• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

غذای محلی شهرتون

mahiye_bala

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
508
سلام

همون جور که از اسم تاپیک پیداست.واسه هر شهر و دیاری که هستید غذای محلی اونجارو واسمون معرفی کنید اگه هم دوست داشتید دستور پخت غذا رو هم لطف کنید بگید. اینجوری چندتا غذا به دیگران یاد دادید هم اینکه ما از شر غذاهای تکراری روزمره امون راحت شدیم.

با تشکر

mahiye_bala

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
508
اول من شروع میکنم.

میرزا قاسمی

خیلی خلاصه بگم. اول بادمجون هارو کبابی میکنیم.بهد از کبابی اون هارو له میکنیم میریزیم توی تابه بعداز چند دقیقه گوجه های تکه تکه شده
رو به بادمجون اضافه میکنیم باید باهم خوب مخلوط بشن بعدا سیر داغ اضافه میکنیم.مرحله اخر هم اضافه کردن تخم مرغ هایی هستش

که از قبل سرخ شده بودن بعد از مخلوط میزاریم تا چند دقیقه جا بیوفته.حالا میرزا قاسمی مااماده است.

نوش جان

dollarist

Registered User
لایک‌ها
45
سلام همشهری!
باقلا قاتوق یادت نره فقط !

mahiye_bala

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
508

troll

Registered User
لایک‌ها
71
زرشک پلو با مرغ

neginolfat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
من اصفهان زندگی میکنم ولی اصفهانی نیستم، غذای معروف اصفهانی بریونی هست
در ضمن غذای محلی شهر مامانم کلم پلو با سالاد و شهر بابام قلیه ماهی با پلو و پلو میگو.

mahiye_bala

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
508
اگه فرصت داشتید دستور پخت بریونی رو بفرمایید.

neginolfat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
اگه فرصت داشتید دستور پخت بریونی رو بفرمایید.
طرز تهيه برياني اصفهاني
مواد لازم :
گوشت سردست و دنده 1 كيلو گرم
پياز درشت 1 عدد
نمك و زرد چوبه بمقدار لازم
دارچين بمقدار لازم
فلفل بمقدار لازم
زعفران بمقدار لازم
نعناع تازه , خرد شده يا خشك شده مقداري
خلال بادام براي تزيين مقداري

طرز تهيه :
آب را جوش مي آوريم گوشت را خرد كرده داخل آن مي ريزيم . پياز، نمك و زرد چوبه را اضافه كرده، سپس اجازه مي دهيم گوشت به مدت 30 دقيقه پخته شود . پس از پخته شدن (نيم پز شدن) گوشت را از آب جدا كرده و 2 بار چرخ مي كنيم . نعناع را هم از چرخ رد كرده و با گوشت همراه با يكي دو قاشق از آبگوشت خوب مخلوط مي كنيم (با دست بايدمخلوط شود) مقداري نمك مي زنيم و مزه آنرا امتحان مي كنيم سپس قالبهاي برياني را روي حرارت كمي داغ كرده مقدار يك قاشق از آب روغن كه روي آب گوشت را گرفته ته قالب مي ريزيم . رويش دارچين , زعفران و فلفل مي پاشيم و يك لقمه از گوشت بريان را درون آن قرار داده با دست رويش را صاف مي كنيم و چند لحظه روي حرارت قرار مي دهيم . سپس روي نان آماده شده بر مي گردانيم . سطح روي برياني را با خلال بادام آغشته به زعفران تزيين مي كنيم .

بالا