
مواد لازم:
مواد تشکیل دهنده سس؛
۳ پیمانه آب
۲ ق غ سس سویا
۱ ق غ سس فلفل شیرین
۱ ق چ شکر
۱ ق چ زنجبیل
۲ عدد عصاره گوشت مرغ
۳ ق غ آرد ذرت
مواد مخلوط سرخ کردن:
۲ ق غ روغن
۵۰۰ گرم گوشت سینه مرغ ( قطعه قطعه شده)
¾ پیمانه یا ۱۰۰ گرم کلم بروکلی
۱ عدد کوچک فلفل زرد
۱ عدد کوچک فلفل قرمز
۱۰۰ گرم قارچ
۱ عدد پیاز متوسط
½ پیمانه بادام زمینی بدون نمک
طرز تهیه غذای آسیایی..مرغ با بادام زمینی و سبزیجات:
مواد سس را در یک ماهی تابه ریخته و روی شعله گاز قرار دهید بگذارید تا جوش آید و همزمان هم بزنید تا غلیظ شود.
روغن را در ماهی تابه بزرگ ریخته داغ کنید و قطعه های مرغ را سرخ کنید سپس بقیه مواد را هم اضافه کنید و به مدت چند دقیقه هم بزنید.
سس را روی مواد ریخته و بعد از جوش آمدن شعله را کم کنید بگذارید دو دقیقه بماند و سپس بادام زمینی را اضافه کرده هم بزنید.
منبع