• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

عوامل مهم و موثر در خرید و فروش دامنه

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
سلام
این اولین باری هست که تصمیم به انجام این کار گرفتم و هیچگونه تخصصی هم ندارم و به صرف گسترش فعالیت شغلی تصمیم به راه اندازی سایت گرفتم
لذا خواهشمند است کمک های گرانقدر خود را دریغ نفرمایید :D
2 تا دامنه مد نظرم هست یکی ثبت شده قبلا و دیگری آزاد هست
با صاحبش مکاتبه کردم و ایشون گفتن که شما قیمت بده
حالا از کجا بفهمم ارزش اون دامنه چقدر هست که نه زیاد گفته باشم که متضرر شم و نه کم گفته باشم که در حکم جسارت تعریف بشه
و نکته بعدی اینکه نقل و انتقالش چگونه است ؟
به چه مواردی توجه کنم که کامل انجام بشه و سرم کلاه نره
در مورد دوم هم ( که اگر در مورد اولی به توافق نرسیم باید به این گزینه فکر کنم )
اما بنا بر احتیاط تصمیم به ثبتش گرفتم تا از دست نره
چه باید کرد
پ ن : از دوستان شیرین زبان هم خواهشمندم اگر توان کمک ندارید چوب لای چرخ هم نگذارید

ATILA1355

Registered User
لایک‌ها
1,118
سلام
1-اسم رو پیام خصوصی کنید که قیمت حدودی بهتون بدم
2- برای خرید دامنه ملی ، ابتدا فروشنده کد دامنه رو در اختیار شما میذاره و بعد شما این کد انتقال رو در پنل خودتون در ایرنیک اعمال میکنید ، سپس پرداخت حق انتقال ایرنیک رو انجام میدین ( آموزش انتقال )
3- بعد از انجام عملیات به عنوان خریدار، وجه مورد توافق رو فقط و فقط به حساب بانکی یا درگاه بانکی که همنام با صاحب دامنه هست پرداخت کنید و لاغیر ( این رسید میشه برای پیگیری بعدی )
4- فروشنده باید مدارک مورد نیاز ایرنیک رو امضا و ارسال کنه ( که ان شاالله زود انجام بده )
5- در صورت انجام این کار ، ایرنیک هم حداکثر بعد از 2 روز کاری انتقال دامنه رو تایید میکنه ( به شرط نداشتن هیچ گونه مشکل در پنل و اطلاعات طرفین )

** اگه دامنه خارجی باشه یه کم وضعیت فرق میکنه

برای راه حل دوم هم کلی ثبت کننده دامنه موجوده که میتونید از طریق اونها برای ثبت دامنه جدید اقدام کنید

موفق باشید

بالا