عکس لاله اسکندری در کنار همسرش لاله اسکندری در کنار همسرش
rozpatogh Registered User تاریخ عضویت 5 نوامبر 2013 نوشتهها 111 لایکها 5 1 می 2015 #1 عکس لاله اسکندری در کنار همسرش لاله اسکندری در کنار همسرش
amir.tabatabai Registered User تاریخ عضویت 18 نوامبر 2014 نوشتهها 2,945 لایکها 1,251 13 می 2015 #2 به نقل از rozpatogh : عکس لاله اسکندری در کنار همسرش لاله اسکندری در کنار همسرش کلیک کنید تا بازشود... شوهرش شبیه چمرانه.خانم اسکندری خیلی با وقاره
به نقل از rozpatogh : عکس لاله اسکندری در کنار همسرش لاله اسکندری در کنار همسرش کلیک کنید تا بازشود... شوهرش شبیه چمرانه.خانم اسکندری خیلی با وقاره
* کدخدا Registered User تاریخ عضویت 18 مارس 2015 نوشتهها 121 لایکها 626 محل سکونت سرزمین جماعت خواب ، جماعت خواب زده ، ملت چورتی 21 می 2015 #3 خدا حفظشون کنه ، ببازیگر ممتاز و باشخصیتیه ، من بازیش تو خاک سرخ رو خیلی دوست داشتم و دارم . مخصوصآ بازی بی نقص پرویز خان پرستویی ، اون صحنه ای که دست دختراش رو گرفته میخواد از خرمشهر بره یه چمدون داره محشره کلآ پرویز تو زمان نمیگنجه .
خدا حفظشون کنه ، ببازیگر ممتاز و باشخصیتیه ، من بازیش تو خاک سرخ رو خیلی دوست داشتم و دارم . مخصوصآ بازی بی نقص پرویز خان پرستویی ، اون صحنه ای که دست دختراش رو گرفته میخواد از خرمشهر بره یه چمدون داره محشره کلآ پرویز تو زمان نمیگنجه .