• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

علت نداشتن جایگاه مناسب در جستجوی گوگل

semnani

Registered User
لایک‌ها
57
سلام
قریب یکساله که سایتی رو اداره میکنم ، تقریبا مطالبم تو زمینه سایت رزمی تکه ! اما نمیدونم چرا با وجود تلاشهای شبانه روزی هنوز که هنوزه جایگاه مناسب خودشو پیدا نکرده ، حتی از خیلی از سایتها و وبلاگ های دیگه که ماه به ماه اپدیت میشند عقب تره
یه نکته خیلی عجیب هم وجود داره
با وجودی که مطالبم خاصه اما تو جستجوی گوگل نشون داده نمیشه یا اگرم تو جستجوها باشه رنک مناسبی نداره ؛ اخرین سایتی رو برای یکی از دوستانم راه اندازی کردم با موضوع مشابه سایت خودم ، پس از دو هفته سایت رفیقم که تمام مطالب رو از سایت خودم روش کپی کردم تو صفحه 2 ، 3 گوگل نمایش داده میشه!!!
در صورتی که تمام مطالبش کپی شده از سایتمه ، تازه اون تو موتورهای جستجو ثبت نکردم
سایم خودم
سایت دوستم
لطفا نظراتتون رو در مورد سایتم بگید ؛ یعنی کجاش مشکل داره !

Last edited:

semnani

Registered User
لایک‌ها
57
آقا ؛ کسی نظری نداره!
به نظرتون پیوندیکتای سایتم تو این بی مهری گوگل تاثیر داره؟
منتظرم ، لطفا یه کمکی بهم بکنید

siavashb7

Registered User
لایک‌ها
66
خوب این که کاملا داد میزنه داستان چیه
وبلاگ دوستتون (وبسایت خیلی فرق میکنه با وبلاگ ---شما وبلاگ دارید ---نه سایت--سایت مثلا فیس بوک)
بله میگفتم -- وبلاگ دوستتون وردپرس هست و سئو ورد پرس خیلی بالاست و زود تو گوگل ایندکس میده ---مخصوصا اگه از افزونه های سئو استفاده کنید

به بک لینک هم توجه کنید

دیگه باقیشو سرچ بزنید همه جا پره

semnani

Registered User
لایک‌ها
57
ببخشید چند روزی نتونستم بیام تایپک رو چک کنم
شرمنده همه شما دوستان ؛ ممنون از لطفتون

mehdikan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
من طبق تجربه اینو میگم نمیدونم دلیلش چیه گوگل بعضی وقتها با یک دامنه لج میکنه و خیلی سخت ایندکسش میکنه

شاید نفر قبل از شما از دامنه استفاده میکرده دامنه رو ویروسی یا اسپم کرده و بعد دیگه دامنه رو تمدید نکرده و شما دامنه رو خریددید ولی گوگل همچنان با دامنه مشکل داره

semnani

Registered User
لایک‌ها
57
من طبق تجربه اینو میگم نمیدونم دلیلش چیه گوگل بعضی وقتها با یک دامنه لج میکنه و خیلی سخت ایندکسش میکنه

شاید نفر قبل از شما از دامنه استفاده میکرده دامنه رو ویروسی یا اسپم کرده و بعد دیگه دامنه رو تمدید نکرده و شما دامنه رو خریددید ولی گوگل همچنان با دامنه مشکل داره

چرا ، احساس می کنم قبلا اینطوری شده باشه ، یعنی گوگل سایتمو اسپم تشخیص داده
اوایل که اطلاعی از سئو نداشتم مطالب رو بعضا کپی برداری شده و در بعضی جاها حذف می کردم
حالا که باید چه کار کنم ؟ میشه همین دامین رو دوباره احیا کنم ؟

mehdikan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
چرا ، احساس می کنم قبلا اینطوری شده باشه ، یعنی گوگل سایتمو اسپم تشخیص داده
اوایل که اطلاعی از سئو نداشتم مطالب رو بعضا کپی برداری شده و در بعضی جاها حذف می کردم
حالا که باید چه کار کنم ؟ میشه همین دامین رو دوباره احیا کنم ؟

سایتت رو در گوگل وبمستر ثبت کن و سایتهای رو که از شما کپی میکنن بهش معرفی کن

بالا