• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراهم کردن انواع بانک ایمیل و شماره تلفن همراه با لینک جهت اعتماد(درخواست کنید تحویل بگیرید)

artmita

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر کسب و کارتان با تبلیغات گره خورده و نیاز به بانک ایمیل مشاغل مختلف را دارید به ایمیل پشتیبانی وبسایت به ادرس [email protected] یا شماره تلفن 09189354364درخواست بانک مورد نظر را ارسال و مطرح نمایید طرف کمتر از 24 ساعت بانک مورد نظر کاملا بروز و سالم همراه با لینک اثبات جدید بودن تحویل شما با قیمت مناسب میگردد.

توجه :بانک های ایمیل همان لحظه به سفارش مشتریان اماده می گردد.به همین دلیل کاملا سالم و بروز و همراه با لینک اثبات جهت جدید بودن و بروز بودن ایمیل ها می باشد

وقتي شما بصورت انبوه به شماره هاي ناشناس پيامك تبليغاتي مي دهيد و يا به ايميل هاي ناشناس ارسال پيام مي كنيد ممكن است خيلي از كساني كه پيام دريافت مي كنند، افراد عادي باشند و حتي سواد خواندن اس ام اس تبليغاتي شما را نداشته باشند و نسبت به محصول و یا خدمات شما علاقه ای نداشته باشندو به این ترتیب هزینه و وقت شما به هدر رفته و تبلیغات شما بازدهی کمتری خواهد داشت ولی اگر شما شماره موبایل و ایمیل گروه هدف خود را داشته باشید با کمترین هزینه کارآمد ترین تبلیغات راخواهید داشت.

به همین دلیل ما یک بستر مناسبی ایجاد نموده ایم که هر بانکی که شما عزیزان خواستار باشید ایمیل همان صنف یا مشاغل همرا با لینک اثبات جدید بودن را برای شما اماده می نماییم

رضایت مشتری شعار ماست.

ایمیل پشتیبانی:

[email protected]

تلفن جهت تماس و سفارش:09189354364

Last edited:

artmita

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تا چه قیمتی حاضر هستید بپردازید ما ظرف کمتر از 24 ساعت بانک ایمیل شیرالان را برای شما ارسال می کنیم.
به ایمیل پشتیبانی [email protected] پیام بدید و درخواست خود را مطرح کنید

artmita

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چشم صبر کنید از شیرالات براتوان نمونه ارسال می کنم

artmita

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت همه دوستان نمونه ای از بانک ایمیل هایی که ما بنا به سفارش شما عزیزان اماده می کنیم و کاملا سالم همرا با لینک اثبات می باشند
نمونه از بانک ایمیل شیرالات
http://uplod.ir/fu26ulm4z10n/شیرالات.xls.htm

artmita

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت همه دوستان نمونه ای از بانک ایمیل هایی که ما بنا به سفارش شما عزیزان اماده می کنیم و کاملا سالم همرا با لینک اثبات می باشند
نمونه از بانک ایمیل شیرالات
http://uplod.ir/fu26ulm4z10n/شیرالات.xls.htm

AhrimanSefid2

Registered User
لایک‌ها
92
بانکی که لیک کرددید بسیار مشکل داره.

00001.png

artmita

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما درست می فرمایید چون من همین الان بانک رو اماده کردم این رو برای نمونه فرستادم وگر نه قبلش من اصلاحیه رو انجام میدم بعد دست مشتری میدم.شما کاملا صحیح می فرمایید.هدف من از ارسال این نمونه این بود که ایمیل ها کاملا برای گروه هدفیه که مشتری از من میخواد و گرنه قبلش من اصلاحیه ها رو انجام میدم

AhrimanSefid2

Registered User
لایک‌ها
92
متشکر از شما من لیستی می خوام که بتونم براشون ارسال ایمیل داشته باشم و حداقل 10 تا 20 درصد خطا.

artmita

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الان شما از من میخواین که سفارشتونو اماده کنم؟لیست شما حاوی چند تا ایمیل باشه؟اگه خواستین من هر ایمیلی که راجع به شیر الات و مسائل مربوطه باشه براتون اماده می کنم فردا مرتب و بدون اشکال تحویلتون میدم. بانک رو هم به صورت tex و هم به صورت اکسل خدمت شما تقدیم میکنم.چه قیمتی راضی هستید؟

artmita

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من سفارش زیاد دارم اگه میخواین بگین چون الان دارم بانک افراد جویای کار و چند تا بانک دیگه دارم تهیه میکنم دست مشتری بدم.

Ariya

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
50
با سلام.

یک لیست هم ما تهیه کردیم در مورد ایمیل وکلا که ایمیل Host DL داخلش بود !

یک توضیح میدید ؟

ممنونم.

Ariya

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
50
با سلام.

یک لیست هم ما تهیه کردیم در مورد ایمیل وکلا که ایمیل Host DL داخلش بود !

یک توضیح میدید ؟

اقا شما باید عمری در این انجمن کار کنید پس باید شفاف سازی کنید که خدایی نکرده سوء تفاهمی برای دوستان پیش نیاد.

ممنونم.

AhrimanSefid2

Registered User
لایک‌ها
92
بنده هم شماره موبایل مشاغل و هم ایمیل هاشون می خوام.

artmita

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز اگه سفارش خواستن به این شماره پیامک بزنن 09189354364 یا با ایمیل پشتیبانی [email protected] درخواست خود را ارسال کنند راهنمایی می شن

artmita

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بنده زیاد نمی تونم وارد انجمن بشم و جواب بدم کل کار های اینجانب از طریق ایمیل می باشد..با تشکر از شما عزیزان

بالا