• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

غذاهای تایلندی

azizi_372

Registered User
تاریخ عضویت
22 اکتبر 2014
نوشته‌ها
97
لایک‌ها
10
سن
31
غذاهای تایلندی

Food Of Thailand



ما ایرانی های همیشه از غذاهای تایلندی بعنوان غذاهای عجیب و غریب یاد میکنیم.و غالبا بخاطر شنیده هامون از جاهای مختلف رغبتی به خوردن غذاهای تایلندی نداریم.حتی گاهی بیشتر از اینکه به فکر تدارک سفرمون باشیم به دنبال اینم که بفهمیم رستوران های ایرانی بانکوک ، رستوران های ایرانی پاتایا و خلاصه رستوران های ایرانی تایلند کجا هستند. معمولا اینجور مواقع با مشاورینی که تور تایلند از اونها گرفتیم صحبت میکنیم که رستوران های ایرانی رو بهمون معرفی کنن. بهتره در سفر به تایلند با غذاهای تایلندی هم اشنا بشیم تا تجربه ی جدیدی برامون باشه.


غذاهای تایلند به دلیل قرار گرفتن این کشور در میان چین و هند، آمیزه ای از غذاهای این دو کشور است. بهتر است با 5 تا از بهترین غذاهای تایلندی اشنا شوید. غذا در تایلند وعده مشخصی ندارد و معمولا بخارپز شده یا تفت داده می شود. برخی از موادی که در آشپزی تایلندی بسیار رایج هستند عبارتند از: سیر، ‌فلفل قرمز، برگ لیمو، شیر نارگیل، تمر هندی، زنجبیل، فلفل سیاه، ریحان، زردچوبه، زیره سبز، آب لیمو و سس ماهی.

غذای اصلی تایلند، برنج به ویژه برنج سفید است که تقریبا در همه وعده های غذایی استفاده می شود. پس از آن رشته، کاری، و نیز ماهی و میگو در غذاهای این کشور به وفور یافت می شوند. دلیل آن نیز وجود خلیج تایلند و هم چنین رودخانه های بسیار است که وابستگی غذاهای تایلندی را به موجودات و گیاهان دریایی نشان می دهد.
آشپزی سنتی تایلند معمولا به شکل آب پز، کباب کردن یا … بوده اما در طول سال ها با تاثیر از چینی ها، سرخ کردن و تفت دادن هم وارد آن شده است. فلفل را هم پرتغالی هایی که در قرن هفدهم از امریکای جنوبی به تایلند آمدند، با خود به همراه آوردند.در تایلند غذا یکباره و با هم سرو می شود.غذای مناسب تایلندی شامل سوپ، خوراک کاری با ادویه یا سالادی ادویه دار، سس همراه با ماهی و سبزیجات می شود.












 
بالا