ehsan_persian
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 324
- لایکها
- 7
من مدتی که طول میکشد وارد ایمیل یاهو بشوم حدود 30 ثانیه است اما برای ورود به جیمیل آنهم با فایرفاکس حدود 4-5 دقیقه است!
چرا؟
چرا؟
این یک مشکل نیست بلکه برای همه این اتفاق می افتد . من وقتی که با اینترنت شماره گیر به اینترنت وصل می شدم یک دقیقه و حتی بیشتر طول می کشید تا داخل جیمیل بشوم و حتی در میانه راه دیگر باز می ایستاد و من دوباره باید لاگین می کردم. اماخوب وقتی که به اینترنت پرسسرعت ای دی اس ال هم دست یافتم دیدم که برای ورود به جیمیل همان مقدار زمان طول می کشد. البته اگر یک بار وارد بشوم برای همان بار اول طول می کشد وگرنه برای بقیه بارها که سریعا وارد صندوقم می شوم.
در ضمن من نمی دانم چرا ایرانیها از فایر فاکس مسخره استفاده می کنند که اینهمه دنگ و فنگ دارد. بابا مرورگر اینترنت اکسپلورر هم اگر استفاده نمی کنید دست کم از آوانت برازر استفاده کنید.
جواب شما احتمالاً یک سری بحثهای مایکروسافتی و ... راه میاندازد که از دوستان میخواهم که بیخیال شوند!
در ضمن من نمی دانم چرا ایرانیها از فایر فاکس مسخره استفاده می کنند که اینهمه دنگ و فنگ دارد. بابا مرورگر اینترنت اکسپلورر هم اگر استفاده نمی کنید دست کم از آوانت برازر استفاده کنید.
از دوستان میخواهم که بیخیال شوند!
مسخره ترین چیزی که تو فایرفاکس پیدا می شود این است که به هیچ عنوان درست و حسابی از پاراگرافهای فارسی و به ویژه به صورت جاستیفای پشتیبانی نمی کند. در ضمن از همون روز اول که میگری باید مرتب پلاگین فلش و فلان و فلان نصب کنید. حالا همه اینها به طرف این استفاده از فایرفاکس هم یک چیزی تو مایه های تب چپ گرائی ایرانیان تو دهه پنجاه هست که علکی علکی به خاطر اینکه باب روز بود افتادند دنبالش تا استفاده کنند. خیلی جالبه که نتیجه اون هم افتادن تو این جهنم دره ای است که الان توش هستند.
خلاصه که فایرفاکس باید در کنار مرورگرهای مبتنی بر ایرنترنت اکسپلورر و حتی اپرا که یک سر و گردن بالاتر است لنگ بیندازد.
من مدتی که طول میکشد وارد ایمیل یاهو بشوم حدود 30 ثانیه است اما برای ورود به جیمیل آنهم با فایرفاکس حدود 4-5 دقیقه است!
چرا؟
کاملا درسته ...gmail مقدار زیادی javascript تو صفحاتش داره که برای اون بخش chat و این چیز هاش استفاده میشه. یکی از دلایل دیر لود شدن صفحه برای بار اول همین دانلود شدن این فایل های JS مسئول بخش های مثل چت گوگله. در کل یاهو هم سریع نیست. من برای ورود به یاهو هم همین زمان که برای gmail صبر می کنم رو برای اون هم باید صبر کنم. تازه خوبی جیمیل اینه که از اون تبلیغات فلش خبری نیست. یاهو هر جا میتونسته تبلیغات چپونده تو صفحه