• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

غیر فعال کردن گسترده سایت های فروشگاهی در ترب

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
سلام دوستان
بنده چندین سایت فروشگاهی در حوزه های مختلف ایجاد کردم و همگی اینماد، کد مالیاتی، درگاه اینترنتی و حتی پروانه کسب دارن و قیمت هاشون هم مدام آپدیت میکنن و جواب مشتری ها رو هم در پشتیبانی ترب دادن و هیچ مشکل خاصی ندارن
اما
از روز ۱۸ همین ماه یعنی ۲ روز پیش چندتا ازز مشتری های بنده که بیشترشون گناوه ای بودن پیام دادن که ترب فروشگاهشون رو غیر فعال کرده
بعد از بررسی متوجه شدم برای اکثرشون پیام زیر اومده

1704906315690.png

1704906510502.png

حتی بعد از ارسال مدارک شامل کارت ملی، ویدیو احراز هویت، تصویر پروانه کسب و احرازیه پستی باز هم جوابی ندادن
ودر نهایت تنها جوابی که دادن برای تمامی فروشگاه ها این بود

اشتراک فروشگاه شما با فروشگاه نامبرده محرز شده است و امکان ادامه همکاری وجود ندارد

برای دوستان دیگه هم این دو سه روز چنین مشکلی بوجود اومده یا خیر؟

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
اینجا کسی نیست جواب بده
به تلگرام من پیام بده برات لینک گروه های ووکامرس و... بفرستم اونجا آمار دستت بیاد

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
اینجا کسی نیست جواب بده
به تلگرام من پیام بده برات لینک گروه های ووکامرس و... بفرستم اونجا آمار دستت بیاد
برای منم بفرست
قبلاً چت کردیم اگه یادت باشه
سلام دوستان
بنده چندین سایت فروشگاهی در حوزه های مختلف ایجاد کردم و همگی اینماد، کد مالیاتی، درگاه اینترنتی و حتی پروانه کسب دارن و قیمت هاشون هم مدام آپدیت میکنن و جواب مشتری ها رو هم در پشتیبانی ترب دادن و هیچ مشکل خاصی ندارن
اما
از روز ۱۸ همین ماه یعنی ۲ روز پیش چندتا ازز مشتری های بنده که بیشترشون گناوه ای بودن پیام دادن که ترب فروشگاهشون رو غیر فعال کرده
بعد از بررسی متوجه شدم برای اکثرشون پیام زیر اومده

مشاهده پیوست 1329085

مشاهده پیوست 1329086

حتی بعد از ارسال مدارک شامل کارت ملی، ویدیو احراز هویت، تصویر پروانه کسب و احرازیه پستی باز هم جوابی ندادن
ودر نهایت تنها جوابی که دادن برای تمامی فروشگاه ها این بود

اشتراک فروشگاه شما با فروشگاه نامبرده محرز شده است و امکان ادامه همکاری وجود ندارد

دامنه ها به اسم مشتری ثبت شده یا همه اش به اسم خودته ؟

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
دامنه ها به اسم مشتری ثبت شده یا همه اش به اسم خودته ؟
نه من دامنه مشتری رو به اسم خودش میگیرم و قبلش تو نیک ثبتش میکنم

با توجه تماسی که با ترب داشتم ظاهرا پرداخت کننده صورت حساب های ترب همگی با کارت من انجام شده و ترب بخاطر این مساله زده هرچی سایت غیر فعال کرده
معمولا صفر تا صد یک سایت رو من خودم انجام میدم مثله کد مالیاتی، اینماد، درگاه پرداخت، ترب، سیستم پیامک، دامنه، هاست و ... که همگی با کارت خودم پرداخت میشه)
ظاهرا یکی از سایتها شاکی زیاد داشته و جواب تیکت های ترب رو نمیداده (مسائل مربوط به زمان طولانی ارسال و ... )
و البته گفتن اگر این سایت کلاهبرداری کنه، با توجه به پرداخت صورت حسابشون که شما انجام دادید ما اطلاعات شمارو هم به همراه اطلاعات صاحب فروشگاه به فتا میدیدم
خلاصه بقیه سایت ها رو دارن آزاد میکن

و یه موضوع دیگه
بجز مورد بالا، دلیل غیر فعال کردن یکی از سایت ها هم تلفن ثابتی بوده که در اینماد ثبت شده که با یه سایت دیگه این تلفن ثابت یکی بوده و ظاهرا این ۲ تا دوست بودن و از یک تلفن ثابت برای احراز تلفن ثابت اینماد استفاده کردن
و جالبیش اینه که اینماد با این قضیه مشکلی نداره ولی ترب داره.

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
خوشبختانه سایت ها آزاد شدن و قرار بر این شد که دیگ من پرداختی انجام ندم و خود صاحب های سایت ها پرداخت رو با کارت خودشون انجام بده

یه موضوع دیگه
سایتی که شماره تلفن اینمادش با شماره تلفن اینماد سایت دومیه یکی بوده، در واقع دو تا مغازه کنار هم بودن
ظاهرا این وسط زمانی که صاحب مغازه ای که خط تلفن داشته توی مغازه نبوده و فقط شاگردش اونجا بوده، مغازه دومی میاد داخل مغازه اولی و با شماره اینماد تماس میگیره و احرازیه تلفن ثابتشو انجام میده (با بهونه تماس گرفتن)
و الان که سایت دومی یعنی همون سایتی که شماره تلفن نداشته و از شماره اولی استفاده کرده تعداد شاکی هاش زیاد شده و اینجا ترب اومده بررسی کرده دیده شماره تلفن ثابت های اینماد این دو تا یکی هست و زده جفتشو ناک اوت کرده
حالا مغازه اولی که صاحب خط ثابت هست باید یه جوری به اینماد ثابت کنه این تلفن برا خودشه تا اینماد دومی رو غیر فعال کنن تا این بتونه توی ترب فعالیت داشته باشه.

Lost1

Registered User
لایک‌ها
88
یه جوری این برخورد و مدیریت ترب هم خوبه تو این مورد، مخصوصا توی بازار فعلی که کلاهبرداری زیاده. (نظر شخصی!)

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
نه من دامنه مشتری رو به اسم خودش میگیرم و قبلش تو نیک ثبتش میکنم

با توجه تماسی که با ترب داشتم ظاهرا پرداخت کننده صورت حساب های ترب همگی با کارت من انجام شده و ترب بخاطر این مساله زده هرچی سایت غیر فعال کرده
معمولا صفر تا صد یک سایت رو من خودم انجام میدم مثله کد مالیاتی، اینماد، درگاه پرداخت، ترب، سیستم پیامک، دامنه، هاست و ... که همگی با کارت خودم پرداخت میشه)
ظاهرا یکی از سایتها شاکی زیاد داشته و جواب تیکت های ترب رو نمیداده (مسائل مربوط به زمان طولانی ارسال و ... )
و البته گفتن اگر این سایت کلاهبرداری کنه، با توجه به پرداخت صورت حسابشون که شما انجام دادید ما اطلاعات شمارو هم به همراه اطلاعات صاحب فروشگاه به فتا میدیدم
خلاصه بقیه سایت ها رو دارن آزاد میکن

و یه موضوع دیگه
بجز مورد بالا، دلیل غیر فعال کردن یکی از سایت ها هم تلفن ثابتی بوده که در اینماد ثبت شده که با یه سایت دیگه این تلفن ثابت یکی بوده و ظاهرا این ۲ تا دوست بودن و از یک تلفن ثابت برای احراز تلفن ثابت اینماد استفاده کردن
و جالبیش اینه که اینماد با این قضیه مشکلی نداره ولی ترب داره.

پس دم ترب گرم !
اینکه سفت و سخت بگیرن خوبه
جلوی کلاه برداری ها رو میگیره
اینکه اینماد مشکلی نداره ولی ترب داره اعتماد شخص بنده رو به ترب بیشتر کرد و اعتمادم به اینماد کمتر شد
ابوی بنده 40 سال هست تو بازاره
میگفت وقتی از یه محله یه نفر کلاه بردار از آب در میاد . به بقیه هم محلیاشم جنس نمیدیم . چون تجربه 40 ساله ثابت کرده احتمال کلاه بردار بودن بقیه هم زیاده
همه مواردی که مطرح کردین یه جورایی آشنا بودن و یا اشتراک داشتن افراد رو به هم اثبات می کرد

sinastar

Registered User
لایک‌ها
75
پس دم ترب گرم !
اینکه سفت و سخت بگیرن خوبه
جلوی کلاه برداری ها رو میگیره
اینکه اینماد مشکلی نداره ولی ترب داره اعتماد شخص بنده رو به ترب بیشتر کرد و اعتمادم به اینماد کمتر شد
ابوی بنده 40 سال هست تو بازاره
میگفت وقتی از یه محله یه نفر کلاه بردار از آب در میاد . به بقیه هم محلیاشم جنس نمیدیم . چون تجربه 40 ساله ثابت کرده احتمال کلاه بردار بودن بقیه هم زیاده
همه مواردی که مطرح کردین یه جورایی آشنا بودن و یا اشتراک داشتن افراد رو به هم اثبات می کرد
سلام
اتفاقا اصلا هم خوب نیست
باید توی کار باشید تو بدونید
منم برای چند تا مشتری از ترب اشتراک گرفتم
برای انچنان مسایل خنده داری ترب کسر امتیاز میزنه که نمیدونم بخندم یا گریه کنم!
یکی از، قوانین فوق عجیب ترب این هست که اگر در مورد فروشگاه شما در ترب در ماه بیش از دو بار سوال پرسیده بشه اونوقت ترب از فروشگاه شما امتیاز کسر میکنه!!!!
حالا حساب کن من یه فروشگاه دارم ترب و میخام امتیاز چندتا از رقیب هامو کسر کنم تا مشتری های اونا رو جذب کنم!!
کافیه با چند تا شماره جداگانه از فروشگاه های اونا سوال کنم تا امتیازشون کسر بشه!!!

بالا