• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراخوان خرید دسته جمعی آیفون 4 32 گیگ بصورت حضوری 650 هزار تومان!

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
سلام دوستان

امروز با یه نفر آشنا شدم که مدعی بود تمام آیفون بازار تهران (یا حداقل بخش اعظمش رو) توزیع میکرد... قیمتی که بهم داد 650 هزار تومن برای آیفون 4 32 گیگ مشکی پارت نامبر امارات بصورت وکیوم آکبند (سلفون باز نشده و کاملا آکبند) با قیمت 650،000 تومن در صورت خرید 10 عدد... نظرتون چیه؟ :happy:
حالا هدف از این تاپیک چیه؟
  • من خودم شخصا یدونه میخوام اگه این قیمت باشه، اگه دیگران هم میخوان اعلام کنن ببینم به حد نصاب میرسیم یا نه
  • من اطلاعات زیادی درباره آیفون ندارم، لطفا راهنمایی کنید که چطوری میتونم تشخیص بدم که اصلی هست یا پارت نامبر چی هست اصلا یا هرچی که برای خرید نیاز هست بدونم
  • بدیهی هست که در صورت به حد نصاب رسیدن میتونیم هماهنگ کنیم و با اعتماد سازی (مثلا پرداخت 5% اگه قیمت گوشی) من تهیه میکنم و در اختیار دوستان قرار میدم
  • اگه مورد بالا به نتیجه رسید و توافق شد که 10 عدد بخریم، دوستانی که تعداد بیشتر نیاز داشته باشن میتونم براشون بگیرم

دوستان لطفا نظر بدن... به نظر وسوسه کننده به نظر میرسه، نه؟! :happy:

behzadtak

Registered User
لایک‌ها
3,866
من پایه هستم و 2 تا رو من حساب کنید :)

تشخیص اصل و فرع بودنش هم با من ;)

behzadtak

Registered User
لایک‌ها
3,866
فعلا با خودم شدیم 3 تا.... درباره پارت نامبر، نحوه تشخیص اصل بودن و چیزای دیگه توضیح میدی؟

اگر پارت نامبر امارات باشه پشت جعبه ثبت شده MC605AE/A و این پارت نامبر فقط آنلاک فکتوری هست .

الان 90% آیفونهای تو بازار ایران با همین پارت نامبر هستند که فاقد فیس تایم میباشند که خیلی مهم نیست .

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
منم هستم.
البته بعید میدونم 650 بده ! چون آمریکا که ارزونتره 16 گیگش 649 دلاره.
اما اگه 650 بده منم هستم. 1دونه

satern

Registered User
لایک‌ها
9
خیلی خوبه - یعنی زیادی خوبه - یه جورایی قضیه بو داره ... راستش ترجیح میدم یه نفر که تو این زمینه وارده اول بگیره و مشکل دار نبودنش رو تایید کنه ... راست کار دوستان تهرانیه

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
اگر پارت نامبر امارات باشه پشت جعبه ثبت شده MC605AE/A و این پارت نامبر فقط آنلاک فکتوری هست .

الان 90% آیفونهای تو بازار ایران با همین پارت نامبر هستند که فاقد فیس تایم میباشند که خیلی مهم نیست .

صحیح :happy:

منم هستم.

بله کاملا حق با شماست، من هم تعجب کردم... من خودم هنوز شک دارم

خیلی خوبه - یعنی زیادی خوبه - یه جورایی قضیه بو داره ... راستش ترجیح میدم یه نفر که تو این زمینه وارده اول بگیره و مشکل دار نبودنش رو تایید کنه ... راست کار دوستان تهرانیه

کاملا حق با شماست، ولی شما خیالت راحت من میخوام پولش رو بدم و خودم گرگ بارون دیده هستم، مطمئن باش تا ته و توی قضیه رو در نیارم و مطمئن نباشم که جنس OK هست و هیچ مشکلی نیست پولی پرداخت نمیکنم... ;)

ice_flower

Registered User
لایک‌ها
163
آقا منم بازی.... به شرط اینکه اساتید تایید کنن :rolleyes:

mmsmm

Registered User
لایک‌ها
0
منم یکی می خوام اگر دوستان متخصص بگن جنس Ok هست

A-P-Razaghi

Registered User
لایک‌ها
24
سه تا برای منم قطعی حساب کنید اگر ۶۵۰ هست.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
منم هستم.
هه
چند ماه پیش یکی از دوستان تو یاهو آیفون 4 (32گیگ) رو میداد 700، میگفت از چین میاره. حیف دیگه تو کار واردات نیست
الان ارزونتر شده

Amir255

Registered User
لایک‌ها
211
منم حتما هستم

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
با تشکر از همه ی دوستان که اعلام آمادگی کردند، من برای 2 شنبه یا 3 شنبه هفته ی آینده با فروشنده وعده میزارم... یه نفر خبره با خودم می برم برای تایید اصل و بدون مشکل بودن جنس... فقط مساله ی اینه که من باید مطمئن باشم اگه جنس اصل بود و هیچ مشکلی نداشت و من رفتم 6.5 میلیون پول بابتش دادم، بعدش رو دستم نمونه... واسه همین فکر میکنم یه مبلغ مختصری میتونم از دوستانی که تمایل دارند بگیرم (ترجیحا اگه کسی داوطلب بشه پول نزد ایشون باشه من راحت ترم)... جنس که تحویل شد من پولم رو میگیرم... اگرم جنس اونی نبود که انتظار میره خب کسی ضرر نکرده :happy:

mkhr2max

Registered User
لایک‌ها
138
فکر خوبیه
اما قیمت دبی و چین بالاتر از این قیمتهاست
ما خودمون از چین 720 دلار چند وقت پیش تعداد خریدیم
چطور 650 تومن یعنی تقریبا 520 دلار امروز می ده

البته از اینایی که مالزی می گن ؛ با 500 دلار دو تا میدم نباشه
چون همه اونها لاک بودن ؛ حتی لیبلشون رو عوض می کنند و ارسال می کنند
طرف دیگه نمی تونه پس بفرسته

به هر حال قیمت کانادا و آمریکا و چین و هنک کنگ بسیار بالاتر از این رقمه
قیمت دبی 2820 درهم امروز 21/6
اما اگر ok باشه
من می خوام دو تا نقدا

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
آیفون های جدید چین زده دوست عزیز باور کن منم که خداوندگار آیفونم بعد که روشنش نکردم نفهمیدم 180 تومن هم توضیع عمدش هست من که میگم 100 در صد فیک هستند وگرنه 3 تا رو من حساب کن از اونجایی که ممکنه دیگه سر نزنم پ خ بده. خیلی مراقب باش ممکنه یکیش درست باشه بهت نشون میده 9 تارو میکنه تو پاچت جعبشم عین واقعیه و حتی پارت نامبر داره میخوای یه قرار بزار بریم ببینیم من پورسانت شمارو هم میدم چه بخوای چه نخوای .
راستی بپا لاک نباشه با لیبل آنلاک.
خودمونیما الان با این تاپیکت .... تو بازارچه نخ سوزن اونایی که آیفون واسه فروش گذاشتند.

PeDr4m

Registered User
لایک‌ها
16
با تشکر از همه ی دوستان که اعلام آمادگی کردند، من برای 2 شنبه یا 3 شنبه هفته ی آینده با فروشنده وعده میزارم... یه نفر خبره با خودم می برم برای تایید اصل و بدون مشکل بودن جنس... فقط مساله ی اینه که من باید مطمئن باشم اگه جنس اصل بود و هیچ مشکلی نداشت و من رفتم 6.5 میلیون پول بابتش دادم، بعدش رو دستم نمونه... واسه همین فکر میکنم یه مبلغ مختصری میتونم از دوستانی که تمایل دارند بگیرم (ترجیحا اگه کسی داوطلب بشه پول نزد ایشون باشه من راحت ترم)... جنس که تحویل شد من پولم رو میگیرم... اگرم جنس اونی نبود که انتظار میره خب کسی ضرر نکرده :happy:

آرش جان شما با خیال راحت بگیر نیاز به اعلام آمادگی هم نداری اگه اصل باشه مطمئن باش رو زمین نمی مونه . بهزاد خان تک هم خبره هستند ایشون تائید کنند همه قبول می کنند . با ایشون هماهنگ کن به عنوان خبره و معتمد .

بالا