نه شما منظور من فهمدید نه هیچی (شما انگار دعوا داری نمیتونی درست حرف بزنی تو داری با این حرفات به من توهین نمیکنی) من یک سئوال پرسیدم
این کار هم هیچ قانون هست (حلال حلاله ) من میخاستم د رگاه پرداخت بگریم از زرین پال بهشون گفتم گفت هیج مشکلی نداره شما که نمیتونی راهنمایی کنی الکی وارد بحث نشو
من اسم چند تا تیم را میگم نگاه کن همشون این کار کردن (قالب فارسی میکنن میفرورشن)
temphaa.com
dbstheme.com
,.......کلی سایت دیگه
عزیز اتفاقا دقیقا متوجه منظورتون شدم. این دوستانی که آدرسشون رو میزاری هم دونه دونه اشون خودشون میدونن کاری که میکنن نه اخلاقیه و نه قانونی. ولی همونطور که گفتم تو ایران واقعا بعیده بشه پیگیری کرد. حالا آثار ایرانی رو چرا ولی یک خارجی فکر نکنم اصلا بتونه از کسی که تو ایرانه پیگیری بکنه!
شایدم بتونه نمیدونم! خلاصه مطلب اینه که اون دوستان هم خودشون بهتر از من و شما میدونن دارن چیکار میکنن. ولی بهرحال "هرکی به کیش خویشه، $%&^ به فکر ریشه!" قانون که یا نمیتونه یا به سختی میتونه جلوشون رو هم بگیره، اخلاقیات هم که خب طبیعتا سیری چند :دی طبق همون قانون میری خواستگاری بهت میگن داراییات چیه نه اخلاقیاتت....
شمام من رو ببخش اگه حس میکنی بهت توهین کردم، واقعا همچین قصدی نداشتم. سلامت و پیروز باشی.