• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

علت رتبه بالاتر سایت رقیب در نتایج گوگل به رغم سئو بسیار ضعیف؟

Mohammad MG

Registered User
لایک‌ها
7
درود و خسته نباشید،

من حدود ۵ ماه پیش یک فروشگاه در سابدیکتوری یک دومین دو ساله و دارای اوتوریتی به نسبت خوب ایجاد کردم، به این امید که فروشگاه هم زیرمجموعه‌ای از سایت اصلی محسوب بشه و بتونه در نتایج گوگل سریع رتبه بگیره. در طول این چند ماه هم بر روی سئوی offsite و onsite کار کردم و تعدادی بک‌لینک و رپورتاژ هم خریداری کردم. با این همه، در اکثر کی‌وردهای مربوط به موضوع سایت، سایت رقیبم که تقریبا هیچ بک‌لینکی نداره و به نظر میرسه کار خاصی هم در حوزه سئو انجام نداده و از همه مهم‌تر، از نظر محتوا قابل مقایسه با سایت من نیست، در جایگاه بهتری نسبت به سایت من قرار داره. به طوری که گاهی نه تنها نتیجه اول که چند نتیجه اول رو در گوگل به خودش اختصاص می‌ده!

خیلی جالبه که این سایت حتی در ۹۹ درصد موارد از دیجی کالا و سایتهای فروشگاهی با سابقه و اتوریتی بالا هم در رتبه بهتری قرار داره که این مساله من رو برای خرید بک‌لینک و رپورتاژ بیشتر به شدت مردد کرده. چون هیچ تضمینی نیست که هزینه بیشتر من رو به جایگاه بالاتری برسونه.

طبق بررسی‌هایی که انجام دادم این سایت در دو شاخصه از سایت من بهتر عمل می‌کنه، بازدید بالاتر و ورودی ارگانیک بیشتر از گوگل که طبیعتا نتیجه جایگاه بسیار خوبش در این موتور جستجوگره و البته ‌Bounce Page بسیار بسیار پایین (حدود ۱۵ درصد) که عجیب‌ترین قسمت ماجراست و من با وجود تلاش زیاد برای کاهش Bounce Rate تاکنون به نرخی بهتر از ۴۰ درصد دست پیدا نکردم.

سخن رو کوتاه کنم؛ این مسئله چند وقته بدجور ذهن من رو مشغول کرده و هر چی تحقیق می‌کنم به جواب درستی نمی‌رسم. برای همین گفتم این موضوع رو با وب‌مستر‌های عزیز و باتجربه پرژن‌تولز مطرح کنم و کمک‌شون رو جویا بشم.

فقط اسم سایت خودم و رقیب رو نمی‌تونم اینجا مطرح کنم. از دوستانی که در این زمینه تجربه دارند خواهش می‌کنم اگر راهنمایی عمومی‌ای دارند همینجا مطرح کنند و اگر به صورت مشخص راه حلی مد نظرشون بود به من پ.خ بدهند و راه‌حلشو پیشنهاد بدند تا در صورت توافق از سرویس ارائه شده توسط خودشون بهره‌مند بشیم.

با سپاس فراوان

نباتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
ببینید خیلی دلایل می تونه داشته باشه این ک چ سایتی بالاست و چرا باید بالا باشه. چیزی که ولی مسلما دلیل داره بی دلیل نیست. مثلا شاید برندینگ کار کرده باشه و...
بانس ریت و تمامی این پارامترها را میشه تغییر داد. پس درگیر این چیزا نباشید
لینک سایت ها را بفرستید تا بررسی کنم
می تونید از طریق سایت نباتک بخش ارتباط با ما بفرستید.

aordibehesht

Registered User
لایک‌ها
90
درود و خسته نباشید،

من حدود ۵ ماه پیش یک فروشگاه در سابدیکتوری یک دومین دو ساله و دارای اوتوریتی به نسبت خوب ایجاد کردم، به این امید که فروشگاه هم زیرمجموعه‌ای از سایت اصلی محسوب بشه و بتونه در نتایج گوگل سریع رتبه بگیره. در طول این چند ماه هم بر روی سئوی offsite و onsite کار کردم و تعدادی بک‌لینک و رپورتاژ هم خریداری کردم. با این همه، در اکثر کی‌وردهای مربوط به موضوع سایت، سایت رقیبم که تقریبا هیچ بک‌لینکی نداره و به نظر میرسه کار خاصی هم در حوزه سئو انجام نداده و از همه مهم‌تر، از نظر محتوا قابل مقایسه با سایت من نیست، در جایگاه بهتری نسبت به سایت من قرار داره. به طوری که گاهی نه تنها نتیجه اول که چند نتیجه اول رو در گوگل به خودش اختصاص می‌ده!

خیلی جالبه که این سایت حتی در ۹۹ درصد موارد از دیجی کالا و سایتهای فروشگاهی با سابقه و اتوریتی بالا هم در رتبه بهتری قرار داره که این مساله من رو برای خرید بک‌لینک و رپورتاژ بیشتر به شدت مردد کرده. چون هیچ تضمینی نیست که هزینه بیشتر من رو به جایگاه بالاتری برسونه.

طبق بررسی‌هایی که انجام دادم این سایت در دو شاخصه از سایت من بهتر عمل می‌کنه، بازدید بالاتر و ورودی ارگانیک بیشتر از گوگل که طبیعتا نتیجه جایگاه بسیار خوبش در این موتور جستجوگره و البته ‌Bounce Page بسیار بسیار پایین (حدود ۱۵ درصد) که عجیب‌ترین قسمت ماجراست و من با وجود تلاش زیاد برای کاهش Bounce Rate تاکنون به نرخی بهتر از ۴۰ درصد دست پیدا نکردم.

سخن رو کوتاه کنم؛ این مسئله چند وقته بدجور ذهن من رو مشغول کرده و هر چی تحقیق می‌کنم به جواب درستی نمی‌رسم. برای همین گفتم این موضوع رو با وب‌مستر‌های عزیز و باتجربه پرژن‌تولز مطرح کنم و کمک‌شون رو جویا بشم.

فقط اسم سایت خودم و رقیب رو نمی‌تونم اینجا مطرح کنم. از دوستانی که در این زمینه تجربه دارند خواهش می‌کنم اگر راهنمایی عمومی‌ای دارند همینجا مطرح کنند و اگر به صورت مشخص راه حلی مد نظرشون بود به من پ.خ بدهند و راه‌حلشو پیشنهاد بدند تا در صورت توافق از سرویس ارائه شده توسط خودشون بهره‌مند بشیم.

با سپاس فراوان
سلام
مهم ترین پرسش من این است که از کجا متوجه شدین وب سایت رقیبتان هیچ بک لینکی ندارد؟

Mohammad MG

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
مهم ترین پرسش من این است که از کجا متوجه شدین وب سایت رقیبتان هیچ بک لینکی ندارد؟

همونطور که میدونید سایت‌های زیادی هستند که شما از طریق اون‌ها می‌تونید بک لینک سایت‌های مختلف رو بررسی کنید. از moz و semrush گرفته تا سایتهای دیگه

Mohammad MG

Registered User
لایک‌ها
7
اجازه بدید موضوع را با یک مثال دیگر بیشتر مورد بررسی قرار بدهیم. فروشگاه شیائومی شاپ در اکثر کی‌وردهای مربوط به محصولات شیائومی از فروشگاه‌های گردن کلفت اینترنتی مثل دیجی‌کالا جایگاه بهتری داره. البته شیائومی شاپ تعدادی بک‌لینک باکیفیت دارد که قطعا در جایگاه خوبش در SERP بی‌تاثیر نیست، اما به هر حال در این زمینه به هیچ عنوان با دیجی‌کالا قابل مقایسه نیست. حالا چرا این سایت اینقدر رتبه خوبی داره؟

---------------------
اما در مورد پروژه خودم؛ طی هفته اخیر از یک سایت فروش ورودی ارگانیک گوگل تعدادی ورودی برای تعدادی از کی‌وردها خریداری کردم که می‌تونم بگم در دو مورد شاهد رشد چشم‌گیری در جایگاه کی‌وردها بودم. به نظر می‌رسه افزایش CRT برای کاهش رتبه آیتم‌هایی که در صفحه اول قرار دارند نقش مهمی ایفا می‌کنه. نکته خوب درباره این سرویس قابلیت انتخاب زیرصفحه است که به کاهش بانس ریت هم کمک میکنه. با جستجوی بیشتر با نرم‌افزارهایی آشنا شدم که کار تبادل بازدید انجام می‌دهند، مثل این سایت: http://softwarevisit.ir . آیا دوستان تجربه کار به چنین نرم‌افزارها و سرویس‌های رو دارند؟

با سپاس

aordibehesht

Registered User
لایک‌ها
90
همونطور که میدونید سایت‌های زیادی هستند که شما از طریق اون‌ها می‌تونید بک لینک سایت‌های مختلف رو بررسی کنید. از moz و semrush گرفته تا سایتهای دیگه
بین سایت هایی که اشاره می فرمایید ahrefs آپدیت هست و آخرین لینک ها رو نمایش میده
مایقی سایت ها ممکن هست تا چند هفته بعد از ایجاد لینک بتونن لینک ها رو شناسایی کنند.

Mohammad MG

Registered User
لایک‌ها
7
بین سایت هایی که اشاره می فرمایید ahrefs آپدیت هست و آخرین لینک ها رو نمایش میده
مایقی سایت ها ممکن هست تا چند هفته بعد از ایجاد لینک بتونن لینک ها رو شناسایی کنند.

درسته، ولی خب من ماههاست درگیر بررسی این سایت هستم و میدونم که بک‌لینک نداره.

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
عوامل گوناگونی داره... در مورد نرخ تبادل کلیک و ارتباطش با نرخ اعتبار مرتبط با کلمات کلیدی گوگل بشدت پیچیده عمل میکنه به هیچ وجه فقط پارامتر بازدیدکننده و حضورش و چرخشش و پینگ تایم انعکاسی به تنهایی ملاک نیست اصل وجود کلی سایت هست که چقدر نزد گوگل در کلیدی اصلی اعتبار داره پس این پارامترارزشش همانند بک لینک سایت منوط به محقق شدن شرط اول هست و این قاعده هوش مصنوعی برای اعتبار سنجی است غیر از این باشه به راحتی الگوریتم فریب میخوره هم نرخ کلیک و هم بک لینک رو براحتی میشه در یک توپولوژی فراکتالی وارد کرد و هوش مذکور رو فریب داد پس این پارامتر ها تک تک معیار نیستن کل مهم هست اما به قول موز یکی دو تا پارامتر بشدت کلیدی هست اینجا یکیش زمان و تدوام فعالیت مثبت هست...ببینید همین سایت از 2016/6 تو این کلیدی های مرتبط داره کار میکنه آنالیز مقدماتی هم نشون داده خوبم کار کرده هم محتوا و هم اطمینان لازم رو به کاربران داده و میده در کل بهش اعتماد دارن خریدارانش..فاکتور مهم اعتماد برای گوگل بشدت مهم هست یکیش تداوم مداوم فعالیت بالای شیش ماه برای فاز جایگاه نشینی و با توجه به کلمات کلیدی تا ده سال برای فاز رتبه هست...شما دامنت دوساله رو این محصولات فعالیت داره یا خیر... یا فقط سنی دوساله هست این مهمه.. دوم مطالب سایت هست ...مطالب جالب و منحصر به فردی تولید کرده و اندکسی های ارگانیکش تو این دو سال پله پله پله رتبه گرفتن نه سریع این نشون دهنده شیوه تنیده بک لینک طبیعی برای این سایت هست در کل یه روند کاملا سالم رو با توجه به آنالیز های مقدماتی که میشد انجام داد طی کرده هرچند بنظر میرسه این اواخر کمی انحراف داشته و یکی دوتا پرچم پنالتی برای اون بالا هست باید به سرعت اقدام کنه..خوب بود شما هم آدرس سایت خودتون رو میدادید تا بهتر بشه دوتا رقیب رو آنالیز کرد و با توجه به شرایط راهکار داد و نتیجه گرفت

بالا