• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

غذاهای بین‌المللی (سالاد تاکو)

bahramn

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
17 می 2007
نوشته‌ها
69
لایک‌ها
5
leftover-taco-meat-recipes-683x1024.jpg
اغلب سالادهایی که ما می‌شناسیم تکراری و بدون تنوع هستند. در این پست به آموزش یک سالاد مقوی و یک ناهار کامل برای دوستان گیاهخوار می‌پردازیم. این سالاد بسیار خوشمزه با ظاهری شیک و زیباست بنابراین بعد ازینکه یکبار درست کردید عاشق آن خواهید شد.

شما می‌توانید از هر سسی که دوست دارید در سالاد استفاده کنید اما به عنوان پیشنهاد سس آوکادو بسیار مناسب بنظر می‌رسد.
در یک ظرف شیشه‌ایی لایه‌های سالاد را بچینید. پایین‌ترین لایه سس انتخابی را بریزید و آن را با لوبیا سیاه، ذرت، گوجه فرنگی، فلفل، زیتون، آووکادو، گوشت تاکو (گوشت چرخ‌کرده‌ی پخته) و کاهو پر کنید.
بهتر است که سس را در پایین قرار دهید و سالاد را به عنوان لایه نهایی روی هم بریزید تا خیس و پلاسیده نشوند. سپس هنگامی که آماده سرو غذا هستید، فقط سالاد را به یک کاسه بزرگ انتقال دهید و هم بزنید. این یک سالاد عالی برای ناهار محسوب می‌شود.
مواد مورد نیاز:
1 فنجان سس به دلخواه
1/1 فنجان ذرت یخ زده (بگذارید تا باز شود)
400 گرم لوبیای سیاه، شسته شده
2 گوجه فرنگی بزرگ ، کباب شده
1 فلفل قرمز، کباب شده
1 فلفل زرد خرد شده
300 گرم زیتون‌های سیاه بی هسته
1/2فنجان گشنیز، شستشو داده شده
2 آووکادو بزرگ، کباب شده
2 فنجان گوشت تاکو (گوشت گاو یا مرغ)
4 فنجان کاهو رومیانه، خرد شده

طرز تهیه:
1-همانطور که اشاره شد مواد را لایه لایه روی هم قرار دهید
2-در ظرف را ببندید و تا زمان سرو غذا در یخچال بگذارید.
salad-recipes-to-go-1024x683.jpg
 
بالا