• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

علت ورودی کم از گوگل نسبت به کلمه های رقابتی

hamid_00a

Registered User
لایک‌ها
49
سلام بنده تقریبا نزدیک 5-6 ماه دارم رو این محتوا کار میکنم ، محتوا کاملا اختصاصی هست ولی نمیدونم چرا ورودیم از گوگل اینقدر کمه نسبت به کلماتی کلیدی که رقابتی هستن ولی توشون تو سه تا موتور جستجوی گوگل ، یاهو و بینگ رتبه دارم
کلکه مورد نظرم آموزش فتوشاپ هست که بهترین رتبم رو این کلمه 40 بوده و فقطم یک روز بود و دوباره رفت پایین و چند روز پیش دوباره رسید به 90 و دوباره رفت پایین الان فکر کنم رو این کلمه رتبم 106 هست ، این در صورتی هست که نسبت به کلمه های کلیدی و رقابتی دیگه نسبت به محتوام رتبه قابل قبولی دارم ولی نمیدونم چرا وردیم اینقدر کمه الان چیزی که سایت استت 7 و یا وبگذر میزنن روزی 30-40 تا ورودی از گوگل ولی افزونه این امار ورد پرس میزنه روزی 300-400 تا حالا نمیدونم به کدوم اینا اعتماد کنم ولی درکل با این رتبه هایی که من رو این کلمات دارم که در تصویر زیر نشون دادم ، بصورت تخمینی باید چقدر وروردی از گوگل داشته باشم ؟؟؟
رتبه ها مربوط به 3 موتور جستجوی گوگل ، یاهو و بینگ هستن
لینک سایت : www.parsisite.ir
Capture.PNG

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
ببین عزیز من هم رو کلمات خاصی کار کردم بازدید اونجنانی نگرفت ...
مثلا بنده رو کلمه ((ابزار وبلاگ)) کار کردم ولی اونچنان بازدید خاصی نداشت حول و حوش 80 ورودی
بهتره در کنار کار رو کلمه خاصی به کلمات دیگر هم توجه کنی مثلا شما که رو آموزش فتوشاپ کار میکنی رو کیوردهای مرتبط هم کار کن و از اونا غافل نشو مثلا آموزش طراحی با فتوشاپ و ... کلا از کیوردهای مرتبط غافل نشو تا به بازدهی مورد نظرت برسی ...

xara_2009

Registered User
لایک‌ها
85
تایید میشه.دوست عزیز لطفا بگین از چه cmsاستفاده میکنید

hamid_00a

Registered User
لایک‌ها
49
ببین عزیز من هم رو کلمات خاصی کار کردم بازدید اونجنانی نگرفت ...
مثلا بنده رو کلمه ((ابزار وبلاگ)) کار کردم ولی اونچنان بازدید خاصی نداشت حول و حوش 80 ورودی
بهتره در کنار کار رو کلمه خاصی به کلمات دیگر هم توجه کنی مثلا شما که رو آموزش فتوشاپ کار میکنی رو کیوردهای مرتبط هم کار کن و از اونا غافل نشو مثلا آموزش طراحی با فتوشاپ و ... کلا از کیوردهای مرتبط غافل نشو تا به بازدهی مورد نظرت برسی ...

تایید میشه.دوست عزیز لطفا بگین از چه cmsاستفاده میکنید
من به جز کلمه آموزش فتوشاپ روی بقیه کلمات رتبه دارم حالا بهترین ورودیم روی کلمه آموزش ویدئویی فتوشاپ هست که نسبت به محتوا روش کار کردم و تونستم برسم به رتبه 2 ولی محتوا های تخصصی اکثرا روی یکی دو تا کلمه ورودی دارن چیزی که من چک کرد اموزش فتوشاپ نزدیک 15000 بار سرچ شده در گوگل و اموزش مقدماتی فتوشاپ 10000 بار تقریبا و دیگه کلمه ای بیشتر ازین تعداد سرچ پیدا نکردم همه اکثرا زیر 300-400 بودن
ولی در عوض کلمه phtoshop بالای یک میلیون سرچ رو داشت همچنین کلمه tutorial photoshop بازم میگم چون محتوا تخصصی هست و بدرد هرکسی نمیخوره بیشترین تعداد سرچ روی کلمه کلیدی اصلی 15 هزار سرچ هست. منم بعد اینکه روی کلمات دیگه رتبه گرفتم الان دارم محتوای مطالب رو بر اساس کلمه آموزش فتوشاپ منتشر میکنم

از وردپرس هم استفاده میکنم

xara_2009

Registered User
لایک‌ها
85
از برچسب استفاده کنید

xara_2009

Registered User
لایک‌ها
85
از پلاگین seo استفاده کنید و سایت مپ و ربات واسه سایت بزارین درست میشه

بالا