• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فایل PSD پاسپورت آمریکا برای وریفای سایت ها

Vampire Retire

Registered User
لایک‌ها
113
با سلام
امروز کلی تو اینترنت گشتم تا تونستم چنین چیزی پیدا کنم

96291466340794112311.jpg

برای وریفای سایت ها از جمله پیزا لازم میشه ولی هر چی گشتم قبض پیدا نکردم اگه شما دارید لطفا قرار بدید
این فایل PSD همه نوشته هاش عکس بود که بدون هیچ تفاوتی برای راحتی شما به TEXT تبدیل کردم

برای دانلود فایل PSD کلیک کنید

Last edited:

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
با سلام

US-Passport-IMG.jpg

برای وریفای سایت ها از جمله پیزا لازم میشه ولی هر چی گشتم قبض پیدا نکردم اگه شما دارید لطفا قرار بدید
این فایل PSD همه نوشته هاش عکس بود که بدون هیچ تفاوتی برای راحتی شما به TEXT تبدیل کردم

برای ورود به وبلاگ کسب درامد کلیک کنید
برا امریکا که زیاده پاسپورت المان بهتره وریفای امریکا خیلی سخت و حساسه

Vampire Retire

Registered User
لایک‌ها
113
اگه آلمان پیدا کردی بزار من که هیچی پیدا نکردم همینم فقط یک سایت داشت با کلی گشتن(همشون پولی بود)

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879

parsbet

Registered User
لایک‌ها
136
با سلام

US-Passport-IMG.jpg

برای ورود به وبلاگ کسب درامد کلیک کنید
شما حسابتو وریفایی کردی ؟

htcone

Registered User
لایک‌ها
24
خودتون با این psdf تونستید وریفای بشین؟

mehdigold

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام
یه سوالی داشتم سایت پرفکت مانی برای چه مبالغی به بالا از مشتری ها می خواد وریفای کنن ؟ و وریفای کردن فقط با پاسپورته یا با کارت ملی و شناسنامه هم میشه ؟

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
سلام
یه سوالی داشتم سایت پرفکت مانی برای چه مبالغی به بالا از مشتری ها می خواد وریفای کنن ؟ و وریفای کردن فقط با پاسپورته یا با کارت ملی و شناسنامه هم میشه ؟
فکر میکنم به مبلغ مربوط نباشه و بخاطر کارمزده ( وریفای نشده ها 4 برابر بیشتر کارمزد میدن)

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
عزیزم درسته لازم میشه برای وریفای
ولی شما به گفته خودتون نه پی زا استفاده میکنید. نه وریفای کردید. ..
باید خودتان یک کاری را امتحان کنید ببینید میشه یا نه؟ بعد بیایی تاپیک بزنی و دل ما رو خوش کنی :)))
اگه با تغییر یک عکس میشد.. که خیلیها از کاربران پی زا فتوشاپ بلدند. یکیش خود من :))

Vampire Retire

Registered User
لایک‌ها
113
عزیزم درسته لازم میشه برای وریفای
ولی شما به گفته خودتون نه پی زا استفاده میکنید. نه وریفای کردید. ..
باید خودتان یک کاری را امتحان کنید ببینید میشه یا نه؟ بعد بیایی تاپیک بزنی و دل ما رو خوش کنی :)))
اگه با تغییر یک عکس میشد.. که خیلیها از کاربران پی زا فتوشاپ بلدند. یکیش خود من :))
من تاپیک رو برای پیزا نزدم، نوشتم برای سایت ها، حالا بستگی به خودتون داره چه استفاده ای میخواید بکنید و برای چه سایتی، من فقط خواستم کارتون رو راحت کنم

بالا