• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فايلهاي encrybe شده

BROKEN.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اون فايلهاي سبز رنگ نمي تونم باز كنم نه ميتونم جابجا كنم اگه روش كليك راست كنم وproperties رو بزنم اين عكسي كه گزاشتم مياد كه گزينه كه مشخص كردم تيك خورده

1.jpg

(رد ضمن فايلهايي كه سبز نيست اين تيك رو نداره ) وقتي هم ورش ميدارم عكس زير مياد كه ارور ميده ميگه نميتوني اين كارو بكني و دسترسي ممكن نيست .

2.jpg

حالا ميخواستم ببينم چه كار كنم كه بتون از فايلهايي كه سبز استفاده كنم؟ تو ويندوز قبلي ميتونستم فايلها رو بخونم .اما ويندوزمو كه عوض كردم ديگه نشد كه نشد!:(

Meshkati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر PFX. مربوطه رو گم كرده يا فراموش كرده ايد از ويندوز قبلي تون Import كنيد ، متاسفانه هيچ چاره اي نداريد .

BROKEN.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا مرسي كه جواب داديد.pfx چي هست ؟ ]چطور از ويندوز قبلي توي import استفاده كنم . لطف ميكنيد يكم مبتديانه بفرماييد .ممنون

Meshkati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وقتي شما فايلي رو تحت ويندوز Encrypt مي كنيد ، فايل مذكور فقط تحت همان نسخه نصب شده و فقط همان اكانت قابل دسترسيه ، Private key در واقع كليد قفل مذكور بحساب مياد كه مي بايست توسط Certification Import Wizard ساخته بشه تا در نسخه ها يا اكانتهاي ديگر هم بتونيد به فايل مذكور دسترسي كامل داشته باشيد ...

ظاهرا شما از اين مقوله اطلاعي نداشته ايد و صرفا فايلهاي كذايي رو Encrypt كرده ايد وبس ، مثل بستن در گاوصندوقي ميمونه كه كليدشو فراموش كنيد از داخلش برداريد .
شايد هم فايلهارو از ابتدا بصورت Encrypt شده داشته ايد ... كدومش درسته ؟

BROKEN.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخي .نابود شدم پس. اصلا من نمي فهمم اين فايلهارو كي encrybe كردم .يه مدت داشتم سرك ميكشيدم ببينم ميشه رو بعضي فايلها پسورد گذاشت كه اينجوري شد. فايلهايي كه دانلود كردم .كارايي كه طراحي كردم .واي پسر چه ضد حالي.خودم encrybe كردم نابودشون كردم

BROKEN.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
، Private key در واقع كليد قفل مذكور بحساب مياد كه مي بايست توسط Certification Import Wizard ساخته بشه تا در نسخه ها يا اكانتهاي ديگر هم بتونيد به فايل مذكور دسترسي كامل داشته باشيد ...

مشكاتي جان .حالا من چه طوري ميتونم بفهمم كه Private key ساختم يا نه ؟ چون پسورد يوزري كه تو اون ويندوز ساختم يادمه.
و لطف ميكني استپ باي استپ به من بگي كه چطور ميتون از Private key استفاده كنم ؟ و خلاصه منو نجات بدي:) :blush:
ممنون

بالا