• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فرادرس؟؟ کسب درامد

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
سلام خسته نباشید میخواستم بدونم کسی با سایت فرادرس کار کرده؟ من میخوام توش مدرس بشم و چند تا ویدیو آموزشی بدم بیرون پلن های درامدزایی که خوب بوده لینک (https://faradars.org/course-financial-plan-9708) . اگه کسی تجربه ای داره بگه لطفا

bozorg2015

Registered User
لایک‌ها
64
سلام
من چند وقت پیش تصمیم گرفتم با آنها همکاری کنم، فکر می کردم کار راحتی باشد، اما آخرش بازی در آوردند، دراینجا تجربه شخصی ام را می گویم:

1- شما در مرحله نخست باید پیشنهاد دهید که چه دوره ای را می خواهید تدریس کنید، مسئله اینجاست که کارشناس فرادرس اکثر پیشنهادهای شما را رد می کند، مثلا من یکبار پیشنهاد دوره آموزشی مرتبط با مهاجرت را دادم که به من گفتند فعلا سیاست فرادرس نیست که در حوزه مهاجرت کار کند، بعد پیشنهاد موضوع تحصیل در خارج را دادم، که باز هم گفتند قبلا یکی آموزش مشابه را تولید کرده است، خلاصه سرتان را درد نیارم، من حداقل 40 موضوع پیشنهاد کردم تا آخرش یکی از موضوعات که در رابطه با مدیریت هزینه ها در استارت آپ بود را قبول کردند.

2- در مرحله بعد برای شما از طریق ایمیل فایل راهنمای نگارش قسمت توضیحات و سر فصل درس را می فرستند، این قسمت هم کلی پاسکاری دارد، مثلا زمانیکه شما سرفصلها را آماده می کنید، مرتبا ایراد می گیرند که چرا بعضی از آنها با سرفصلهای دوره های دیگر فرادرس تشابه اسمی دارد.

3- اگر این مرحله را رد کردید، توضیحات و سرفصلها را در قسمت در آموزشهای در دست انتشار منتشر می کنند تا ببینند، که دوره چقدر متقاضی دارد، افرادی که متقاضی دوره باشند، روی دکمه من را از انتشار این آموزش با خبر کن کلیک می کنند و فرادرس می تواند پی ببرد آن دوره چقدر طرفدار دارد.

4- اگر آموزشتان پرطرفدار بود، وارد مرحله ضبط دوره می شوید، ضبط تصویر با نرم افزار کامپتازیا انجام میشود، در ضمن میکروفن هم خود فرادرس در اختیارتان قرار می دهد یا می توانید به صورت حضوری به دفتر فرادرس در خیابان کوه نور بروید، در زیر زمین آنجا اتاقهای مخصوص ضبط دوره دارند که بسیار مجهز است.

5- درصد پرداختی به مدرسین خیلی کم است، تازه تخفیف هم می دهند، که دیگر فاجعه است.

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
اتفاقا من وقتی پلن هاشونو دیدم فهمیدم خود فرادرس خیلی بیشتر از مدرس سود میکنه حالا نمیدونم شما چرا برعکس نتیجه گیری کردین
بذارید با نقل از پلن ها مثال بزنم
مثلا 15 ساعت آموزش براشقیمت گذاشتن طرح یکجا 5 میلیون تومن در بهترین حالت حالا فکر کنید آموزشتون رو خود فرادرس قیمت بذاره سی هزار تومن و در جشنواره با تخفیف بده 15 هزار تومن فروشش برسه به 2 هزار در این صورت 30 میلیون فروش داشته که سهم شما فقط 5 میلیون تومنه!
حالا مشارکتی بالاترینش 20 درصده که بازم از 30. میلیون فقط 6 تومن گیرتون میاد!
رسیدن فروش به مبالغ صد میلیون تومن و بیشتر خیلی زمانبره فکر نکنید که سریع انجام میشه مثلا من خودم آموزش فرشید شیرافکن رو دیدم تا 300 میلیون تومنی فروش داشته ولی خب در طی دو یا سه سال
نتیجه:
سایت های واسطه همیشه بیشتر از من و شما سود میکنن و جالبه که کمترین کار ممکن رو انجام میدن.سعی کنید خودتون یه سایت وردپرسی راه اندازی کنید و تدریس هاتونو اونجا بفروشید و آموزش تو فرادرس فقط رایگان بذارید برای دیده شدن اسمتون نه درآمد

bozorg2015

Registered User
لایک‌ها
64
اتفاقا من وقتی پلن هاشونو دیدم فهمیدم خود فرادرس خیلی بیشتر از مدرس سود میکنه حالا نمیدونم شما چرا برعکس نتیجه گیری کردین
بذارید با نقل از پلن ها مثال بزنم
مثلا 15 ساعت آموزش براشقیمت گذاشتن طرح یکجا 5 میلیون تومن در بهترین حالت حالا فکر کنید آموزشتون رو خود فرادرس قیمت بذاره سی هزار تومن و در جشنواره با تخفیف بده 15 هزار تومن فروشش برسه به 2 هزار در این صورت 30 میلیون فروش داشته که سهم شما فقط 5 میلیون تومنه!
حالا مشارکتی بالاترینش 20 درصده که بازم از 30. میلیون فقط 6 تومن گیرتون میاد!
رسیدن فروش به مبالغ صد میلیون تومن و بیشتر خیلی زمانبره فکر نکنید که سریع انجام میشه مثلا من خودم آموزش فرشید شیرافکن رو دیدم تا 300 میلیون تومنی فروش داشته ولی خب در طی دو یا سه سال
نتیجه:
سایت های واسطه همیشه بیشتر از من و شما سود میکنن و جالبه که کمترین کار ممکن رو انجام میدن.سعی کنید خودتون یه سایت وردپرسی راه اندازی کنید و تدریس هاتونو اونجا بفروشید و آموزش تو فرادرس فقط رایگان بذارید برای دیده شدن اسمتون نه درآمد
نه من هم گفتم فرادرس خیلی بیشتر سود می کند. درصد پرداختی به اساتید واقعا کم است.
کلا فرادرس بیشتر مثل مجتمع فنی است، وارد فعالیت در تمام حوزه ها شده است از تعمیر کولر بگیرید تا رشته های مهندسی.

bozorg2015

Registered User
لایک‌ها
64
دوستان، فرادرس از چه نوع هاستی استفاده می کند، با توجه به تعداد زیاد ویدیوها.

20doost

Registered User
لایک‌ها
352

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
هاست خارجی زیر

sharmandegi.gif

Cloud Flare سرویسی برای افزایش سرعت بارگذاری و بهبود عملکرد افزایش امنیت سایت ها می باشد، با کلود فلر یک سایت ۴۰% سریعتر بارگذاری می شود، ۶۰% پهنای باند کمتری استفاده می کند و ۶۵% درخواست های کمتری دارد و امنیت سایت نیز افزایش پیدا می کند، به نوعی سرویس CloudFlare خدمات CDN را با امکانات پیشرفته و بیشتر به شما ارئه می دهد.

--
هاستش ایران هست : Sefroyek Pardaz Engineering Co. LTD

bozorg2015

Registered User
لایک‌ها
64
یعنی هاست ورد پرس و هاست دانلود که شرکتهایی مثل رادکام ارائه می دهند جوابگوی آموزش آنلاین نیست؟

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
یعنی هاست ورد پرس و هاست دانلود که شرکتهایی مثل رادکام ارائه می دهند جوابگوی آموزش آنلاین نیست؟
اینها سرور اختصاصی دارند.
اینکه چندتا سرور دارند بستگی به حجم فایلها و تعداد افرادی که همزمان وصل میشن و ویدیو ها رو میبینند دارد ولی رو هاست اشتراکی یا vps نمیشه همچین سایتهایی را بالا آورد

bozorg2015

Registered User
لایک‌ها
64
اینها سرور اختصاصی دارند.
اینکه چندتا سرور دارند بستگی به حجم فایلها و تعداد افرادی که همزمان وصل میشن و ویدیو ها رو میبینند دارد ولی رو هاست اشتراکی یا vps نمیشه همچین سایتهایی را بالا آورد
ممنون از پاسخ شما
1- من برای شروع کار قصد دارم هاست وردپرس بخرم و بعد هاست دانلود، برای شروع کار فکر میکنید مناسب هستند؟

2- کدام شرکت ارائه دهنده هاست و دامین را پیشنهاد میکنید؟

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
ممنون از پاسخ شما
1- من برای شروع کار قصد دارم هاست وردپرس بخرم و بعد هاست دانلود، برای شروع کار فکر میکنید مناسب هستند؟

2- کدام شرکت ارائه دهنده هاست و دامین را پیشنهاد میکنید؟
1- هاستینگ وردپرس فکر کنم فرقش این هست که روی لایت اسپید راه میاندازند, کش لایت اسپید منو یه مقدار اذیت کرد و بعضی از پلاگین ها درست اجرا نمیشد همون هاستینگ دانلود که وب سرورش احتمالا آپاچی یا انجین ایکس هست بهتره.
در اپتدای کار ترافیک چندانی وارد سایتتان نمیشه, اگر ویدیو مجانی داخل سایت نباشه و فقط یوزرهایی که اون دوره را خریده باشن ترافیک مصرف کنن چیزه زیادی نمیشه. وقتی ترافیک بالا رفت درآمد هم افزایش پیدا میکنه آنوقت میشه روی یک vps یا dedicated server منتقل کرد.

2- شرکت خارجی. خیلی هاشون کریپتو هم قبول می کنن. اسم خاصی الان تو ذهنم نیست

bozorg2015

Registered User
لایک‌ها
64
راستش من یک قالب آموزشی از سایت ژاکت خریده ام، فعلا در لوکال هاست دارم باهاش کار می کنم تا با سیستم بیشتر آشنا شوم، متوجه شده ام وردپرس هم دردسرهای خاص خود را دار، مثلا یک افزونه را به روزرسانی می کنید کل سایت به هم می خورد یا ارور می دهد.
به نظرتان برای شروع کار وردپرس جواب می دهد؟

بالا