• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

علت ایندکس نشدن در گوگل و ایندکس اشتباه

fablehcr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من تازه وبلاگ زدم و به وبلاگم دامنه وصل کردم و دیروز وبلاگم به گوگل معرفی کردم و در گوگل وبمسترهم عضو شدم اما امروز که 2 تا مطلب اضافه کردم مطالبم دیدم مطالبم ایندکس نشده!!!و وقتی در گوگل site:مرجع دانلود نرم افزار و آموزش میزنم تو سر تیتر خیلی از پستها این [h=3]دانلود نرم افزار افزایش سرعت اینترنت cFosSpeed میاره کسی میدونه چرا لطفا کمک کنین[/h]

usiiiii

Registered User
لایک‌ها
205
[ ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡

rezat1

Registered User
لایک‌ها
292
دوست عزیز تازه وبلاگ زدید 1 هفته صبر کنید این مشکلات ایندکس رفع میشه .

سایت هست بعد از 4 ماه از شروع هنوز هم 2 روز طول میکشه مطالب برای ایندکس شدن .
عجله نداشته باشید .

fablehcr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی ممنون دوست عزیز خودمم همین فکر میکردم الان که سئو وب چک کردم 85% بود ولی وبلاگی که تو بلاگفا دارم 95% چطوری میشه این 85% بالا برد؟

WEBSEO

Registered User
لایک‌ها
38
خیلی ممنون دوست عزیز خودمم همین فکر میکردم الان که سئو وب چک کردم 85% بود ولی وبلاگی که تو بلاگفا دارم 95% چطوری میشه این 85% بالا برد؟
شما به اون درصد ها توجه نکن زیاد

WEBSEO

Registered User
لایک‌ها
38
اونها به مسائل جزئی و پیش پا افتاده امتیاز میدند درسته؟

سایت Chkme : به کد های هدینگ - تایتل و آلت عکس ها - متا دیسکریپشن و کی ورد که با این چند قسمت سایت شما رو 100 نشون میده

سایت Woorank : ولید قالب - متا ها - کد های هدینگ - بازدید - بک لینک - میزان بازدید - فعالیت در دایرکتوری و شبکه های اجتماعی و ....

سایت GTmetrix : فقط میزان سرعت لودینگ سایت رو در نظر میگیره که شامل : کش - فشرده سازی - بهینه سازی کد های قالب و...

شما اگه میخوایید نتیجه بگیرید فقط معیار های گوگل رو در نظر بگیرید

بالا