سلام کسی میدونه چطوری میشه این Error Console را توی اپرا غیر فعال کرد؟ واقعا که چیز مزخرفیه!:wacko:
م میلاد کاربر فعال کاربر فعال تاریخ عضویت 7 ژوئن 2005 نوشتهها 1,810 لایکها 4 سن 38 محل سکونت Esfahan 22 ژوئن 2006 #1 سلام کسی میدونه چطوری میشه این Error Console را توی اپرا غیر فعال کرد؟ واقعا که چیز مزخرفیه!:wacko:
mazoolagh Registered User تاریخ عضویت 10 آپریل 2004 نوشتهها 2,938 لایکها 7 22 ژوئن 2006 #2 اون کنسول خطا چیز فوق العاده مفیدی هست - فقط شما روشنش کردی که با هر خطایی باز میشه. جاش اینجاست: tools --> preferences --> advanced --> content -->javascript options --> open console on error
اون کنسول خطا چیز فوق العاده مفیدی هست - فقط شما روشنش کردی که با هر خطایی باز میشه. جاش اینجاست: tools --> preferences --> advanced --> content -->javascript options --> open console on error
م میلاد کاربر فعال کاربر فعال تاریخ عضویت 7 ژوئن 2005 نوشتهها 1,810 لایکها 4 سن 38 محل سکونت Esfahan 22 ژوئن 2006 #3 به نقل از mazoolagh : اون کنسول خطا چیز فوق العاده مفیدی هست - فقط شما روشنش کردی که با هر خطایی باز میشه. جاش اینجاست: tools --> preferences --> advanced --> content -->javascript options --> open console on error کلیک کنید تا بازشود... این حرفو قبول دارم ولی من الان نسخه 9 را گرفتم توی هر صفحه ای که میخواستم برم 60 تا ارور سی اس اس می داد! اعصابمو خورد کرد!
به نقل از mazoolagh : اون کنسول خطا چیز فوق العاده مفیدی هست - فقط شما روشنش کردی که با هر خطایی باز میشه. جاش اینجاست: tools --> preferences --> advanced --> content -->javascript options --> open console on error کلیک کنید تا بازشود... این حرفو قبول دارم ولی من الان نسخه 9 را گرفتم توی هر صفحه ای که میخواستم برم 60 تا ارور سی اس اس می داد! اعصابمو خورد کرد!