• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عمران آزاد قبول شدم ولي واحد دارم!چيكار كنم؟دوستان كمك كنيد....

keyvanb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من دانشگاه آزاد رشته مهندسي عمران شهر مهاباد قبول شدم.راستش فكرش رو نميكردم كه قبول بشم واسه همين يه چند تا واحد پيش دانشگاهيم كه مونده بود رو تصميم گرفتم تو آذر 90 پاس كنم(به خاطر يه سري مشكلات).اما حالا كه قبول شدم ميخوام برم دانشگاه ثبت نام بكنم.ولي مشكل واحدهام رو دارم.
تو دفترچه نوشته بود كه بايد تا پايان شهريور از پيش دانشگاهي گواهي قبولي گرفته باشي و بعد از اون براي ثبت نام به دانشگاه بري.
ولي من نميتونم تا اون موقع قبول بشم و گواهي بگيرم....
حالا يه سوال ازتون دارم.اونم اينكه من ميتونم به پذيرش دانشگاه مراجعه كنم و شهريه رو به حساب دانشگاه بريزم بعد يه ترم مرخصي بگيرم(يعني احتمالا تا بهمن ماه)و من تا اون موقع واحدام رو پاس كنم و گواهي قبولي پيش دانشگاهي رو به دانشگاه بدم بعد از اون كلاس هاي دانشگاه رو شروع كنم؟؟؟
چون از چند نفر كه همين مشكل رو داشتن پرسيدم ، اونا گفتن كه اين كار رو كردن.ولي از اون جايي كه من به بچه هاي انجمن اعتماد بيش تري دارم خواستم كه شما راهنماييم كنيد كه چيكار بايد بكنم.
دوستان آيا ميشه واقعا با اين شرايط من دانشگاه آزاد ثبت نام كرد؟
ممنون ميشم راهنمايم كنيد.....

Last edited:

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
طبق قانون دانشگاه کاری نمیشه کرد و نمیتونی ثبت نام کنی چون واحد داری و ترم 1 رو هم مرخصی نمیدن. مرخصی از ترم 2 به بعد میدن و به ترم یکی نمیدن. ولی برا اطمینان باید بری آموزش دانشگاهی که قبول شدی و سوال کنی ببینی راه میان باهات یا نه!

یه کار ریسکی دیگه میشه کرد و اونم اینه که به دانشگاه بگی فارغ التحصیلی و مدارک فارغ التحصیلی رو برا ثبت نام ندی و با نقص پرونده ثبت نام کنی بعد که تموم کردی ترم 2 مدارک رو بدی. گندش اون موقع در میاد ولی تو عمل انجام شده قرار می گیرن و ماسمالی

میشه میره. تازه اگه سرباز هستی هم ممکنه تو رد کردن معافیت تحصیلی هم مشکلاتی ایجاد بشه.

keyvanb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
طبق قانون دانشگاه کاری نمیشه کرد و نمیتونی ثبت نام کنی چون واحد داری و ترم 1 رو هم مرخصی نمیدن. مرخصی از ترم 2 به بعد میدن و به ترم یکی نمیدن. ولی برا اطمینان باید بری آموزش دانشگاهی که قبول شدی و سوال کنی ببینی راه میان باهات یا نه!

یه کار ریسکی دیگه میشه کرد و اونم اینه که به دانشگاه بگی فارغ التحصیلی و مدارک فارغ التحصیلی رو برا ثبت نام ندی و با نقص پرونده ثبت نام کنی بعد که تموم کردی ترم 2 مدارک رو بدی. گندش اون موقع در میاد ولی تو عمل انجام شده قرار می گیرن و ماسمالی

میشه میره. تازه اگه سرباز هستی هم ممکنه تو رد کردن معافیت تحصیلی هم مشکلاتی ایجاد بشه.

نه من متولد 72 هستم و مشكل سربازي ندارم.ولي شنيدم كه اگه بتوني دانشگاه رو راضي كني و شهريه رو به حسابشون واريز كني بهت فرصت ميدن...
واقعا نميدونم....

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
هیچ مشکلی نداره ترم بهمن برو ثبت نام فقط شهریه ثابت ترم مهر را هم ازت میگیرند الان هم نیازی نیست کاری بکنی ولی برای اطمینان با دانشگاه تماس بگیر تا خیالت راحت بشه
البته مشروط بر اینکه مشکل **** وظیفه نداشته باشی

keyvanb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هیچ مشکلی نداره ترم بهمن برو ثبت نام فقط شهریه ثابت ترم مهر را هم ازت میگیرند الان هم نیازی نیست کاری بکنی ولی برای اطمینان با دانشگاه تماس بگیر تا خیالت راحت بشه
ممنون از جوابت.يه خورده اميدوار شدم.فقط يه سوال ديگه ميشه همين 26 شهريور تا 1 مهر كه فرصت ثبت نام هست برم شهريه مهر ماه رو واريز كنم يا نه حتما بايد بهمن ماه برم شهريه هر دو ترم رو با هم بريزم؟

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
ممنون از جوابت.يه خورده اميدوار شدم.فقط يه سوال ديگه ميشه همين 26 شهريور تا 1 مهر كه فرصت ثبت نام هست برم شهريه مهر ماه رو واريز كنم يا نه حتما بايد بهمن ماه برم شهريه هر دو ترم رو با هم بريزم؟

قانون اینه که شما را الان نباید ثبت نام کنند چون ممکنه تا بهمن نتونید مدارک را کامل کنید
اما دانشگاه ازاد پارتی داشته باشی همین مهر هم میتونی ثبت نام کنی و بری درس بخونی! :)
حالا شما برای اطمینان هم که شده یک تماسی با دانشگاهتون بگیر چون ممکنه دانشگاه با تراز بالا باشه و امکان ریزرو را برای بهمن نذاره! چون دانشگاه ازاد قانون خاصی نداره خیلی در همه

hadi222

Registered User
لایک‌ها
85
داداش شما الان نمی تونی ثبت نام کنی
مشکلی نیست بهمن ماه برو ثبت نام کن هیچ مشکلی هم ندارن
فقط اگر تا اون موقع 19 سالت میشه دفترچه **** وظیفتو پست کن(چون برگ سبز دفترچه رو ازت می خوان)
بعدش خودشون با **** وظیفه هماهنگ می کنن که نری سربازی
ضمنا به نظرم وقتتو با این رشته تلف نکن(ما که کردیم به هر کی هم گفتیم گوش نکرد می دونم شما هم نمی کنی ولی از ما گفتن)

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325

دقیقا همینه !

اصلا نگران نباش

keyvanb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش شما الان نمی تونی ثبت نام کنی
مشکلی نیست بهمن ماه برو ثبت نام کن هیچ مشکلی هم ندارن
فقط اگر تا اون موقع 19 سالت میشه دفترچه **** وظیفتو پست کن(چون برگ سبز دفترچه رو ازت می خوان)
بعدش خودشون با **** وظیفه هماهنگ می کنن که نری سربازی
ضمنا به نظرم وقتتو با این رشته تلف نکن(ما که کردیم به هر کی هم گفتیم گوش نکرد می دونم شما هم نمی کنی ولی از ما گفتن)

دوست عزيز من مشكل **** وظيفه تا ارديبهشت 91 ندارم.من فقط نگران اينم كه چون نميتونم تا آذر ماه گواهي قبولي از پيش دانشگاهي بگيرم دانشگاه واسه ثبت نام اذيتم كنه.من ميخوام 26 اين ماه برم شهريه مهر رو بريزم به حساب تا رزرو بشم بعدش هم از دي يا بهمن برم دانشگاه.فقط نگران اين هستم.

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
برو مرخصی بگیر...
یه بچه ها بود سال سوم کنکور آزاد داد و یه رشته ای قبول شد..
بعد 2 ترم مرخصی گرفت و پیش دانشگاهی رو گذروند و بعد یک سال رفت سر کلاس..
دانشگاه آزاده دیگه :happy:

بالا