• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فارکس، سودآور یا خطرناک

fxlover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من مدتی است با بازار فارکس آشنا شده ام و از طریق دوستانم، مشغول فعالیت در این بازار هستیم
سود داشته، ضرر داشته
می خوام نظر بر و بچه های این تالار رو هم بدونم، کسی هست اطلاعاتی در مورد این بازار داشته باشه یا درش کار کرده باشه؟
:blush:

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
هر دو با هم
سخت ترین کار برای بیشترین درآمد

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
من کار میکنم البته تازگیا یک مقدار محدود تر ولی کار میکنم.
برای من درامد داشته خب من زحمت کم نکشیدم روی فارکس. حالا دوستان دیگه که کار میکنند هم نظر بدهند.
ولی سود آوری و خطرناک بودن متضاد هم نیستند. قبول دارم مترادف و در کنار هم نیستند ولی خب این یک چیزه و آن یک چیز دیگه! اصلا چرا در کنار هم به کار بردین؟
نظامی هم میره جنگ و از جونش مایه میزاره به خاطر درامدش نمیشه اینطوری حساب کرد.
در ضمن فارکس خیلی خیلی عمیق تر و پیچیده تر از اونیه که فکرشو میکنید. من یه فرضیه تو ذهنم در مورد چارت و تحلیل تکنیکال دارم برای مشخص کردن عمق بازار. در ضمن من استراتژی خودم رو دارم و خودم بدست آوردمش!
به روان شناسی اهمیت خیلی خیلی خیلی زیادی بده همچنین مدیریت سرمایه. من یک زمانی فقط تحلیل گر بودم اون موقع زیان میدیدم. بعد کم کم روی روان شناسی و کنترل احساس و طمع کار کردم و تا حدی تونستم موفق بشم. و در آخر هم به فکر مدیریت سرمایه افتادم. میدونید.
من قبل از مدیریت سرمایه
80 درصد پوزیشنهام تی پی میخورد و 20 درصد اس ال
ولی باید بگم همون بیست درصد تمام سود هشتاد درصد رو از بین میبرد به خاطر عدم رعایت مدیریت سرمایه فقط و فقط در ضمن مدیریت سرمایه با سایکولوژی رابطه تنگاتنگ و پیچیده ای دارند. مثل دو شاخه به هم پیچیده. و نمیشه این ها رو به این راحتیا از هم تفکیک کرد. پیش بینی روند قیمت زیادم سخت نیست.
چیزی که باعث زیان میشه عدم درک مدیریت سرمایه و روان شناسی هست. در ضمن اگه هر دو این ها رو به صورت مجزا درک کنی. تازه اومدی سر خط. اون هم اینه که باید این ها رو به هم ربط بدی که پیچیده ترین قسمت کاره.
در کل باید بگم یک تریدر فقط زمانی که پای چارته به چارت فکر نمیکنه. یه تریدر زندگیش ترید هست! حداقل برای کار آموزی مثل من! و نه به این مفهوم که صبح تاشب پای چارت باشه. بلکه صبح تا شب باید به چارت فکر کنه. رفتارش رو تحلیل کنه و دربارش مطالعه کنه.
مثل مثال زیر
شما وقتی اتومبیل رانی رو میبینید که راننده ها با سرعت توی پیست و جاده حرکت میکنن فکر میکنید چه لذتی میبرند. و اگر بخواید رانندگی رو مثل اون ها یاد بگیرین اولین کار اینه که سوییچ ماشین رو بردارید و از رفتار های اون ها در حین رانندگی تقلید کنید این کار غلطه شما یک در صد هم امکان رسیدن به جای گاه اونها رو ندارید. اون ها زحمت ها میکشند قبل از این که یک ساعت تو پیست حرکت کنند ساعت ها کار غیر از رانندگی میکنند.
و رانندگی توی پیست تنها نتیجه کار اون ها هست نه تمام کار اونها. تو به فارکس اینطوری نگاه کن.
موفق و پیروز باشید

fxlover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از پاسخ گویی دوستان متشکرم ...
توی این مدت، چیزهای مختلفی در این مورد شنیدم و خواندم. به خصوص به کلاسی هم در همین رابطه رفتم... یکی از نکاتی که در این بازار هست، انتخاب کارگزار است
از دوستانی که این جا هستند، آیا کسی کارگزار خاصی را سراغ دارد برای این که بتوانم با او کار کنم؟

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
بروکر خوب پارامتر های زیادی داره که حال ندارم تایپ کنم.
من خودم با آی اف سی مارکتس کار میکنم که مشکل بزرگش پلتفرمشه که توش نمیشه درست حسابی تحلیل کرد. که من توی پلتفرمهای دیگه تحلیل میکنم توی آی اف سی فقط اجرا میکنم. بروکر بدی نیست. تا به حال به من ضرر نزده ولی یه بار چند ماه پیش یه هفته خراب شده بود کارش روی یه پوزیشن حدود 15 پیپ از سود منو از بین برد. همین!
مزیت بزرگش اینه که ساپورت فارسی داره همین.
امکان معامله روی جفت ارزهای اصلی و چند تا جفت ارز کراس رو داره به علاوه طلا و نقره!
www.ifcMarkets.com

بالا