• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراخوان کاربران ایرانی اپرا

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
از کاربران اپرا دعوت میکنم با همکاری هم یک متن انگلیسی توپ آماده کنیم و مشکلات اپرا رو در رابطه با فارسی نویسی و دیگر مشکلات آن در این متن آورده و در بخش مربوطه سایت اپرا پست کنیم .

اول باید یک گزارش کامل از مشکلات اپرا در همین تاپیک بگیریم ، بعد به یک جمع بندی برسیم و بعد متنو آماده کنیم و بفرستیم برای اپرا .

البته برای ایرانی ها بیشترین مشکل مربوط به فارسی نویسی است . حالا اگر از نظر شما مشکل عمده دیگری داره اون مشکلات رو هم بنویسید .

اگر هم مایل هستید به صورت انفرادی این کارو بکنید خود دانید ، چه میدونم شایدم اصلا حوصله این کارا رو ندارید .
:D
نظر شما چیه ؟

آدرس پیشنهاد و انتقاد اپرا .

SohraB.B

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من خودم firefox هستمو
ضد Opera واسه همینم هیچ نظری ندارم,ولی یكی از دوستام اوپرایی هست بهش لینك این پست میدم كمكت كنه.

parsbin

Registered User
لایک‌ها
3
اپرا كه مشكلي با فارسي نداره
ورژن جديد رو استفاده ميكني؟
حتي در ورژن هاي قبلي جي ميل رو ساپورت نميكرد كه در نسخه جديد اين مشكل هم حل شده و روي هم رفته من با نسخه جديد تا حالا به هيچ مشكلي برخورد نكردم

parsbin

Registered User
لایک‌ها
3
خوب يك مشكل يادم اومد! كه اولين و آخرين تنها مشكل اپرا هستش!
اونم مشكل ذخيره كردن صفحات هستش در حالت آفلاين
IE در اين مورد خيلي خوب كار ميكنه و در حالت آفلاين تقريبا تمام صفحات رو دوباره ميتوني مرور كني ولي با اپرا كمتر پيش مياد كه بشه يك صفحه رو در حالت آفلاين مرور كرد

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
اپرا فقط یک مشکل عمده داره اونم نه با فارسی نویسی بلکه با activex اون مشکل فارسی نویسی که میگن منظور مشکل تایپ فارسی تو ادیتورها ست که مثلا کلید های home و end کار نمیکنه یا عقب و جلوش بر عکس کار میکنه همینطور نبودن یکسری امکانات تو ادیتورها و یا مثلا فعال نبود سرویس میل بتا یاهو برای اپرا که متاسفانه این بزرگترین نقطه ضعف (وتا حد زیادی میشه گفت تنها نقطه ضعف عمده اش) هست

پ.ن: خ.ب حالا آدرس تاپیکش کو؟ متنو آماده کنید من هستم

athar

Registered User
لایک‌ها
8
ذخیره کردن صفحات تائید میشه. بارها شده به خاطر همین ذخیره کردن آدرس رو کپی کردم تو IE (امیدوارم گناهم بخشیده بشه!) و از اونجا Save کردم!
با فارسی نویسی هم من مشکلی ندارم!
ممد جان اونایی که گفتی فک کنم پیچیده تر از این حرفا باشه. یعنی برای اینکه بتونی از اون صفحات مثل میل بتای یاهو استفاده کنی باید یاهو از اپرا پشتیبانی کنه, نه اپرا از یاهو. البته مطمئن نیستم اما فکر کنم همینطور باشه.

Sunboy454

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای بحث و تبادل نظر و بیان مشکلات :

نسخه های پایدار :
کد:
http://my.opera.com/community/forums/forum.dml?id=26

نسخه های beta :
کد:
http://my.opera.com/community/forums/forum.dml?id=31

سیستم گزارش باگ :
کد:
https://bugs.opera.com/wizard/

parsbin

Registered User
لایک‌ها
3
برای اینکه بتونی از اون صفحات مثل میل بتای یاهو استفاده کنی باید یاهو از اپرا پشتیبانی کنه, نه اپرا از یاهو. البته مطمئن نیستم اما فکر کنم همینطور باشه.
دقيقا همينطوره
چون جي ميل هم كه قبلنا با اپرا ميرفتي داخلش مينوشت مرورگر شما پشتيباني نميكنه! در حالي كه اگر از مرورگر باشه خود مرورگر بايد ارور بده نه صفحه وب!

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دلیل اینکه بعضی وقتها فیلد یوزر و پسورد در اپرا غیرفعال میشه چیه ؟ اعصابمو خورده کرده بد جور !

پسوردو توی فروم اپرا اشتباه زدم ، زده فیلد رو غیرفعال کرده و میگه به زور باید ایمیل بدی تا پسورد جدید بدیم ، مسخره است .

منم الان اشکالات اپرا را از نظر خودمو اینجا می نویسنم

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
1 - در ادیتورهایی که با اپرا باز میشه فارسی نویسی کار حضرت فیل است .
2 - در اپرا چیزی به نام آفلاین نداریم ، دیدن وب پیج در حالت آفلاین گویی برای اپرا تعریف نشده ، فضاحت بار است .
3 - در History عنوان صفحه وب در لیست نمایش داده نمیشه ، بلکه آدرس وب پیج نشون داده میشه و این پیدا کردن یک صفحه وب رو بسیار دشوار میکنه
4 - برای ابزارهای پر استفاده ای مثل History و ... دکمه مستقیم نگذاشته در حالی که برای ابزارهای نه چندان پر استفاده دکمه مستقیم پیش بینی کرده است .

ادامه دارد ...
ادامه دارد

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
اصولآ مرورگره خوبی به حساب میاد من مشکل چندانی باهاش ندارم IE خیلی عذاب آور بود!
به هر یک سری مشکلات داره که بذلارین به حساب کم تجربگی و نوپا بودن!
اما اگر واقعآ متنی اماده شد من هم هستم

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
مشکل آفلاینش حل بشه مشکل دیگه ای نداره.......

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اصولآ مرورگره خوبی به حساب میاد من مشکل چندانی باهاش ندارم IE خیلی عذاب آور بود!
به هر یک سری مشکلات داره که بذلارین به حساب کم تجربگی و نوپا بودن!
اما اگر واقعآ متنی اماده شد من هم هستم

شما باید نظرات خودتون رو درباره ایرادها و نقطه ضعفهای اپرا همین جا بنویسید تا حجم ایرادهای گزارش شده زیاد بشه و بشه بر مبنای این ایرادات یک متن آماده کرد .

راستی چرا کسی در این باره من رو راهنمایی نکرد ؟ :(

دلیل اینکه بعضی وقتها فیلد یوزر و پسورد در اپرا غیرفعال میشه چیه ؟ اعصابمو خورده کرده بد جور !

پسوردو توی فروم اپرا اشتباه زدم ، زده فیلد رو غیرفعال کرده و میگه به زور باید ایمیل بدی تا پسورد جدید بدیم ، مسخره است

emroozi

Registered User
لایک‌ها
0
بیاین فایرفاکسو فارسی کنیم.. من لیسانس فارسی سازیش رو از دپارتمانش گرفتم...حتی میتونیم اکستنشن هاشو فارسی کنیم...!!!

بالا