سيناترا
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 684
- لایکها
- 32
سلام دوستان
امروز با یه نفر آشنا شدم که مدعی بود تمام آیفون بازار تهران (یا حداقل بخش اعظمش رو) توزیع میکرد... قیمتی که بهم داد 650 هزار تومن برای آیفون 4 32 گیگ مشکی پارت نامبر امارات بصورت وکیوم آکبند (سلفون باز نشده و کاملا آکبند) با قیمت 650،000 تومن در صورت خرید 10 عدد... نظرتون چیه؟ :happy:
حالا هدف از این تاپیک چیه؟
دوستان لطفا نظر بدن... به نظر وسوسه کننده به نظر میرسه، نه؟! :happy:
امروز با یه نفر آشنا شدم که مدعی بود تمام آیفون بازار تهران (یا حداقل بخش اعظمش رو) توزیع میکرد... قیمتی که بهم داد 650 هزار تومن برای آیفون 4 32 گیگ مشکی پارت نامبر امارات بصورت وکیوم آکبند (سلفون باز نشده و کاملا آکبند) با قیمت 650،000 تومن در صورت خرید 10 عدد... نظرتون چیه؟ :happy:
حالا هدف از این تاپیک چیه؟
- من خودم شخصا یدونه میخوام اگه این قیمت باشه، اگه دیگران هم میخوان اعلام کنن ببینم به حد نصاب میرسیم یا نه
- من اطلاعات زیادی درباره آیفون ندارم، لطفا راهنمایی کنید که چطوری میتونم تشخیص بدم که اصلی هست یا پارت نامبر چی هست اصلا یا هرچی که برای خرید نیاز هست بدونم
- بدیهی هست که در صورت به حد نصاب رسیدن میتونیم هماهنگ کنیم و با اعتماد سازی (مثلا پرداخت 5% اگه قیمت گوشی) من تهیه میکنم و در اختیار دوستان قرار میدم
- اگه مورد بالا به نتیجه رسید و توافق شد که 10 عدد بخریم، دوستانی که تعداد بیشتر نیاز داشته باشن میتونم براشون بگیرم
دوستان لطفا نظر بدن... به نظر وسوسه کننده به نظر میرسه، نه؟! :happy: