• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراگیری asp.net mvc

afshinh

Registered User
لایک‌ها
15
سلام من میخوام asp.net mvc یاد بگیرم باید چیکار کنم
از کجا میتونم شروع کنم؟ کلاس؟ کلیپهای آموزشی موجود در نت؟ کتاب؟
در مورد برنامه نویسی چیزی نمیدونم میتونید اطلاعات من در این زمینه را زیر صفر در نظر بگیرید

منتظر راهنمایی شما هستم

desiner_web

Registered User
لایک‌ها
97
با سلام دوست عزیز میخوام اولین نفری باشم که بهتون روش یاد گیری رو با توجه به تجربه خودم بگم
من رشته تخصصیم برنامه نویسی نیست کارشناسی ارشد حسابداری میخونم ولی برنامه نویسی تحت وب php و سیستم های مدیریت محتوا و طراحی و تغییر قالب انجام میدم با asp.net کار نکرددم
در کل روش و روند کار برای یادگیری برنامه نویسی یکی هست .
1- بهتون پیشنهاد میکنم آموزش هایی رو تهیه کنید که روند و دستورالعمل آموزش پروژه محور باشد بسیار کاربردی هستند میتونید از وبسایت دانشجویار استفاده کنید
2- بنده ی حقیر تا حدودی با php آشنایی دارم اگه احساس میکنید که با php هم میتونید کارتون رو پیش ببرید من در خدمت شما هستم .با برنامه ی آموزشی میتونم بهتون سریعترین راه رو برای آموزش و یاد گیری نمایان کنم .
دوست عزیز از صمیم قلب آرزوی توفیق شما را از خداوند یکتا می طلبم . به امید آن روزی که حرف اول رو در جهان در زمینه برنامه نویسی و مهارت وب به دنیا و طراحان و استادان نمایان کنیم .یا علی از همین حالا شروع کن .تلاش منظم پاداش چند برابر دارد. محمد فیضی هستم از استان اردبیل شهرستان گرمی

بالا