• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عمران صلاحی درگذشت

m/javid

کاربر افتخاری ادبیات
لایک‌ها
5
خیلی زود بود .تنها شصت سال داشت .ظاهرا بیش از این تاب دوری گل آقا را نداشت . از توفیق شروع کرد و با گل آقا ادامه داد وبه حلقه رندان پیوست/همین دیروز بود که یکی از اشعارش را در حلقه رندان اطلاعات هفگی می خواندم.
درگذشت این شاعر طنز پرداز را به کلیه ادب دوستان و طنز پردازان تسلیت می گویم.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
این پست رو من توی تاپیک شاملو هم زدم ... اجازه بدید اینجا هم پست کنم تا دوستان استفاده کنن :
حسين منزوى كه رفيق گرمابه و گلستان عمران صلاحی بود، زودتر از او شعر نو را كشف كرده بود. شبها كه از انجمنهاى ادبى به خانه برمى گشتند، منزوى شعرهايى از اخوان ثالث، شاملو و نيما مى خواند و عمران صلاحى كه همنشين پير و پاتالهاى دشمن شعر نو در انجمنهاى ادبى بود، چندان توجهى به شعر نو نداشت، تا اينكه شبى منزوى به او گفت: «تو چون نمى توانى شعر نو بگويى، مخالفت مى كنى

همان شب بود كه صلاحى شعر «سپيده دم» را در قالب نيمايى نوشت، سال ۱۳۴۵. حالا مى گويد: «از طنز روزگار اين است كه منزوى كه آن زمان مدافع شعر نو و نيمايى بود، به عنوان غزلسرا شناخته شده و من كه ديرتر اين شعر را شناختم، به عنوان شاعر نوپرداز شناخته مى شوم.»
اینجا می تونید یه یادنامه کاملی از آقای صلاحی رو بخونید
258.gif
.... مطلب خیلی جالبه ...
goodsigh2.gif

بالا