بعضی از دوستان خواهان دیدن پیشرفت بقیه سایت ها رو ندارن برای همین به استارتر عزیز متلک میگن
من حاضرم یک هدر شیک و زیبا برای سایتتون تهیه کنم
نمونه کار هم تو امضا هستش
موفق و سربلند باشید
دوست عزیز شما مثلا چه پیشرفتی در اینترنت داشتید که به همین راحتی انگ حسادت به ما میزنید؟ اصلا میشناسید مارو؟ یا فقط یک نام کاربری میبینید از ما؟
اینکه از کسی انتقاد سازنده کنیم حسادت یا هرچیزی که اسمش رو میزارید نیست..
بهتره واقع گرا باشیم.. و الا ما هم بلدیم به دروغ تعریف و تمجید کنیم..
به شخصه اعتقاد قلبی دارم هر پیشرفتی که در دنیا و جامعمون صورت بگیره غیر مستقیم روی بهتر شدن زندگی ماها تاثیر کزاره.. مثلا پیشرفت فیسبوک.. پیشرفت دانلودها.. پیشرفت پرشین تولز .. پیشرفت پرشین جی اف اکس.. پیشرفت طراحی بزرگی مثل محمود جوادی و حسین شیر محمدی و خیلی ها که الان حضور ذهن ندارم و امیدوارم که روز به روز بیشتر بشند و خودم هم جزیی ازشون باشم.. و سایت خودم هم شکر خدا توی 8 ماه سایت بزرگی شده تقریبا و تا سال دیگه رتبش رو از لحاظر کاربری میارم زیر 100 آلکسای ایران و از لحاظ بصری و تجربه ی کاربری میارمک 1 ایران.. با اینحال جایگاهش همین حالا خیلی بالاتر از سایت ایشونه!! یا فروشگاه اینترنتی خودم که در حال راه اندازیش هستم با اینکه فعلا فقط کامینگ سون براش گذاشتم باز هم جایگاهش بالاتره.. اینها گفتن نداشت که کاری میکنید بگیم..
شما هم یاد بگیرید انتقاد رو به چشم حسادت نبینید..
از حسود متنفرم و مطمئنم کسی حسودی کنه مشخص میشه.. و این هم یاد بگیرید انگ به کسی نزنید..
تاپیکتون رو هم دیدم.. همینجا از شما هم انتقاد میکنم که بهتره برای کاری که طراحی میکنید و میخواید بفروشید بیشتر وقت بزارید.. اینکه ما دوتا خط رو بزاریم کنار هم دیگه نمیشه psd یک سایت.. اول برید با مفاهیم تجربه ی کاربری و رابط کاربری آشنا بشید.. خودم هم همین حالا استاد نیستم بخوام روتون ایراد بزارم ولی در حال یادگیری ام.. شما حتی ترکیب رنگ و کادر بندی هم رعایت نکردید تو psd تون.. باز هم میگم قصد توهین و خرد کردن یا گرفتن اعتماد به نفس ندارم.. میگم کسی که فتوشاگ رو باز کرد طراح نیست... درجه ی طراحی توی این فروم مثلا بهترین طراح رو مصال بزنم یوسف کثیری هست که نصف کارهای خودم رو انجام میدم.. ولی باز یوسف کثیری هنرمند نیست چون دوره های اکادمیک هنر و خیلی چیزهای دیگه که باید بگرونه تا هنرمند بشه رو نگذرونده.. یا مثلا طراح دیگه ای که تو فروم نیست و خیلی قبولش دارم عرفان اسدی.. یا کسی که تو فروم هست.. وحید .. و و و... اگر قرار بر حسادت باشه به سایتهایی مثل دانلودها حسادت میکنیم و به طراحهای مثل اینا نه به خودم و شما که هنوز راه درازی داریم..
فروگاهی هم که حرفش رو زدم که در حال راه اندازیشم : hanobo.com
سایت دیگه ام هم ترجیح میدم اسمش رو اینجا نیارم ..
اینم نمونه کار آخرم که نگی حسودی کرد بهم!!
تاپیک نمونه کارهای دیگه ام هم اینجاست :
http://forum.persiantools.com/threads/طراحی-گرافیک-ویکس-دیزاین.608008/
شب خوش