• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عمــــران | درخواست متره کردن یک نقشه و دریافت هزینه | فـــوری تا آخر شب میخوام

lergo

Registered User
لایک‌ها
188
درود و خسته نباشید

من یک نقشه دارم که استادمون یک قسمتیش رو برام تعیین کرده که متره و برآورد کنم.اما بلد نیستم :D
از دوستان که رشته عمران هستند، کسی هست که بتونه برام متره و برآورد کنه ؟ هزینش هم میدم.
تا آخر شب هم میخوام.من منتظرم.

راه ارتباطی:
[email protected]

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
بعضی از دانشجوها پروژه های خودشون را در اینترنت قرار میدن، به جای اینکه به امید پیدا کردن کسی بشینید خودتون یکیش که بصورت اکسل کارکرده را دانلود کنید و انجام بدید، پروژه درس متره که کاری نداره.

lergo

Registered User
لایک‌ها
188
بعضی از دانشجوها پروژه های خودشون را در اینترنت قرار میدن، به جای اینکه به امید پیدا کردن کسی بشینید خودتون یکیش که بصورت اکسل کارکرده را دانلود کنید و انجام بدید، پروژه درس متره که کاری نداره.

خوب مشکل اینه که نقشه رو استاد داده و خودش با خودکار تعیین کرده که کجاش متره کنیم!
شما نمیتونیین انجام بدین؟

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
نه متاسفانه فرصتش نیست. در اون مورد هم منظورم این نبود که همون را دانلود و تحویل بدید، تو فایل اکسل ردیف های مختلف فهرست بها و قیمت را نوشتن شما کافی هست تو نقشه خودتون تعداد و احجام و ... را بشمارید و حساب کنید و در داخل ردیف مربوطه قرار بدید.

lergo

Registered User
لایک‌ها
188
نه متاسفانه فرصتش نیست. در اون مورد هم منظورم این نبود که همون را دانلود و تحویل بدید، تو فایل اکسل ردیف های مختلف فهرست بها و قیمت را نوشتن شما کافی هست تو نقشه خودتون تعداد و احجام و ... را بشمارید و حساب کنید و در داخل ردیف مربوطه قرار بدید.

خوب جدول که دارم-مشکل اینه بلد نیستم :D
الان این عکس رو ببین. اون قسمت که با خودکار دورش خط کشیده رو گفته متره و برآورد کنم.

eole

Registered User
لایک‌ها
132
پسر بشین خودت متره کن یادبگیری
درست تموم شد بخوای بری سرکار با 0 سال سابقه کار همون اول بهت نمیگن بشین با etabs سازه طراحی کن....
حداقل متره بلد باشی...

•تازه یتیکه از نقشه گفته متره کنید؟‼ چه استادیه آخه؟
حداقل باید می گفت یه 4 طبقه با 4 تا پلان طبقه مختلف متره کنی.
من بودم دوتا میزدم تو سر استادت.

lergo

Registered User
لایک‌ها
188
پسر بشین خودت متره کن یادبگیری
درست تموم شد بخوای بری سرکار با 0 سال سابقه کار همون اول بهت نمیگن بشین با etabs سازه طراحی کن....
حداقل متره بلد باشی...

•تازه یتیکه از نقشه گفته متره کنید؟‼ چه استادیه آخه؟
حداقل باید می گفت یه 4 طبقه با 4 تا پلان طبقه مختلف متره کنی.
من بودم دوتا میزدم تو سر استادت.

راستش اصلا اصول حل کردن و مراحلشو هم بلد نیستم!
نمیدونم از کجا و با چه فرمولی باید شروع کنم!!!
ممنون میشم مراحلشو حداقل بگین

بالا