سلام
به تعدادی مترجم و نویسنده برای بازنویسی متون نیاز دارم با شرایط زیر، لطفا مراعات کنید تا سوالاتتون رو همین جا دریافت کنید.
به تعدادی مترجم و نویسنده برای بازنویسی متون نیاز دارم با شرایط زیر، لطفا مراعات کنید تا سوالاتتون رو همین جا دریافت کنید.
- حداکثر هزینهای که میتونم پرداخت کنم کلمهای 10 تومان به ازای کلمات انگلیسی است. برای بازنویسی کلمه ای 7 تومن پرداخت می تونم بکنم. شاید بعدا بتونم افزایش بدم ولی فعلا بودجه محدودی دارم و از این بیشتر توان ندارم. لطفا کسانی درخواست میدن این رو مد نظر قرار بدن بعدا با مشکل بر نخوریم.
- پرداختها آخر ماه خواهد بود یا دو هفتهای یک مرتبه. امکان پرداخت روزانه یا هفتگی نیست.
- کسانی که کار با ترلو را یاد دارند در اولویت هستند چون وقت آموزش آن را ندارم، اما اگر یاد ندارید با کمی دقت می تونید کارها رو درست انجام بدید.
- افرادی که وارد تیم می شوند اگر رعایت امانتداری متن را نکنند از تیم اخراج میشوند و دستمزد آنها را نمیدم. مطالب به هیچ وجه نباید جایی منتشر شود.
- رعایت نیم فاصلهها، موارد نگارشی و غیره که همون ابتدا توضیح میدم مهم است و در صورت تکرار اشتباهات به دفعات قطع همکاری میشه، من وقت ادیت متن دوستان را ندارم ولی تمامی متن ها خوانده میشه.
- مطالب متنوع خواهد بود و تیم در گروهی که وارد آن می شوند باید دست به دست هم بدن و با کمک هم مطالب را ترجمه کنند.
- اگر با مبلغ مشکل دارید لطفا توی تاپیک پارازیت ندید چون گزارش میدم.
By now, anyone even remotely interested in tech has probably heard about the Mate X—Huawei’s fantastically expensive bendable phone that despite launching second, somehow managed to steal the spotlight from Samsung’s Galaxy Fold.
Let the community lead—Don’t stop at just getting ideas from the
community. By giving your contributors key leadership roles in execut-
ing the project itself, you’ll show them trust and respect and receive it
in return. On its strategic planning project, the Wikimedia Foundation
put volunteer contributors in lead roles, and many of these people con-
tinue to run a valuable follow-on project with very little involvement
from the Wikimedia Foundation itself.
Let the community lead—Don’t stop at just getting ideas from the
community. By giving your contributors key leadership roles in execut-
ing the project itself, you’ll show them trust and respect and receive it
in return. On its strategic planning project, the Wikimedia Foundation
put volunteer contributors in lead roles, and many of these people con-