• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

غذای سوریه ایی..غذایی با گوشت و برنج

newharf

Registered User
تاریخ عضویت
14 جولای 2014
نوشته‌ها
236
لایک‌ها
41
در این قسمت یک غذای سوریه ایی را که با گوشت گوسفندی و برنج و بادمجان و مواد لازم دیگر حاضر می شود توضیح خواهیم داد و اما در ابتداء اطلاعاتی از این غذا خدمتتان عرض می کنیم؛
برای هر ۳۰۰ گرم از این غذا؛
۸۳۰.۰۰ کالری
۲۲.۰۰ گرم پروتئین
۷۸.۰۰ گرم کربوهیدارت
چربی گرم ۴۹.۰۰
ash944242.jpg

مواد لازم:
۲ پیمانه برنج
۲ ق چ هل
۲ ق چ لیمو خشک
۲ ق چ میخک
۲ ق چ ادویه
۳ عدد بادمجان با برش دایره ایی
۲ ق چ نمک
۱ پیمانه روغن برای سرخ کردن
۲ ق غ روغن
۴۰۰ گرم گوشت گوسفندی(کمر)
۱ عدد پیاز
۵ حبه سیر
۲ عدد عصاره گوشت
۳ پیمانه آب گرم
۲ ق غ کره
۳۰۰ گرم کلم
۱ عدد پیاز خرد شده و سرخ شده برای تزئین
½ پیمانه بادام زمینی
۱۰۰ گرم خمیر
۱ ق چ کره
طرز تهیه
برنج را به مدت ۳۰ دقیقه بخیسانید و آبکش کنید و برنج خیس را با مقداری ادویه ممزوج کرده و ۱۵ دقیقه دست نزنید.
بادمجان را بعد از پوست کندن به شکل دایره ایی به ضخامت ۲ سانت برش خرد کنید و در نمک بخوابانید و بگذارید تا مایعی از آن خارج شود. روغن نباتی را در ظرفی گرم کنید بادمجان را خشک کنید و هر دو طرفش را سرخ نمایید.
روغن را در ظرف بزرگی ریخته و گوشت گوسفند را سرخ کنید تا رنگ قهوه ایی پیدا کند پیاز خرد شده را اضافه کرده و ۵ دقیقه دیگر سرخ کنید سیر و عصاره و آب را اضافه کرده و بگذارید به مدت ۱ ساعت روی شعله متوسط باشد .
کره آب شده را ته ظرفی که قابلیت گذاشتن در فر را دارد بریزید و تکه های گلم را که به اندازه گل هستند در ظرف گذاشته و نصف برنج را روی آن بریزید. بادمجان های سرخ شده را روی برنج و گوشت ها را روی بادمجان بگذارید حالا بقیه برنج را بریزید حتما مطمئن شوید که مواد داخل ظرف از دو سوم ظرف بیشتر نشوند چرا که بعد از پخته شدن حجم آن بیشتر خواهد شد.
عصاره را روی برنج ریخته و با پیازهای سرخ شده و بادام زمینی تزئین نمایید و طوری باشد که آب عصاره روی برنج را کاملا بگیرد.
روی ظرف را با خمیری بپوشانید و از کره روی آن بمالید و در فری که را از قبل داغ کرده اید به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا وقتی که ببینید رنگ خمیر عوض شده.
نظرتون در مورد این غذا چیه؟
منبع
 
بالا