• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراخوانی صفحه با جاوا

tabeez

Registered User
لایک‌ها
0
قبلا چند جا دیده بودم! که یه صفحه رو با جاوا لود میکردن
به صورت یه تگ Script که src اون برابر آدرس صفحه Aspx بود.
اون کد رو میخوام...
خودم وقتی src رو برابر صفحه‌ای قرار میدم صفحه وقت اجرا error جاوااسکریپتی!! میده

ممنون

m3hrz4d

Registered User
لایک‌ها
1
چیزی که شما میخواهی رو باید با استفاده از آژاکس انجام بدی.توی همین سایت یه سرچ بکن کلی چیز گیرت میاد
-
وقتی توی کد src تگ script رو برابر یه آدرسی قرار میدی مرورگر متحویات اون آدرس رو به عنوان script میشناسه نه به عنوان یه صفحه ی وب.واسه همینه که اون رو نمیتونه اجرا کنه و error میده.

tabeez

Registered User
لایک‌ها
0
Plus عزیز ، دیروز کلی سایت رو زیر و روو کردم ولی...
خواهشن لینک مستقیم بدین یا کد رو اینجا بزارین...
آها راستی... من خودم قبلا دیدم که با این سبکی که گفتم به صفحه aspx لینک دادن، یعنی اشتباه دیدم؟

m3hrz4d

Registered User
لایک‌ها
1
شما هم اون لینک اونجایی که به صورت میگی با جاوا اسکریپت به صفحه ی aspx لینک دادن رو بده :D
با آژاکس فقط میشه محتویات آدرس های همون دامین رو در آورد ها..اگه به دردت میخوره بگو تا بگذارم البته یه سرچ توی گوگل یکنی کلی چیز گیر میاری.توی همین سایت هم هست حالا چرا پیدا نکردی نمیدونم.

tabeez

Registered User
لایک‌ها
0
شما هم اون لینک اونجایی که به صورت میگی با جاوا اسکریپت به صفحه ی aspx لینک دادن رو بده :D
با آژاکس فقط میشه محتویات آدرس های همون دامین رو در آورد ها..اگه به دردت میخوره بگو تا بگذارم البته یه سرچ توی گوگل یکنی کلی چیز گیر میاری.توی همین سایت هم هست حالا چرا پیدا نکردی نمیدونم.

Plus عزیز، امروز از صبح تا عصر پا این برنامه ... بودم تا بالاخره بعد کلی ناامیدی تونستم آدرس aspx به srcه جاوا بدم

به این شکل

<div id="messenger" style="LEFT: 20px; WIDTH: 310px; POSITION: absolute; TOP: 20px; HEIGHT: 29px">
<div id="dhtmltooltip" style="Z-INDEX: 200; LEFT: 71px; POSITION: absolute; HEIGHT: 17px"></div>
<script language="javascript" src="http://localhost:1049/yahoo/js/messenger.js"></script>
<script language="javascript" src="http://localhost:1049/yahoo/Messenger.aspx"></script>
</div>

که البته آدرسها برا پورت اتصال لوکال هاست سیستم هست...
اینو وقتی تو صفحه HTML گذاشتم صفحه http://localhost:1049/yahoo/Messenger.aspx رو لود کرد...
من حتما نیاز داشتم اطلاعاتم از یه صفحه aspx لود شه تا بتونم ادلیستم رو به صورت پویا تولید کنم...
الآن خیلی خوشحاااااااااااااااااااالم:happy:

m3hrz4d

Registered User
لایک‌ها
1
خوبه :D
اینجا اون فایل js اصل کارها رو میکنه دیگه احتما از همون روش آژاکسه یه جورایی بد نبود یه لینک بهش میگذاشتی ببینیم چطوری نوشته شده

tabeez

Registered User
لایک‌ها
0
خوبه :D
اینجا اون فایل js اصل کارها رو میکنه دیگه احتما از همون روش آژاکسه یه جورایی بد نبود یه لینک بهش میگذاشتی ببینیم چطوری نوشته شده

نه نه، messenger.js فقط کدهای جاوای پروژم هست مثلا چندتا Function که برا کلکک بعضی لینکها گذاشتم...
کار اصلی رو Messenger.aspx انجام میده که اطلاعات منو از بانک اطلاعاتی میگیره و به صورت لیست تمام اعضا رو درست میکنه و بعد به صورت خروجی کد جاوا میده بیرون ... (کسی دیدی تا الآن اینکارو کرده باشه!):blush:

Messenger.aspx رو کاملا از کدهای HTML خالی کردم، یعنی فقط

<%@ Page Language="VB" AutoEventWireup="false" CodeFile="Messenger.aspx.vb" Inherits="Messenger" %>

رو گذاشتم...
بعد یک <% %> باز کردم و کدهام رو تماما تولید کردم...(اطلاعات اعضا و لیست تمامی استانها و شهرستانها)

بعد تو یک متغیر مقادیر رو ریختم...

Dim s As String = Nothing
s += " <LINK href=\" + Chr(34) + "http://localhost:1049/yahoo/images/css/messenger.css\" + Chr(34) + " type=\" + Chr(34) + "text/css\" + Chr(34) + " rel=\" + Chr(34) + "stylesheet\" + Chr(34) + " />"
s += "<div id=\" + Chr(34) + "top0\" + Chr(34) + " style=\" + Chr(34) + "BACKGROUND-IMAGE: url(http://localhost:1049/yahoo/images/messenger/Top0_yahoo!.gif);WIDTH: 310px;POSITION: absolute;HEIGHT: 29px\" + Chr(34) + ">"
...
...
...

در آخر هم تمامی کدهائی رو که ایجاد شده بود رو write کردم

document.write('<%Response.Write(s)%>');
document.write('<%Response.Write(s2)%>');

جالب بود... نه؟:cool:

منتظرم نظرت رو بشنوم و اگه روشی راحتتر سراغ داری بگی از اون استفاده کنم...
البته اینطوری خیلی راحته چون همه در واقع با VB تولید و بعد....​

البته اینرو هم بگم اگه مقدار اونمتغیر رو دقت کرده باشی همه مقادیر استاندارد js تولید شده که جاوا error نگیره
در مورد لینک هم ، هنوز به هاست دسترسی ندارم.ولی به زوری راش! میندازم...

m3hrz4d

Registered User
لایک‌ها
1
آها...روش خوبیه لا اقل توی این مورد یه نمه بهتر از آزاکسه یعنی به نظر من آزاکس به دنگ و فنگش نمیارزه...

tabeez

Registered User
لایک‌ها
0
خب خدارو شکر (-:

مزیت خوبی‌ام که داره اینه که
1. با .APSX به عنوان یک فایل js رفتار میشه یعنی کدهای JS رو بدون استفاده از تگ اسکریپت ( <Script>... </script> ) میشه تعریف کرد...
2. به نوعی اصل کدهای js رو هم میشه داینامیک تولید کرد...

فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه...

فکر کنم روش خوبی میشه اگه درست معرفی شه

بالا