• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عمر رايتر اينجوري كم ميشه ؟

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
اين تاپيک قديمي رو خود من باز کرده بودم، پس با اجازه منم توش يه چيزي بپرسم:

الان از بين اين combo هايي که هست کدومش بهتره و کدوم رو توصيه ميکنيد؟ همينايي که سی دی میخونه و رایت می کنه + dvd هم ميخونه..

سوال gooyapardaz رو هم جواب بدين :)

مرسی :)

pay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
حالا چرا COMBO !
تو بازار COMBO های معمولی چیزی حدود 50 تومن قیمت دارن با 10 تومن بیشتر می شه یه رایتر با DVD-ROM گرفت به نظر من این از یه COMBO به صرفه تره چون هر مارکی هم که بگیری به احتمال قوی بالاخره یه CD یاDVD پیدا می شه که نتونه بخونه ولی اگه دو تا درایو داشته باشی احتمال موفقیت بیشتره!

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
خوب يک رايتر با dvd rom بخوايم بگيريم شما چه مارک خوبي رو ميتونيد معرفي کنيد؟ :)

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
ترجيحا Combo نگيريد
احتمال خرابي اين گونه زياده چون كار زيادي ميشه باهاش
اما قبلا از Combo Drive Samsung تعريف شده بود من خودم كار نكردم;)

pay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
در مورد DVD-ROM من خودم یه دو هفته ای هستش که LG گرفتم البته حالا زوده واسه اظهار نظر کردن ولی فعلا راضی هستم تا حالا که CD یاDVD پیش نیومده که نخونه (واسه مقایسه یه چند تا DVD بود که بعضی هاشو Samsung بعضی هاشو هم با MSI تست کردم نخوند ولی این همشون رو می خونه) مدلش هم GDR-8162B هستش.
در مورد رایتر تازگی ها چیزی نگرفتم واسه همین چیزی نمی گم ولی اون روز تو بازار بعد از چند سال دیدم پک های TEAC اومده (نارنجی وخاکستری) مدت ها بود که TEAC ها همش OEM می اومد فکر کنم اینا اصل باشن ولی از کیفیتش خبری ندارم.

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از pay :
در مورد DVD-ROM من خودم یه دو هفته ای هستش که LG گرفتم البته حالا زوده واسه اظهار نظر کردن ولی فعلا راضی هستم تا حالا که CD یاDVD پیش نیومده که نخونه (واسه مقایسه یه چند تا DVD بود که بعضی هاشو Samsung بعضی هاشو هم با MSI تست کردم نخوند ولی این همشون رو می خونه) مدلش هم GDR-8162B هستش.
در مورد رایتر تازگی ها چیزی نگرفتم واسه همین چیزی نمی گم ولی اون روز تو بازار بعد از چند سال دیدم پک های TEAC اومده (نارنجی وخاکستری) مدت ها بود که TEAC ها همش OEM می اومد فکر کنم اینا اصل باشن ولی از کیفیتش خبری ندارم.
قربون آدم چیز فهم!!! اینقدر تا یه چیزیو (مثلا یه روز !!!!!!!!!ا)استفاده کردین شروع نکنین به به به و چه چه! یه مدت کار بکنین بعد!

pay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اولا این Media player 10 بیچاره والا مشکلی نداره من نمی دونم شما چرا نمی خوایین داونلودش کنین ;)
ثانیا یکی که داره اینجا دنبال راهنمایی در باره مثلا خرید یه محصولی می گرده اولا می دونه که هر کس تجربه شخصی خودشو می نویسه (اصلا فروم واسه چیه) ضمنا اگه من بخوام یه سال با یه محصول کار کنم بعد نظر بدم که اصلا ابه درد کسی نمی خوره ( کسی که می خواد یه جنسی بخره می خواد بدونه تو بازار چی پیدا می شه نه اینکه مثلا دو سه سال قبل کدوم رایتر 24X از همه بهتر بود)
ارادتمند شما!

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
نمیگم یه سال ولی لاقل یه دوهفته کار کنه!!!!!!!!
من سر این مدیا پلایر 10 نمی دونی چی کشیدم! واسه همین سرش یکم محتاط شدم منتظرم ببینم اونا که نصب کردن واسه شون مشکلی پیش میاد یا نه! (من کلی برنامه و درایور سخت افزاری دارم و حق بده که زیاد ریسک نکنم!)

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
به نقل از aaber_piade :
خوب يک رايتر با dvd rom بخوايم بگيريم شما چه مارک خوبي رو ميتونيد معرفي کنيد؟ :)
خوب در اين مورد:
به نظر من DVD-Rom شما Asus بگير تعريفشو زياد شنيدم.
در مورد رايتر:
Yamaha هاي اصل كه از همه بهتره و بعد از آن Teak اصل خيلي خوبه
پلكستور هم از ماركهاي خيلي عالي هست
(البته چون Teak اصل خيلي كم شده همون Plextor بهتره)

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
خوب پس تا اين لحظه خبري نشد؟ دوستان رايتر که dvd هم بخونه يه دونه خوبشو کسي مي شناسه؟ جدا بگيرم بهتره؟

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
عابر جان اينجارو ببين:
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=4269&highlight=combo
در مورد Combo ها بحث شده
ببين نظر منو بخواي
اول Yamaha كه مدل F1 خيلي گل كرده بود اما بسيار گرونه!
Plextor و TDK از ماركهاي بسيار خوبي هستن
من زياد رايت نمي كنم اما تا حالا سي دي رايتر TDK كه داشتم بسيار خوب بوده مشكلي هم نداشته!
البته چند تا سي دي سوزوند كه گويا قفل داشتند...
اينا در مورد رايتر بود.
در مورد دي وي دي رام
Asus و پلسكتور خيلي عالين
همين صفحه و همين تاپيك موضوعات خيلي جالبي بحث شده كه استفاده هاي خيلي مفيدي ميشه ازش كرد!
من باز هم ميگم نظر منو بخواي Combo نگير البته rammstein_persia كه يادته اون خيلي علاقه داشت به كمبوهاي سامسونگ (؟!)

بالا