• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فارسی نوشتن

halazoon3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان،

ميخوام يه سايت جديد به فارسی راه بندازم و برام در زمينهء فارسی نوشتن يک مشکل پيش اومده. با اينکه صفحه رو روی utf-8 گذاشته ام نوشته ها اونجور که بايد از راست به چپ نشون داده نميشن. البته در browser ميشه متون رو خوند ولی مثلا نقطه و علامت سوال و تعجب به جای آخر جمله در سر خط گذاشته ميشن. با Frontpage اديت ميکنم و در حالت normal حروف جدا از هم و از راست به چپ نشون داده ميشن که کار تصحيح متن رو سخت ميکنه.

برام عجيبه که موقعی که از يک تمپليت آماده برای وبلاگ فارسی استفاده ميکنم کوچکترين مشکلی پيش نمياد. احتمالا در تنظيم صفحه روی يونيکد اشتباهی کرده ام ولی در مقايسهء تگهای وبلاگم با اين صفحهء جديد تفاوتی نديده ام و نميدونم عيب از کجاست:

[code:1]<meta http-equiv="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=utf-8">

[/code:1]

آيا بايد Frontpage رو به نحو خاصی تنظيم کنم؟

خوب از همه بهتر و راحتتر اينه که بهم بگيد کجا ميشه يه تمپليت آماده برای سايتهای فارسی (نه وبلاگ) پيدا کرد. اونوقت ميتونم ظاهر تمپليت رو به دلخواه خودم تغيير بدم و توش مطالبم رو بدون دردسر به فارسی بنويسم و اگه احتياج شد به عنوان نمونه ازش برای سايتهای ديگه استفاده کنم.

از همين الآن برای کمک و توجهتون تشکر ميکنم.

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
غير از اون مواردي که رعايت کردي ، چون زبان فارسي از راست به چپ نوشته ميشه براي همين رعايت كردن اين نكته توي صفحه هاي فارسي مهمه... براي اون هم بايد از dir=rtl استفاده کني که باعث ميشه يه قسمت به صورت راست به چپ مرتب بشه و اون مشکلاتي که داري حل ميشه. مثل اين:
[code:1]<div dir="rtl">فارسي</div>

or:

<p dir="rtl"> متن فارسي </p>[/code:1]

halazoon3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هاااااااا! پس بگو! (يک لامپ با قدرت شونصد وات بالای سرم روشن شد). دست شما درد نکنه احسان خان. ايميلم انگار به دستتون نرسيده، نه؟ عيب نداره، کس نخارد پشت من، جز ناخن انگشت من!

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
مخلصيم آقا...
من معمولا ايميل ها رو دير جواب ميدم. در هر صورت موفق باشيد

بالا