• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

علت پایین بودن سرعت لاگین به جیمیل چیه؟

ehsan_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
من مدتی که طول می‌کشد وارد ایمیل یاهو بشوم حدود 30 ثانیه است اما برای ورود به جیمیل آن‌هم با فایرفاکس حدود 4-5 دقیقه است!

چرا؟

ehsan_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
این یک مشکل نیست بلکه برای همه این اتفاق می افتد . من وقتی که با اینترنت شماره گیر به اینترنت وصل می شدم یک دقیقه و حتی بیشتر طول می کشید تا داخل جیمیل بشوم و حتی در میانه راه دیگر باز می ایستاد و من دوباره باید لاگین می کردم. اماخوب وقتی که به اینترنت پرسسرعت ای دی اس ال هم دست یافتم دیدم که برای ورود به جیمیل همان مقدار زمان طول می کشد. البته اگر یک بار وارد بشوم برای همان بار اول طول می کشد وگرنه برای بقیه بارها که سریعا وارد صندوقم می شوم.

در ضمن من نمی دانم چرا ایرانیها از فایر فاکس مسخره استفاده می کنند که اینهمه دنگ و فنگ دارد. بابا مرورگر اینترنت اکسپلورر هم اگر استفاده نمی کنید دست کم از آوانت برازر استفاده کنید.

با Avant Browser,opera,firefox چک کردم
firefox از همه اش برای من کندتر بود در صورتیکه شنیده بودم firefox با gmail سازگاری خوبی دارد!

جواب شما احتمالاً یک سری بحث‌های مایکروسافتی و ... راه می‌اندازد که از دوستان می‌خواهم که بی‌خیال شوند!

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
جواب شما احتمالاً یک سری بحث‌های مایکروسافتی و ... راه می‌اندازد که از دوستان می‌خواهم که بی‌خیال شوند!

:f34r:

در ضمن من نمی دانم چرا ایرانیها از فایر فاکس مسخره استفاده می کنند که اینهمه دنگ و فنگ دارد. بابا مرورگر اینترنت اکسپلورر هم اگر استفاده نمی کنید دست کم از آوانت برازر استفاده کنید.

عزیزمن فایرفاکس یکی از ساده ترین و کاربردی ترین مرورگرهاست، اشتباهی گرفته اید! ما اینجور چیزا ندیده ایم.. مشکل از سیستم شماست :lol: :lol:

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
از دوستان می‌خواهم که بی‌خیال شوند!

مسخره ترین چیزی که تو فایرفاکس پیدا می شود این است که به هیچ عنوان درست و حسابی از پاراگرافهای فارسی و به ویژه به صورت جاستیفای پشتیبانی نمی کند. در ضمن از همون روز اول که میگری باید مرتب پلاگین فلش و فلان و فلان نصب کنید. حالا همه اینها به طرف این استفاده از فایرفاکس هم یک چیزی تو مایه های تب چپ گرائی ایرانیان تو دهه پنجاه هست که علکی علکی به خاطر اینکه باب روز بود افتادند دنبالش تا استفاده کنند. خیلی جالبه که نتیجه اون هم افتادن تو این جهنم دره ای است که الان توش هستند.

خلاصه که فایرفاکس باید در کنار مرورگرهای مبتنی بر ایرنترنت اکسپلورر و حتی اپرا که یک سر و گردن بالاتر است لنگ بیندازد.

من گفتم که مشکل از سیستم شماست.

Virgil

Guest
لایک‌ها
0
من هم همچین مشکلی ندارم.

MAXXX

Registered User
لایک‌ها
33
من مدتی که طول می‌کشد وارد ایمیل یاهو بشوم حدود 30 ثانیه است اما برای ورود به جیمیل آن‌هم با فایرفاکس حدود 4-5 دقیقه است!

چرا؟

کلا من لاگین گوگل رو با هرچی انجام دادم 2-3 دقیقه طول میکشه ....... اگه از فایر فاکس استفاده میکنی بهترین راه استفاده از اکستنشنgmail manager که در عرض 30 ثانیه ایمیلت رو چک میکنه
,

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
مشکل سرعت اینرتنت و اکانت شما هست.

BROKEN.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واسه منم از لاگین شدن تو یاهو کندتره چه با فایر فاکس چه بی فایر فاکس

amir abbas

Registered User
لایک‌ها
17
gmail مقدار زیادی javascript تو صفحاتش داره که برای اون بخش chat و این چیز هاش استفاده میشه. یکی از دلایل دیر لود شدن صفحه برای بار اول همین دانلود شدن این فایل های JS مسئول بخش های مثل چت گوگله. در کل یاهو هم سریع نیست. من برای ورود به یاهو هم همین زمان که برای gmail صبر می کنم رو برای اون هم باید صبر کنم. تازه خوبی جیمیل اینه که از اون تبلیغات فلش خبری نیست. یاهو هر جا میتونسته تبلیغات چپونده تو صفحه

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
gmail مقدار زیادی javascript تو صفحاتش داره که برای اون بخش chat و این چیز هاش استفاده میشه. یکی از دلایل دیر لود شدن صفحه برای بار اول همین دانلود شدن این فایل های JS مسئول بخش های مثل چت گوگله. در کل یاهو هم سریع نیست. من برای ورود به یاهو هم همین زمان که برای gmail صبر می کنم رو برای اون هم باید صبر کنم. تازه خوبی جیمیل اینه که از اون تبلیغات فلش خبری نیست. یاهو هر جا میتونسته تبلیغات چپونده تو صفحه
کاملا درسته ...

69_

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من 10 ثانیه بیشتر تول نمیده ورودم

Sepehrnoush

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه هنوز دنبال جواب هستید دو تا راه ساده زیر رو می‌تونید استفاده کنید.
یکی اینه که از آدرس زیر وارد بشید که برای استفاده با موبایل طراحی شده و بسیار سریع باز می‌شه(مطمئناً خیلی امکانات کمتری هم در اختیار شما قرار می‌ده)
http://m.gmail.com

یکی دیگه هم اینه که صفحات رو بدون جاوااسکریپت ببینید(تو تنضیمات خود gmail می‌تونید این گزینه رو تغییر بدید) یا از آدرس زیر وارد بشید:
http://mail.google.com/mail/?ui=html&zy=n

bill geits

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من با اپرا که وارد میشم اونم با دایال آپ فکر کنم 10 ثانیه کمتر باشه

بالا