• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فارسی سازی این پوسته

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
سلام
وقت بخیر
کسی این پوسته رو کامل برام فارسی می کنه؟

Magento Commerce

قیمت و مدت زمان تحویل رو خصوصی کنید

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
سلام
شما قالب رو اگه داری بده یک نگاه بندازیم...
کنار میایم

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
برای سیستم magento نیاز دارین یا html باشه کافیه ؟:دی (که به هر سیستمی دوست دارید تبدیلش کنید:دی )

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
قالب برای وردپرس هستش

قالب رو تقدیم میکنم،شما فارسی لطف می کنید :lol:

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
رجوع شود به امضا

Dr.Matin

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
270
بنده این پوسته رو نسخه اصلی ترجمه شده دارم
پ خ بدید.

skate

Registered User
لایک‌ها
143
30هزارتومان، کدنویسی css از نو، کراس بروزر ساپورت

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
یه دوست عزیزی گفتند 100 تومن!

تحریما بد اثر گذاشته ها!

skate

Registered User
لایک‌ها
143
اگر کار استاندارد باشد، یعنی با مطاللعه کامل css و فریم ورک قالب، هزینه بالای 100هزارتومان هست
این هم که می بینید دوستان در اینجا قیمت ارزان می دهند، معمولا بدلیل بالابردن اعتبارشان در تالار هست.

w3kar

Registered User
لایک‌ها
41
اگر کار استاندارد باشد، یعنی با مطاللعه کامل css و فریم ورک قالب، هزینه بالای 100هزارتومان هست
این هم که می بینید دوستان در اینجا قیمت ارزان می دهند، معمولا بدلیل بالابردن اعتبارشان در تالار هست.

تایید میشه....متاسفانه کار طراحی و کدنویسی به نظر دوستان خیلی ساده و کم هزینه میاد!
عده ای هم هستند که کم لطفی میکنن و قیمتهای خیلی خیلی پایین رو پیشنهاد میکنن! که باعث میشه کار حرفه ای هم قیمتش بیاد پایین!
امیدوارم روزی برسه که فرق بین کار حرفه ای و کامل با کار ناقص و غیر حرفه ای معلوم بشه.

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300

قرار نیست دوباره طراحی بشه. همه کار ها انجام شده و فقط قرار راست به چپ بشه تا جایی که من حدس می زنم
اگه اینطور باشه کاری نداره !

skate

Registered User
لایک‌ها
143
قرار نیست دوباره طراحی بشه. همه کار ها انجام شده و فقط قرار راست به چپ بشه تا جایی که من حدس می زنم
اگه اینطور باشه کاری نداره !

راست چین کردن زمانی معنای استاندارد بودن به خود می گیرد که تست ولید بودن قالب قبل و بعد از فارسی سازی یکی باشد.
اینکه شما هر جایی دیدید تکست الاینمنت چپ هست ، به راست ویرایشش کنید ، فقط ظاهر سازی این امر هست و مدیران وبسایت با تجربه هم ترجیح می دهند، قالبشان استاندارد راست چین شود تا اینکه آماتور فارسی سازی شود و برای نصب کامپونتنت های جدید و یا نمایش در بروزر های مختلف دچار مشکل شوند.
فارسی سازی اصولی و استاندارد یعنی مطالعه کامل کدهای سی اس اس و سپس تغییرات لازم، در بسیاری از قالب هایی که قرار هست فارسی شوند، نیاز به جابجایی و نوشتن دیویژن های جدید داریم.

w3kar

Registered User
لایک‌ها
41
در عرض 1 ساعت میتونم چپ به راستش کنم و تحویل بدم اما کار استاندارد چیز دیگه ای هست

بالا