• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فارسي كردن نرم افزارها

hajjijoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كسي مي تونه راجع به فارسي كردن نرم افزارها به من كمك كنه؟

als_1360

Registered User
لایک‌ها
2
چه كمكي ميخواي؟
چي بلدي چي بلد نيستي بگو تا كمكت كنيم

hajjijoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از als_1360 :
چه كمكي ميخواي؟
چي بلدي چي بلد نيستي بگو تا كمكت كنيم

ولله من از 7 دولت آزادم. می خوام یه نرم افزار رو فارسی کنم. نرم افزار هم همه چیزش فقط یه فایل اجراییه که می تونم با ورد و این چیزا بازش کنم ولی کوچکترین تغییری باعث می شه که دیگه کار نکنه...

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
ببين يه سري نر افزار هستن مثل resource hacker يا PE Explorer كه كارشون اينه كه resource هاي برنامه (فايلهاي exe و dll و scr و از اين قبيل) رو بهت نشون ميدن و ميتوني خيلي راحت منوها ، آيكونها ، تصاوير ، متون داخل اديتورها و خيلي از قسمتهاي ديگه برنامه رو تغيير بدي و فارسي كني. فقط مشكلي هست اينه كه معمولا برنامه اي كه اين جور فارسي ميشه ، فقط رو سيستمهايي كار مي كنه كه زبان non unicode شون تو قسمت regional settings فارسي تعيين شده باشه در غير اينصورت علامت سوال نشون ميده. اگه هم با ويندوز 98 فارسي كني كه فقط رو خود 98 ميشه خوندش.
در ضمن ممكنه كه هر برنامه اي رو نشه با اين برنامه ها باز كرد. مثلا اگه برنامه اي رو شما با چند تا از برنامه هاي packer فشرده كرده باشين (مثل PE Compact , UPXG ) احتمال باز شدنش با اين برنامه هاي resource hacker خيلي كمه.

als_1360

Registered User
لایک‌ها
2
در ادامه صحبتهاي مهدي 206 و تائيد صحبتهاي ايشان بايد عرض كنم كه يه برنامه اي هست به نام exescop كه با اون هم مي توني اين جور كارها رو انجام بدي
(خيلي كتابي نوشتم)

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از mahdi206 :
ببين يه سري نر افزار هستن مثل resource hacker يا PE Explorer كه كارشون اينه كه resource هاي برنامه (فايلهاي exe و dll و scr و از اين قبيل) رو بهت نشون ميدن و ميتوني خيلي راحت منوها ، آيكونها ، تصاوير ، متون داخل اديتورها و خيلي از قسمتهاي ديگه برنامه رو تغيير بدي و فارسي كني. فقط مشكلي هست اينه كه معمولا برنامه اي كه اين جور فارسي ميشه ، فقط رو سيستمهايي كار مي كنه كه زبان non unicode شون تو قسمت regional settings فارسي تعيين شده باشه در غير اينصورت علامت سوال نشون ميده. اگه هم با ويندوز 98 فارسي كني كه فقط رو خود 98 ميشه خوندش.
در ضمن ممكنه كه هر برنامه اي رو نشه با اين برنامه ها باز كرد. مثلا اگه برنامه اي رو شما با چند تا از برنامه هاي packer فشرده كرده باشين (مثل PE Compact , UPXG ) احتمال باز شدنش با اين برنامه هاي resource hacker خيلي كمه.
تك تك كلمات اقا مهدي به شدت تاييد ميشه! :)

Hitler

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
منم همه ی دوستان رو تایید میکنم و البته یه کار مفید دیگه هم میکنم اونم اینه که میتونید از این لینک ها دوتا از نرم افزار های خیلی خوب برای این کار رو دانلود کنید :

resource tuner :
http://www.heaventools.com/download/rtsetup.exe

که تصویری تره و زود میشه کار کردن باهاش رو یاد گرفت . توجه از یکی از دو کرک زیر استفاده کنید :
Crack download 1
Crack download 2

PE Explorer :
http://www.heaventools.com/download/pexsetup.exe

که مهندسی تره و باید کمی به برنامه نویسی مسلط باشید . توجه از یکی از دو کرک زیر استفاده کنید :
Crack download 1
Crack download 2

hajjijoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mahdi206 :
اگه بخوايم نرم افزاري رو همه محيطها فارسي باشه يا اينكه نرم افزارهايي رو كه با اين دو تا برنامه نوشته شده رو فارسي كنيم چي؟

بالا