• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فایلهای RAR رمز دار رو چجوری باز کنم؟

Haamed

Registered User
لایک‌ها
8
سلام

من فایلهای RAR دارم که رمز داره برای باز شدن...رمز هم بلد نیستم......راهی نداره ؟

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
نرم افزارهاي بسياري در اين مورد ساخته شده اند . اما خيلي كم جواب مي دهد . چون براي تست رمز فايل يا از يك ديكشنري استفاده مي كنند يا اينكه با يك الگوريتم از پيش تعيين شده ( كه قابل اديت توسط استفاده كننده است ) شروع به تست كلمات مي كنند . برخي از مواقع با گذشت بيش از دهها ساعت موفقيت حاصل نمي شود .

موفق باشيد .

ma000055

Registered User
لایک‌ها
3
advanced rar password recovery
نرم افزارها از روش brute force یا دیکشنری استفاده میکنند که جواب دادن یا ندادن آن بستگی به طول پسورد داره.

اگه فایل شما از این فایلهایی که از torrent گرفتین و پسورد داره ، معمولا پسوردش اسم سایتهای مبدا تورنت یا کلمه ای هست که توی اسم فایل به کار برده شده ، یا در کامنت فایل rar سایتی معرفی شده که پسورد آنجا هست... این یه قرارداد نانوشته شده تو فایل شیرینگها;)

Haamed

Registered User
لایک‌ها
8
نرم افزارهاي بسياري در اين مورد ساخته شده اند . اما خيلي كم جواب مي دهد . چون براي تست رمز فايل يا از يك ديكشنري استفاده مي كنند يا اينكه با يك الگوريتم از پيش تعيين شده ( كه قابل اديت توسط استفاده كننده است ) شروع به تست كلمات مي كنند . برخي از مواقع با گذشت بيش از دهها ساعت موفقيت حاصل نمي شود .

بهروز جان سلام دست شما درد نکنه

پس با این حساب کار کمی پیچیده و مشکل میشه.....

advanced rar password recovery
نرم افزارها از روش brute force یا دیکشنری استفاده میکنند که جواب دادن یا ندادن آن بستگی به طول پسورد داره.

اگه فایل شما از این فایلهایی که از torrent گرفتین و پسورد داره ، معمولا پسوردش اسم سایتهای مبدا تورنت یا کلمه ای هست که توی اسم فایل به کار برده شده ، یا در کامنت فایل rar سایتی معرفی شده که پسورد آنجا هست... این یه قرارداد نانوشته شده تو فایل شیرینگها

جناب از شما هم ممنونم

لینک این برنامه رو محبت میکنی؟

در ضمن من حدس میزنم که رمز همون اسم فایل یا سایت باشه ولی نشد.....

ma000055

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از KOSLA :
جناب از شما هم ممنونم

لینک این برنامه رو محبت میکنی؟

در ضمن من حدس میزنم که رمز همون اسم فایل یا سایت باشه ولی نشد.....

لينک دانلود وبی رو پیدا نکردم... چند تا لینک expireها شد هست...
شما رو emule دنبال Elcomsoft Password Recovery Studio بگرد. پیداش میکنی

در مورد فایل هم اسم فایل رو تو گوگل سرچ کن ... شاید پیداش کردی

Haamed

Registered User
لایک‌ها
8
به نقل از ma000055 :
لينک دانلود وبی رو پیدا نکردم... چند تا لینک expireها شد هست...
شما رو emule دنبال Elcomsoft Password Recovery Studio بگرد. پیداش میکنی

در مورد فایل هم اسم فایل رو تو گوگل سرچ کن ... شاید پیداش کردی

لطف کردی

برم ببینم چی پیش میاد.....

persian-earning

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
من جای شما بودم بی خیالش می شدم!!!
چون یک بار تخصصی در یک تاپیک بحث شده (سرچ کنی پیدا می کنی با نام راه حل اساسی برای حذف پسورد) و تنها نتیجه ای که به دست اومد brute force بود که خوب خودتان می دانید که این روش میاد تمام کلمات را طبق دیکشنری ای که داره امتحان می کنه از یک حرفی شروع میشه تا ......
امکان داره دو ماه طول بکشه ولی آخرش هم نشه!!!!

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
راستی چرا فایلهای رار رپید شیر و تورنت پسورد دارن؟ چه بساطیه ؟ اگر شیر میکنن دیگه چرا روش پسورد میذارن؟

Haamed

Registered User
لایک‌ها
8
به نقل از persian-earning :
من جای شما بودم بی خیالش می شدم!!!
چون یک بار تخصصی در یک تاپیک بحث شده (سرچ کنی پیدا می کنی با نام راه حل اساسی برای حذف پسورد) و تنها نتیجه ای که به دست اومد brute force بود که خوب خودتان می دانید که این روش میاد تمام کلمات را طبق دیکشنری ای که داره امتحان می کنه از یک حرفی شروع میشه تا ......
امکان داره دو ماه طول بکشه ولی آخرش هم نشه!!!!

راستش کمکم باید بیخیال شم چون چیز بدرد بخوری تا این لحظه پیدا نکردم....

تازه اگر هم پیدا کنم شما میگی بگیر نگیر داره....پس خیلی شانس توش کمه.....

این پسورد چیز بی موردیه روی فایلهای رار....خوبه حالا اطلاعات نظامی نیست....

تو یه سایتی یادمه یکی فایل جی تگ برای ریسیور رو گذاشته بود بعد رمز هم داده بود تا اگه کسی خواست با پی ام رمز رو بده.....:blink: کار عجیبی بود....

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
البته من شنیدم که نرم افزارهایی در مراکز اطلاعاتی و نظامی وجود دارند که باز کردن رمزهای اینجوری براشون ، عین آب خوردنه .

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
چرا جواب آدومو نمیدید؟:blink: چرا برای فایلهای شیر شده پسورد میذارن؟ چه معنی داره؟:eek:

Haamed

Registered User
لایک‌ها
8
به نقل از rezadignity :
چرا جواب آدومو نمیدید؟:blink: چرا برای فایلهای شیر شده پسورد میذارن؟ چه معنی داره؟:eek:

والامنم نمیدونم وگرنه میگفتم....

ولی شاید بیخودی رمز میذارن....

Robert7

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از mynobar :
البته من شنیدم که نرم افزارهایی در مراکز اطلاعاتی و نظامی وجود دارند که باز کردن رمزهای اینجوری براشون ، عین آب خوردنه .

فکر نمی کنم آب خوردن باشه. پسوردهای فایل های rar zip و pdf فقط با روش brute force باز میشن و کرک کردنشون خیلی سخته! (خواستم بگم ممکن نیست).

تبلیغ اسم سایت خودشونه.

Haamed

Registered User
لایک‌ها
8
تازه بعضی از این فایلهایی که من دارم اول روش کلیک میکنم بعد win rar باز میشه و extract رو میزنم و بعدش ok تازه اون موقع رمز رو میخواد

ولی بعضیهاش اولین کلیک رو که روش میکنم همون موقع رمز میخواد....

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
به هر حال دوست من

تجربه خود من و دوستان ديگر نشان داده است كه اگر بي خيال بشوي زمان خودت را ذخيره نموده اي . چون عملا باز نمي شود و ممكن است براي آن ساعت ها وقت خودت را تلف كني . اگر مطمئن بوديم كه باز ميشه وقت مي گذاشتيم اما هيچ تضميني وجود ندارد .

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
به نقل از mynobar :
قطعا چنين نرم افزارهايي موجود هستند . اما خوب همانطور كه حبيب جان گفت مصارف خاص دارد و در اختيار عموم نيست و به سفارش سازمان ها نوشته مي شود .

ma000055

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از mynobar :

پروژه هايي هست براي محاسبه تمام hashهاي ممکن و جستجو روي آنها. با اسم مستعار rainbow . اين پروژه اغلب به حجم بسيار زياد (ترابايتها) ديسک و حافظه احتياج دارند. ولي مثالا تضمين ميکنند که پسوردهاي تا 9 حرف رو در مدتي(در حد چند دقيقه ) پيدا کنند.
مثلا اين پروژه براي MD5 هست!

http://www.rainbowcrack-online.com/

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از KOSLA :
ولی بعضیهاش اولین کلیک رو که روش میکنم همون موقع رمز میخواد....
معمولاً در این حالت ، یک فایل txt حاوی وب سایت و ایمیل سازنده فایل وجود دارد که با اجرای دستورهای داخل فایل txt ، پسورد برای شما ایمیل میشود ،
این مورد برای من اتفاق افتاده است .

Haamed

Registered User
لایک‌ها
8
به نقل از mynobar :
معمولاً در این حالت ، یک فایل txt حاوی وب سایت و ایمیل سازنده فایل وجود دارد که با اجرای دستورهای داخل فایل txt ، پسورد برای شما ایمیل میشود ،
این مورد برای من اتفاق افتاده است .

والا هیچی بهمراه این فایل نیست و اصلا راه نمیده هیچ حرکتی باهش انجام بدی...

Haamed

Registered User
لایک‌ها
8
به نقل از Behrooz :
به هر حال دوست من

تجربه خود من و دوستان ديگر نشان داده است كه اگر بي خيال بشوي زمان خودت را ذخيره نموده اي . چون عملا باز نمي شود و ممكن است براي آن ساعت ها وقت خودت را تلف كني . اگر مطمئن بوديم كه باز ميشه وقت مي گذاشتيم اما هيچ تضميني وجود ندارد .

بهروز خان کم کم دارم به حرف شما میرسم.....

بالا