masooumi
Registered User
سلام
یه چند مدت دنبال یک سیستم برای فروشگاه آنلاین می گشتم که مجانی باشه ولی توی سایت های ایرانی بهترین چیزی که دیدم همین FarsiCommerc بود ، توی سایت های خارجی هم فروشگاه های زیادی بود ولی یکی از اینها خیلی نظرم رو جلب کرد و اونم همین پرستا شاپ (prestashop) بود که هم سیستم مدیریت بسیار قویی داره و هم در طراحی از آجاکس استفاده شده !!!!
اون موقع زیاد نرفتم تو نخش تا اینکه یه روز یکجا دیدم که ایرانی ها اینو فارسی کردن!!! خیلی خوش حال شدم ولی ناگهان فهمیدم که فارسی ساز رو باید پولی بخرم و اونم به مبلغ 50000 تومان !:blush:
بعد از این ماجرا به ذهنم رسید که خودم فارسیش کنم ، همین کارم کردم و چون سرم خیلی شلوغ بود کم کم توی دو هفته تقریبا بخش کاربری رو کاملا فارسی کردم !!!!
ولی بعد از این همه مشکل هاردم سوخت و همه اطلاعات از بین رفت !!!
حالا دوباره تصمیم گرفتم که دوباره فارسیش کنم ولی یکنفره یکم سخته ، گفتم چند نفر دیگه هم پیدا بشن که با هم فارسیش کنیم !!!
حالا هر کی موافق هست همینجا اعلام کنه !
اینم سایت اصلی فروشگاه :
prestashop
اینم دموی سیستم فروشگاهی پرستا :
دموی مدیریت : www.prestashop.com/demo/demo
Username : [email protected]
Password : prestashop_demo
دموی بخش فروش : www.prestashop.com/demo
اینم سایتی که به فارسی ترجمه شده ولی باید بابت فارسی سازش 50000 تومان بدی:
www.foroshgah.net
لینک دانلود ورژن 1.0.0 :
PrestaShop 1.0
یه چند مدت دنبال یک سیستم برای فروشگاه آنلاین می گشتم که مجانی باشه ولی توی سایت های ایرانی بهترین چیزی که دیدم همین FarsiCommerc بود ، توی سایت های خارجی هم فروشگاه های زیادی بود ولی یکی از اینها خیلی نظرم رو جلب کرد و اونم همین پرستا شاپ (prestashop) بود که هم سیستم مدیریت بسیار قویی داره و هم در طراحی از آجاکس استفاده شده !!!!
اون موقع زیاد نرفتم تو نخش تا اینکه یه روز یکجا دیدم که ایرانی ها اینو فارسی کردن!!! خیلی خوش حال شدم ولی ناگهان فهمیدم که فارسی ساز رو باید پولی بخرم و اونم به مبلغ 50000 تومان !:blush:
بعد از این ماجرا به ذهنم رسید که خودم فارسیش کنم ، همین کارم کردم و چون سرم خیلی شلوغ بود کم کم توی دو هفته تقریبا بخش کاربری رو کاملا فارسی کردم !!!!
ولی بعد از این همه مشکل هاردم سوخت و همه اطلاعات از بین رفت !!!
حالا دوباره تصمیم گرفتم که دوباره فارسیش کنم ولی یکنفره یکم سخته ، گفتم چند نفر دیگه هم پیدا بشن که با هم فارسیش کنیم !!!
حالا هر کی موافق هست همینجا اعلام کنه !
اینم سایت اصلی فروشگاه :
prestashop
اینم دموی سیستم فروشگاهی پرستا :
دموی مدیریت : www.prestashop.com/demo/demo
Username : [email protected]
Password : prestashop_demo
دموی بخش فروش : www.prestashop.com/demo
اینم سایتی که به فارسی ترجمه شده ولی باید بابت فارسی سازش 50000 تومان بدی:
www.foroshgah.net
لینک دانلود ورژن 1.0.0 :
PrestaShop 1.0