• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فارسي نويسي مستقيم در وي-بولتن

shap2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشكر از مطالب دوستان اگر ممكن است سورس تمپليت صفحات زير را براي وي-بولتن ( با قابليت فارسي نويسي ) را در اينجا بگذاريد. بخصوص صفحات editor_toolbar_standard و newreply و newthread و showthread_quickreply را . اگر كسي بود كه wysiwyg رو هم فارسي كرده بود كه ديگه صواب دنيا و آخرت رو داره

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
سلام
آقا اينو كه من تو سايتم گذاشته بودم قبلا نديدي؟

shap2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزيز
همونطوريكه نوشتيد من از سايت شما برداشتم و اجرا كردم. مشكل فارسي نويسي حل شد ولي يه مشكل ديگه پيش اومد و اون اينكه ديگه هيچكدوم از كليد هاي Bold و justify و Hyperlink و .... كار نميكنن. در قسمت پايين صفحه (status bar) هم يك جاوا اسكريپت ارور مياد بشرح زير :
Line:560
Char:84
Error: Unterminated string constant
code:0
اگر ممكنه راهنمايي كنيد
متشكرم

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
آيا شما فايل farsix.js را آپلود كرديد و آيا آدرس آنرا بدرستي در تمپليت headinclude وارد كرده ايد؟

shankimout

Registered User
لایک‌ها
3
ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
شايد تمپلت شما ورژنش با اون صفحات نميخوره و تغيراتي درش ايجاد ميشه . با كمي تفكر و زحمت خودت ميتوني تمپلت ها رو فارسي كني. به هرجايي كه دار از ويبويلتن استفاده ميكنه سر بزني آموزش فارسي كردن توش هست :lol:

shap2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام تهرانشهر عزيز و شانكيموت
1- تهرانشهر : من اون فايل رو آپلود كردم و همونطور كه عرض كردم تو فارسي نويسي هيچ مشكلي ندارم. مشكل در غير فعال شدن امكانات آندرلاين و بولد و .... ميباشد
2-شانكيموت : دوست عزيز مطمئنا من خودم ميدونم كه يه همچه مسئله اي رو ميشه تو اين سايت ها پيدا كرد و منظور من اينجا راهنمايي در مورد همين مسئله و آدرس دقيق اون بوده و هست كه البته همينجا از تهرانشهر عزيز تشكر ميكنم. وگرنه بگرد پيدا ميكني و همينجاها هست و اين حرفا فكر نميكنم كه در شان اين فروم باشه. اگر جوابي براي مسئله داريد بفرمائيد و در غير اين صورت اجازه بدين دوستان ديگه راهنمايي كنند. اين قضيه دقيقا همون قضيه ماشين حساب در مدارس ايرانه. تو ايران حتي تو دانشگاهشم ملت رو مجبور به كارهاي عبث مثل جمع و تفريق ميكنن و وقت ملت رو اينجوري ميگيرن در حالي كه تو همه دنيا بعد از دبستان كه يارو اصول حساب رو ياد گرفت ديگه وقتشو تلف نميكنه واسه اين مسئله. الانم اجازه بدين اگر دوستي اين كار رو كرده و دلش هم ميخاد كه حاصل كارشو به ديگران ياد بده اين كارو بكنه

از دوستان متشكرم

shankimout

Registered User
لایک‌ها
3
ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
چرا ناراحت ميشي حالا . ادم اينقدم ايت حالتي باشه و شوخي تو كار رو بد بشمار بياره هم خوب نيست . من خودم موقعي كه جون بودم چند جا جواب اين قبيل سوالات رو دادم غير از من خيليي هاي ديگه كه استاد تر هم بودن جواب دادن . بيش از 60 درصد تاپيك هاي اين فروم مربوط به همين مشكلات فارسيه .

وسط هاي اين تاپيكو يه نيگا بنداز http://forum.persiantools.com/t10012.html

بالا