• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فارسی کردن Motorola V3i

mehdiney navaz

Registered User
لایک‌ها
9
سلام .من امروزگوشی k700 رو عوض کردم .وموتورلا وی تری ای گرفتم .دوستان من میخوام طریقه عوض کردن فریمر گوشی رو بهم اموزش بدید .میخوام منوشم فارسی بکنم ..سایتی که بتونم براش نرم افزار وعکس دانلود کنم هم معرفی کنید .:f34r:

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
یه تاپیک راجع به v3 هست که تو اون تقریبا همه چیز راجع به این گوشی توضیح داده شده

mehdiney navaz

Registered User
لایک‌ها
9
سلام .اونجا رو از اول تا اخر خوندم .ولی در مورد ابگرید v3i چیزی نتونستم پیدا کنم .همش در مورد v3 بود .

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
همونجا سوالتون رو مطرح کنید جواب میدن بهتون

mehdiney navaz

Registered User
لایک‌ها
9
سلام .اونجام کسی جواب نداد .مثل اینکه هیشکی منو دوست نداره :( ..خیلی تو اینترنت گشتم .ولی به نتیجه ای نرسیدم .اکثر فرو م ها انگلیسیه .که اونم الحمدلله زبان بلد نیستیم. بهترین سایتم که تونستم پیدا کنم سایت متوایکس بود .بچه ها راستی کسی میتونه تو سوال پرسیدن انگلیسی بهم کمکم کنه .همین سوالی که اول این صفحه پرسیدم به فنگلیش چی میشه؟:cool:

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
شرمنده من خودم گوشی ندارم ولی تا اونجا که میدونم 3soot این گوشی رو داشت و خیلی کارا هم باهاش میکرد که متاسفانه چند وقتی هست که رفته http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=707980
اگر بود حتما تا حالا جوابت رو داده بود

AzzA

Registered User
لایک‌ها
0

AzzA

Registered User
لایک‌ها
0
آهان داشتم ديروز دنبال اين سايت مي گشتم پيداش نكردم ، حالا يادم اومد:

http://www.planetmotox.net/

بالا