• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فاجعه ای به نام گارانتی دیجیتال!!از این گارانتی جنس نخرید!!

abbas_mt

Registered User
لایک‌ها
586
با سلام خدمت دوستان عزیز

(بابت استفاده کردن از بعضی کلمات عذر میخوام)

با زدن این تاپیک خواستم تجربیات خودم رو در مورد گارانتی این شرکت حروم خور بگذارم.

ماجرا از این قراره که بنده یک عدد هارد مشکل دار (بدسکتور بدون کوچکترین ضربه ی وارده و حتی خط و خش) که 15 روز از گارانتیش مونده بود رو برای شرکت دیجیتال دزد! فرستادم.

بعد یک روز زنگ زدم به تلفن گویا و شماره پیگیری رو وارد کردم...با کمال تعجب خانم گویا فرمودند:!

هارد شما از گارانتی خارج است!و بدون هزینه تعمیر شده است!..........فک کردن ما گاگولیم!

خلاصه زنگ زدم امور فنی شرح حال رو پرسیدم.....با کمال پرورویی اول گفتن هارد تو راه ضربه خورده بعد که سیریش شدم حرفشونو عوض کردن گفتن هارد همینجوری یه جا ضربه خورده!!!!!!!! و حتی جای ضربه هم مشخصه علامتگذاری کردم میتونید بعد از تحویل ببینید:blink: .......خلاصه بنده هم حسابی از خجالتشون در اومدم....گفتم شما خودتون ضربه زدید که شونه خالی کنید ، و اخرش گفتم هاردمو بفرستین حداقل به عنوان هارد 320 میتونم ازش استفاده کنم.(نمیگفتم نمیفرستادن)هزینه ارسال هم الکی ضرر کردیم.

هارد اومد و متاسفانه با کمال تعجب گوشه سمت راست رو به شکلی ماهرانه و (و با کمال رذالت) سوهان کشیده بودن و فلز زیر پیچ رو با پیچ گوشتی خم کرده بودن که مثلا ضربه خورده!!!.....باورتون نمیشه تا نبینید.....یعنی یک ضربه وحشتناک باید به اون گوشه هارد بخوره تا به اون صورت در بیاد!!

فعلا هم دارم از هارد دارم استفاده میکنم........امیدوارم تونسته باشم کمکی به دوستان بکنم.

با تشکر.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
عکس و مستندات هم ارائه بدید عزیز . عکس از هارد ، رسید ارسال ، و هر مستنداتی که لازمه.

new24-3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
همیشه از قبل ارسال فیلم و... بگیرید و رسید بگیرید که سالم دادید و با چه کاری انجام بدن روی هارد(یعنی تعویض کنن)
الآن که کار از کار گذشته،شما یه پک شیشه نوشابه خالی بردار پر بنزین کن و پرت کن توی شرکت،انشالله دلت خنک میشه!(خواستی فتیله هم بزار و روشن کن ولی شیشه های نوشابه موقع شکستن خودش وهمناکه و بوی بنزین که جای ... داره،اینجوری میترسن و جیک ثانیه تخلیه میشه ولی کسی آسیب نمیبینه،غیر از کسی که شیشه توی سرش خورد شده!)

fafaly

Registered User
لایک‌ها
159
وفتی هارد رو تحویل میدید یک زسید پر میشه که وضعیت هارد و گفته های شما توش هست

اگر توی اون ضربه ننوشته باشه که مبتونید برید یگ نوش رو بگیرید

اکر نوشته باشه که تقصیر خودتون هست

abbas_mt

Registered User
لایک‌ها
586
همیشه از قبل ارسال فیلم و... بگیرید و رسید بگیرید که سالم دادید و با چه کاری انجام بدن روی هارد(یعنی تعویض کنن)
الآن که کار از کار گذشته،شما یه پک شیشه نوشابه خالی بردار پر بنزین کن و پرت کن توی شرکت،انشالله دلت خنک میشه!(خواستی فتیله هم بزار و روشن کن ولی شیشه های نوشابه موقع شکستن خودش وهمناکه و بوی بنزین که جای ... داره،اینجوری میترسن و جیک ثانیه تخلیه میشه ولی کسی آسیب نمیبینه،غیر از کسی که شیشه توی سرش خورد شده!)

متاسفانه اینقدر سرم شلوغه که فکرم به اینجا نرسید........واقعا قانون جنگل حکمفرماست!.....بنده رنگ رسید هم ندیدم........شهرستان هستم و اونام میدونن تنها کسانی رو که میتونن سرشونو شیره بمالن و دستشونم بهشون نمیرسه شهرستانیهان.

abbas_mt

Registered User
لایک‌ها
586
عکس و مستندات هم ارائه بدید عزیز . عکس از هارد ، رسید ارسال ، و هر مستنداتی که لازمه.

رسید برگشتی رو انداختم دور داداش.......قضیه مال دو هفته پیشه.....ولی عکس از هارد رو میتونم بذارم...........بزودی.....چیز دیگه ای ندارم.....فقط زنگ زدم گارانتی مشکل رو گفتم اونام گفتن بفرست بعدش این بلا رو سرمون در آوردن.

abbas_mt

Registered User
لایک‌ها
586
وفتی هارد رو تحویل میدید یک زسید پر میشه که وضعیت هارد و گفته های شما توش هست

اگر توی اون ضربه ننوشته باشه که مبتونید برید یگ نوش رو بگیرید

اکر نوشته باشه که تقصیر خودتون هست

برگه ای توسط بنده پر نشد......شهرستان هستم.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
رسید برگشتی رو انداختم دور داداش.......قضیه مال دو هفته پیشه.....ولی عکس از هارد رو میتونم بذارم...........بزودی.....چیز دیگه ای ندارم.....فقط زنگ زدم گارانتی مشکل رو گفتم اونام گفتن بفرست بعدش این بلا رو سرمون در آوردن.

من متوجه مشکلت هستم . اما یادت باشه اگر میخوای مشکلی واقعا حل بشه باید حتما مدارک و مستنداتش وجود داشته باشه . اگر فردا کسی از گارانتی دیجیتال اومد تو این تاپیک و گفت شما دروغ میگی ، و پیگیر این تهمتی که بهشون زدی شد ، چکار میتونی بکنی؟
از این دست تاپیک ها زیاد وجود داره اما متاسفانه همیشه چون راه درست رو پیش نمیگیریم به هیجا نمیرسه.

mosi-cowboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
منم هفته قبلی لپتاپم یه مشکل کوچیک داشت فرستادم گارانتی وقتی برگشت انگار از جنگ برگشته بود!
کارتونش کلا پاره شده بود ! کمربند بسته بندی بارگیری هم یه ورشو تا جایی که گیر کرده بود به لپتاپ کشیده بودن! حس میکنم در لپتاپ شل شده!
روی لپتاپ هم کلی جای چسب مونده که هرچی پاک میکنم نمیره!

اشکان خان

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام به همه دوستان من یه هارد 250 داشتم که به علت خراب بودن پاور بردش سوخت (با دست کاری خودم)
اول خودم بازش کردم دیدم بردش ذغال شده بردم تعمیرگاه گفتن باید برد پیدا کنیم واسش چند روزی از گارانتیش مونده بود
تعمیر کار عین همین داستان دوستمون رو واسم گفت کنجکاو شدم از شهرستان هارد رو فرستادم دیجیتال زمانی که هارد رسید قسمت فنی یک ماه از گارانتیش گذشته بود(ارسالش هم داستان داره)
خلاصه با پیگیریهای خودم به خانم مسول خدمات گفتم زمانی که ارسال کردم گارانتی داشته ایشان هم قبول کردن و قسمت فنی رو هم توجیه کردن و هارد پس از 2ماه تعمیر شده و سالم با 4هزار تومان هزینه بازگشت به دستم رسید وقتی به تعمیر کار شهرمون گفتم باور نکرد..!!!!!! اینو از این جهت گفتم که دیدم ذهنیت من هم قبل از این تجربه عین فرمایشات دوستون بود ولی دیجیتال با این کارشون ذهنیت من عوض کردن ...با تشکر از دیجیتال..

Ruud Van Nistelrooy

Registered User
لایک‌ها
30
منم برای یکی از دوستانم یه چنین مشکلی پیش اومده بود. دقیقا اونا هم یه نقطه هارد رو با ماجیک کشیده بودن بهش گفته بودن ضربه خورده.درحالیکه اصلا ضربه نخورده بوده

بالا