مجاز با ترافیک بالا یک نعمت هست. هیچ جا این قیمت و کیفیت نمیدن

بالا