Haamed
Registered User
سلام
من فایلهای RAR دارم که رمز داره برای باز شدن...رمز هم بلد نیستم......راهی نداره ؟
من فایلهای RAR دارم که رمز داره برای باز شدن...رمز هم بلد نیستم......راهی نداره ؟
نرم افزارهاي بسياري در اين مورد ساخته شده اند . اما خيلي كم جواب مي دهد . چون براي تست رمز فايل يا از يك ديكشنري استفاده مي كنند يا اينكه با يك الگوريتم از پيش تعيين شده ( كه قابل اديت توسط استفاده كننده است ) شروع به تست كلمات مي كنند . برخي از مواقع با گذشت بيش از دهها ساعت موفقيت حاصل نمي شود .
advanced rar password recovery
نرم افزارها از روش brute force یا دیکشنری استفاده میکنند که جواب دادن یا ندادن آن بستگی به طول پسورد داره.
اگه فایل شما از این فایلهایی که از torrent گرفتین و پسورد داره ، معمولا پسوردش اسم سایتهای مبدا تورنت یا کلمه ای هست که توی اسم فایل به کار برده شده ، یا در کامنت فایل rar سایتی معرفی شده که پسورد آنجا هست... این یه قرارداد نانوشته شده تو فایل شیرینگها
به نقل از KOSLA :جناب از شما هم ممنونم
لینک این برنامه رو محبت میکنی؟
در ضمن من حدس میزنم که رمز همون اسم فایل یا سایت باشه ولی نشد.....
به نقل از ma000055 :لينک دانلود وبی رو پیدا نکردم... چند تا لینک expireها شد هست...
شما رو emule دنبال Elcomsoft Password Recovery Studio بگرد. پیداش میکنی
در مورد فایل هم اسم فایل رو تو گوگل سرچ کن ... شاید پیداش کردی
به نقل از persian-earning :من جای شما بودم بی خیالش می شدم!!!
چون یک بار تخصصی در یک تاپیک بحث شده (سرچ کنی پیدا می کنی با نام راه حل اساسی برای حذف پسورد) و تنها نتیجه ای که به دست اومد brute force بود که خوب خودتان می دانید که این روش میاد تمام کلمات را طبق دیکشنری ای که داره امتحان می کنه از یک حرفی شروع میشه تا ......
امکان داره دو ماه طول بکشه ولی آخرش هم نشه!!!!
به نقل از rezadignity :چرا جواب آدومو نمیدید؟:blink: چرا برای فایلهای شیر شده پسورد میذارن؟ چه معنی داره؟
به نقل از mynobar :البته من شنیدم که نرم افزارهایی در مراکز اطلاعاتی و نظامی وجود دارند که باز کردن رمزهای اینجوری براشون ، عین آب خوردنه .
چرا جواب آدومو نمیدید؟:blink: چرا برای فایلهای شیر شده پسورد میذارن؟ چه معنی داره؟
قطعا چنين نرم افزارهايي موجود هستند . اما خوب همانطور كه حبيب جان گفت مصارف خاص دارد و در اختيار عموم نيست و به سفارش سازمان ها نوشته مي شود .به نقل از mynobar :البته من شنیدم که نرم افزارهایی در مراکز اطلاعاتی و نظامی وجود دارند که باز کردن رمزهای اینجوری براشون ، عین آب خوردنه .
به نقل از mynobar :البته من شنیدم که نرم افزارهایی در مراکز اطلاعاتی و نظامی وجود دارند که باز کردن رمزهای اینجوری براشون ، عین آب خوردنه .
معمولاً در این حالت ، یک فایل txt حاوی وب سایت و ایمیل سازنده فایل وجود دارد که با اجرای دستورهای داخل فایل txt ، پسورد برای شما ایمیل میشود ،به نقل از KOSLA :ولی بعضیهاش اولین کلیک رو که روش میکنم همون موقع رمز میخواد....
به نقل از mynobar :معمولاً در این حالت ، یک فایل txt حاوی وب سایت و ایمیل سازنده فایل وجود دارد که با اجرای دستورهای داخل فایل txt ، پسورد برای شما ایمیل میشود ،
این مورد برای من اتفاق افتاده است .
به نقل از Behrooz :به هر حال دوست من
تجربه خود من و دوستان ديگر نشان داده است كه اگر بي خيال بشوي زمان خودت را ذخيره نموده اي . چون عملا باز نمي شود و ممكن است براي آن ساعت ها وقت خودت را تلف كني . اگر مطمئن بوديم كه باز ميشه وقت مي گذاشتيم اما هيچ تضميني وجود ندارد .