• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراموش کردن pattern

morteza_k

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من یک گوشی htc دارم روش pattern نصب کردم حالا یادم رفته شکلشو چی کار می توننم بکنم ؟؟؟؟؟؟؟

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
اگه با گوشی وارد ایمیلتون شده باشید میتونید با وارد کردن ایمیل و رمز ایمیلتون هم گوشی رو باز کنید.
چند بار pattern رو اشتباه بزنید تا گوشی برای 30 ثانیه قفل بشه و اجازه وارد کردن رمز رو نده و یه دکمه Forget Password؟ پایین صفحه میاد که میتونید اونو فشار بدید بعد تو صفحه جدید ایمیل و رمز ایمیلتون رو وارد کنید تا گوشی باز بشه.

morteza_k

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
باید گوشی رو فکتوری ریست کنین
آموزشش اینجا هست :‌
Android AdvicesHow to Reset Android to Increase Space & Speed -

دوست عزیز من هر کاری می کنم نمی شه.
میگه گوشی رو خاموش کنید بعد کلید home و power رو برای 30 ثانیه نگه دارید تا منو بیاد ولی هیچ عملی انجام نمی شه !!!!!
میشه بیشتر راهنمایی کنی.

morteza_k

Registered User
لایک‌ها
0
اگه با گوشی وارد ایمیلتون شده باشید میتونید با وارد کردن ایمیل و رمز ایمیلتون هم گوشی رو باز کنید.
چند بار pattern رو اشتباه بزنید تا گوشی برای 30 ثانیه قفل بشه و اجازه وارد کردن رمز رو نده و یه دکمه Forget Password؟ پایین صفحه میاد که میتونید اونو فشار بدید بعد تو صفحه جدید ایمیل و رمز ایمیلتون رو وارد کنید تا گوشی باز بشه.

همچین دکمه ای ندارم عزیز.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
همچین دکمه ای ندارم عزیز.

باید چند بار رمز (یا pattern) رو اشتباه بزنی، یه چند بار اشتباه بزن دکمه ظاهر میشه من خودم چند بار همینجوری باز کردم گوشی رو بدون نیاز به ریست فکتوری.

basshunter

Registered User
لایک‌ها
163
شما یه کاری کن گوشی خاموش کن باتریو واسه چند ثانیه در بیار بعد کلید پاور با ولوم جهت پایین نگر دار یه منو می اد با کلید پاور فاکتوری ریست انتخاب کن

morteza_k

Registered User
لایک‌ها
0
شما یه کاری کن گوشی خاموش کن باتریو واسه چند ثانیه در بیار بعد کلید پاور با ولوم جهت پایین نگر دار یه منو می اد با کلید پاور فاکتوری ریست انتخاب کن

دوست عزیز انجام دادم ولی بازم هیچی !!!
البته یک جا نوشته بود کلید home و power و ولوم بالا !!!
البته بازم نشد.

morteza_k

Registered User
لایک‌ها
0
اقا ممنونم شد اشتباه از خودم بود مرسی.

بالا