• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراموش کردن Pattern

Loveless64

Registered User
لایک‌ها
80
سلام
من یه پترن روی گوشیم گذاشته بودم که فراموش کردم خیلی هم امتحان کردم اما باز نشد توی نت هم هرچی سرچ کردم راهی غیر از مستر ریست نیست ولی اطلاعات داخل گوشی خصوصا اپ هاش واسم مهمه کسی میدونه چجوری میشه بدون حذف چیزی لاکشو باز کرد؟

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
دوست عزیز خیلی زود گذشتید ازش.این یک راهشه
آموزش روش کار :
اول باید گوشی موبایل خود را خاموش کنید. سپس سه دکمه Power , Home , Volume Up را به طور همزمان فشار دهید و برای چند ثانیه نگه دارید.
(حتما می دانید که دکمه Power همان دکمه روشن و خاموش کردن موبایل است. Volume Up هم همان دکمه ای است که صدای گوشی را افزایش می دهد و برای Zoom عکاسی هم استفاده می شود)

خسته نباشید ! قفل گوشی موبایل شما باز شد. حالا باید زبان مورد استفاده گوشی، و همچنین تاریخ و ساعت را دوباره تنظیم کنید تا وارد منوی اصلی موبایل خود شوید.

6666

Registered User
لایک‌ها
278
البته هر گوشی ای. واسه ممکنه اون سه تا دکمش فرق کنن
بهترین راه همون اکانت جی میل هستش

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

Loveless64

Registered User
لایک‌ها
80
خالا که گذشت حیف یه جی پی اس خوب داده بودم واسم نصب کرده بودن کلیم پول گرفته بود پرید!
کسی جی پی اس خوب سراغ نداره واسه دانلود؟ یدونه navitel دانلود کردم نصب کردم نقشه های ایرانم بهش دادم اما فقط شهرو میتونه سرچ کنه و خیابونش نمیدونم چرا غیر فعاله...! کسی میدونه دلیلشو؟

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
از خود گوگل مپ استفاده کنید نقشه هاشو دانلود کنید(purchase map)

بالا